הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון חלבון משמין (?)

• פותח/ת השרשור TKgym
  • פורסם בתאריך
אין מה לראות אפילו שטויות שיתווכחו עם מיטב התזונאים (לייל)

יודע מה עזוב תזונאים שיתווכחו עם תוצאות

שום דבר לא משמין מאזן קלורי חיובי משמין

זוג דבילים שאין להם שמץ של מושג על מה הם מדברים, חוץ מההגדרה של דה-נטורציה שגם אותה הם הציגו בצורה מוטה ודפוקה הכל שם שטויות.

החלבונים שאנחנו אוכלים מתפרקים בסופו של דבר במערכת העיכול לחומצות אמינו בודדות ורק אז נספגים. חלבונים שמאיזו שהיא סיבה לא מתפרקים כמו שצריך במערכת העיכול או שלא נספגים בכלל לדם או מתפרקים בסוף או בכבד או על ידי חיידקי המעיים. בכל מקרה אין שום קשר בין העניין לאגירת שומן.

רוב המחקרים מראים שחלבון זה אולי אב המזון הכי פחות משמין. לא מזמן היה מחקר שנתן למתאמנים לאכול (אל תתפסו אותי במדויק) או 2 גרם לק"ג או 3 גרם לק"ג והקבוצה של ה3 כמעט ולא עלתה יותר במשקל כנראה כי חלק גדול מהקלוריות של החלבון פשוט התבזבזו על חום.

• פותח/ת השרשור
זוג דבילים שאין להם שמץ של מושג על מה הם מדברים, חוץ מההגדרה של דה-נטורציה שגם אותה הם הציגו בצורה מוטה ודפוקה הכל שם שטויות.

החלבונים שאנחנו אוכלים מתפרקים בסופו של דבר במערכת העיכול לחומצות אמינו בודדות ורק אז נספגים. חלבונים שמאיזו שהיא סיבה לא מתפרקים כמו שצריך במערכת העיכול לא נספגים לדם או מתפרקים בסוף או בכבד או על ידי חיידקי המעיים. בכל מקרה אין שום קשר בין העניין לאגירת שומן.

רוב המחקרים מראים שחלבון זה אולי אב המזון הכי פחות משמין. לא מזמן היה מחקר שנתן למתאמנים לאכול (אל תתפסו אותי במדויק) או 2 גרם לק"ג או 3 גרם לק"ג והקבוצה של ה3 כמעט ולא עלתה יותר במשקל כנראה כי חלק גדול מהקלוריות של החלבון פשוט התבזבזו על חום.
הם בדרך כלל אומרים הכל, לא משנה מה רק כדי שאנשים יאכלו תזונה טבעונית.
תסתכל על עוד סרטונים ותבין

מזלזלים בחלבון מהחי אבל שוכחים לומר שאת רוב חומצות האמינו החיוניות קשה לקבל מהצומח...
עוד שני מושפעים מטרנד הטבעונות

ראיתי כיתוב בעברית,אפילו לא לחצתי PLAY בשביל לדעת שהם מבלבלים את הוואבוס

לא שמעתי מה שהם אמרו...
עודף בחלבון הופך לאנרגיה
מאזן קלורי חיובי גורם לעלייה במשקל

אין לי כוח לראות את הסרטון, אבל ראיתי כמה סרטונים אחרים שלהם והם מנסים לדחוף את הקטע של הטבעונות תמיד, אז אני מניח שגם כאן יש מגמה כזאת (הרי בשר זה הרבה חלבון...)
do they even lift?
לפי איך שהם קוראים לעצמם "HEALTHY SKINNY TWINS" לא נראה לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית