הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית איזה תוכנית כוח מומלצת ?

• פותח/ת השרשור sg1
  • פורסם בתאריך

sg1

משתמש מתחיל
139
2
נק' מוניטין:
11
139
2
שלום לכולם,
הייתי רוצה לדעת איזה תוכנית כוח מומלצת לאימון של 3 פעמים בשבוע (חוץ מהSS) .
תודה

תוכנית כוח בוחרים לפי רמת מתאמן, SS זו תוכנית בסיסית להתקדמות מאימון לאימון. יש גם תוכניות להתקדמות כל שבוע, כל חודש וכו'.
בוחרים את התוכנית איתה אתה תתקדם בקצב המהיר ביותר, על פי הרמה שלך.

סביר מאוד להניח שאם זה מה שאתה שואל אז אתה מתאמן מתחיל, ולכן בניגוד לבקשתך, אמליץ על SS.

תוכניות למתחילים הם תוכניות שבהם בכל אימון מעלים קצת את המשקל. אני עושה את SS בהצלחה רבה אבל אם אתה רוצה משהו אחר שמעתי על:
http://stronglifts.com/
Westside for Skinny Bastards
The Greyskull LP: Second Edition (יש רק ספר לקניה)

יכול להיות שאוכל לעזור יותר אם אדע למה לא Starting Strength?
Westside for Skinny Bastards? למתחילים?

אתה לא חייב SS
אתה סה"כ צריך תוכנית הגיונית , 3 פעמים בשבוע שתכלול סקואט |בנצ | דדליפט|פרס | ומתח או חתירה

אפשר להוסיף גם תרגילי עזר כגון : בייספס\טרייספס \ בטן אבל שהבסיס יהיה התרגילים שרשמתי למעלה.
אתה צריך משהו פשוט שיתן לך התחזקות טבה בזמן קצר.

אניי הייתי הולך על AB 3 פעמים בשבוע זה יעבוד לך טוב , עבד להרבה מתאמנים שלי הם התחזקו ככה יפה מאוד

היי רמי,
אני לא מבין גדול אז יכול להיות שטעיתי. כמעט כל מה שאני אומר זה בהסתמכות על פורום פיטנס ברדיט. משם שמעתי על SS וSL ומשם הגעתי לספר של מארק ריפטו. זה גם המקום הראשון שמצאתי שלא מפרסם תוכניות ורעיונות מבלבלים שנשמעים כמו בולשיט (רק לאחרונה שמעתי על קילוגרם ממתאמן בחדר כושר), ובניגוד לכל אתר פיטנס אחר שנתקלים בו כמעט. לכן הסתמכתי על המוניטין של הפורום ופרסמתי את התוכנית הזאת אבל אני לא יודע עליה הרבה חוץ מזה שאפשר לבחור בה יחסית הרבה תרגילים והיא נראית לי הרבה יותר מסובכת מSS וSL ודומיהן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית