הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע לסייקל אפיסטן, וייעוץ לסייקל הבא

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
כרגע בסייקל אפיסטן, קורה לי דבר שאני לא יודע אם זה בעקבות הסייקל, מפורט פה:
https://www.lbs.co.il/threads/58214/

יש לציין שבמנוחה אין שום בעיה.
כמו שרשמתי שם אני כמעט בטוח שזה בעקבות הסייקל, מישהו מכיר? שמע? יש עוד שזה קרה להם בסייקל של אפי?

ועכשיו בלי קשר, התכנון שלי היה לתת עוד סייקל בהמשך של אפי כי בסה''כ מאוד אהבתי את החומר אבל בעקבות הכאבים האלה אני שוקל לחפש תחליף. בגלל שלא תיהיה לי האפשרות להזריק בשנים הקרובות מסיבות אישיות, חיפשתי תחליף אוראלי.
בשיתות בפורום שמעתי על החומר Ostarine, וחשבתי לתת לו נסיון בסייקל הבא. אני אשמח לקבל פרוטוקול לאיך אמורים להריץ סייקל סולו איתו, ואיך אמורים להריץ סייקל שלו בשילוב עם אפיסטן למקרה שאני אגלה שהכאבים הם לא מהאפי. תודה רבה !!

למה ללכת על כל מני דברים מוזרים שאין עדיין מספיק מידע עליהם ?
לא ממליץ אף פעם על סייקל אוראלי סולו, אבל אם כבר אתה מתעקש, אז הבחירה תהיה דווקא טורינבול. אנאבר מקורי לא תשיג, וינסטרול סביר להניח ישתק אותך, דיבול ארומטי מדי בשביל להריץ לבד. לא רואה יותר מדי אופציות אלא אם כן אתה יכול להזמין מחו"ל פרימו אצטט בכדורים. טורינבול זמין בארץ ויש חברות UGL שהם מכינות אחלה טורינבול.
טורינבול יתן לך כוח ומהר, תצליח לעלות איתו מסה נקיה, הוא לא צובר נוזלים והתופעות לוואי מינוריות. ולא אין צורך בליב או כל מני קשקושים, החומר עדין מאוד עם מעט תופעות לוואי ולא קשה על הגוף.

• פותח/ת השרשור
איך אמור להראות סייקל שלו? מינונים? לכמה זמן? PCT? וסתם להשוואה הוא חזק/חלש מהאפי? תודה!!

אפי = אפדרין, אפיסטן צריך עוד להוכיח את עצמו לפני שנקרא לו בשמות חיבה.

מינונים 40 מ"ג עד 60 מ"ג למתחילים- מנות מחולקות ל am-pm
PCT כמו של אפיסטן, מספיק כלומיד, למרות שהיתי כן ממליץ להחזיק טמוקסיפן למקרה הצורך.

כרגע בסייקל אפיסטן, קורה לי דבר שאני לא יודע אם זה בעקבות הסייקל, מפורט פה:
https://www.lbs.co.il/threads/58214/

יש לציין שבמנוחה אין שום בעיה.
כמו שרשמתי שם אני כמעט בטוח שזה בעקבות הסייקל, מישהו מכיר? שמע? יש עוד שזה קרה להם בסייקל של אפי?

כן. זו אחת מתופעות הלוואי.

Epistane side effects
Being the potent steroid that it is, Epistane does come with a list of side effects. Epistane is a methylated steroid, and while it causes less liver stress than other compounds like Superdrol, liver stress is still an issue so it would be wise to use some type of liver support with this compound. Though the anti-estrogen effects of Epistane can have positive effects, there is also the possibility of “dry” or achy joints. Some users have had success in alleviating this issue by adding in a moderate dose of DHEA while on cycle. Like many other steroids, Epistane is known to cause painful cramping and pumps, particularly in the lower back and calves.

הפך לטרנד מאוד מוזר להריץ סייקל אוראלי סולו , דווקא כאן בפורום, כשדווקא כאן הקו הבולט הוא בהמלצה להימנע מכך.
גם אם נניח לרגע בצד את עניין הפגיעה בייצור הטסט, שאינה ברת פיצוי ללא שימוש בטסט כחומר בסיס בסייקל, חשוב להבין שהנזק מסטרואידים אוראליים הוא מצטבר והוא מאוד ניכר. מרבית המשתמשים פונים לשימוש ראשון במתן אוראלי בכדי להימנע מהזרקה, אך כשהשימוש מתארך ומספר הסייקלים עולה, כך גם הנזקים המצטברים. סטרס גבוה וחזרתי לכבד יוביל בסופו של דבר לנזק בלתי הפיך. ייתכן שזה יגיע לאחר הסבב החמישי וייתכן שמעט יותר, אבל זה יגיע.
מרבית המשתמשים בסטרואידים משתמשים באופן חזרתי, כשדווקא אלה המצליחים להתמיד הם לרוב אלה הנמנעים כליל משימוש בסטרואידים אוראליים.
לשאלה המקורית, כאבי גב היא תופעה קיימת, אך לא מאוד נפוצה (נפוצה יותר בפורומים בחו"ל). העלאה ל-80mg/ed נשמעת לי מוגזמת למשתמש חסר ניסיון (אין כמעט משתמשים עם מספיק ניסיון בארצנו הקטנטונת) ואין טעם לתת משקל כה רב לאפקט המתקבל מסטרואידים כמו טיבול, אפיסטן או אנאבר, הם הסייד דיש ולא המיין קורס...

כן. זו אחת מתופעות הלוואי.

Epistane side effects
Being the potent steroid that it is, Epistane does come with a list of side effects. Epistane is a methylated steroid, and while it causes less liver stress than other compounds like Superdrol, liver stress is still an issue so it would be wise to use some type of liver support with this compound. Though the anti-estrogen effects of Epistane can have positive effects, there is also the possibility of “dry” or achy joints. Some users have had success in alleviating this issue by adding in a moderate dose of DHEA while on cycle. Like many other steroids, Epistane is known to cause painful cramping and pumps, particularly in the lower back and calves.
חלק מהדברים המובאים בציטוט אינם מדוייקים (בלשון המעטה).

הפך לטרנד מאוד מוזר להריץ סייקל אוראלי סולו , דווקא כאן בפורום, כשדווקא כאן הקו הבולט הוא בהמלצה להימנע מכך.
גם אם נניח לרגע בצד את עניין הפגיעה בייצור הטסט, שאינה ברת פיצוי ללא שימוש בטסט כחומר בסיס בסייקל, חשוב להבין שהנזק מסטרואידים אוראליים הוא מצטבר והוא מאוד ניכר. מרבית המשתמשים פונים לשימוש ראשון במתן אוראלי בכדי להימנע מהזרקה, אך כשהשימוש מתארך ומספר הסייקלים עולה, כך גם הנזקים המצטברים. סטרס גבוה וחזרתי לכבד יוביל בסופו של דבר לנזק בלתי הפיך. ייתכן שזה יגיע לאחר הסבב החמישי וייתכן שמעט יותר, אבל זה יגיע.
מרבית המשתמשים בסטרואידים משתמשים באופן חזרתי, כשדווקא אלה המצליחים להתמיד הם לרוב אלה הנמנעים כליל משימוש בסטרואידים אוראליים.
לשאלה המקורית, כאבי גב היא תופעה קיימת, אך לא מאוד נפוצה (נפוצה יותר בפורומים בחו"ל). העלאה ל-80mg/ed נשמעת לי מוגזמת למשתמש חסר ניסיון (אין כמעט משתמשים עם מספיק ניסיון בארצנו הקטנטונת) ואין טעם לתת משקל כה רב לאפקט המתקבל מסטרואידים כמו טיבול, אפיסטן או אנאבר, הם הסייד דיש ולא המיין קורס...
מענין אותי לדעת אם מישתמשים באורלי נניח פעם, פעמיים בשנה בזמן ההפסקות הכבד חוזר לעצמו. אם כך למה שיהיה נזק?אני גם יודע שבשנות 70-80 ארנולד וחבורתו הישתמשו באורלי בילבד במשך שנים והנזקים העיקריים הם למערכת הקרדיו וסקולרית.

חלק מהדברים המובאים בציטוט אינם מדוייקים (בלשון המעטה).

הבחור חיפש קשר בין השימוש באפיסטן לבין כאבי גב בשני שירשורים ולא מצא מענה.
ללא קשר לפוסט הנ"ל, נתקלתי במספר מקרים בפורומים בחו"ל המעידים על התופעה, ומצאתי לנכון לשתף מידע הנותן מענה.
לגבי הציטוט, אין לי מספיק ידע וניסיון לקבוע האם הדברים נכונים/מדוייקים/מוגזמים/הוצאו מהקשרם, למעט המודגש באדום הנותן מענה לשאלה המקורית, מידת הדיוק ושאר הציטוט אינם רלוונטים.

תופעות הלוואי הן הבעיה.
זה בעייתי להגיע לעבודה נפוח מנוזלים עם ראש שנראה כמו כדור בדולח, או לחילופין/במקביל עם אקנה, הדבר עלול למשוך תשומת לב מיותרת ולהעלות מספר שאלות לא נעימות. כנ"ל במכון, ובחיים הפרטיים.
באופן אישי, אני לא סובל שיער גוף. קראתי במספר מקומות שתופעת הלוואי של שיעור יתר, אינה בעיה עבור גברים. מבחינתי זו התופעת הלוואי הכי גרועה עם קו אדום מודגש וברור.

הרעיון הוא להריץ סייקל בודד נקי ככל שניתן, יש דיווחים בפורומים בחו"ל (במדינות שונות) על עליה של 4-5 ק"ג בסייקל אפיסטן של 6 שבועות במינון 40 מ"ג.
תופעות הלוואי שתועדו ודווחו מינוריות.
לא הרצתי כלום בנתיים, אני בודק את כל האפשרויות. (ויכול להיות שלא אריץ כלום בכלל).

תופעות הלוואי הן הבעיה.
זה בעייתי להגיע לעבודה נפוח מנוזלים עם ראש שנראה כמו כדור בדולח, או לחילופין/במקביל עם אקנה, הדבר עלול למשוך תשומת לב מיותרת ולהעלות מספר שאלות לא נעימות. כנ"ל במכון, ובחיים הפרטיים.
באופן אישי, אני לא סובל שיער גוף. קראתי במספר מקומות שתופעת הלוואי של שיעור יתר, אינה בעיה עבור גברים. מבחינתי זו התופעת הלוואי הכי גרועה עם קו אדום מודגש וברור.

הרעיון הוא להריץ סייקל בודד נקי ככל שניתן, יש דיווחים בפורומים בחו"ל (במדינות שונות) על עליה של 4-5 ק"ג בסייקל אפיסטן של 6 שבועות במינון 40 מ"ג.
תופעות הלוואי שתועדו ודווחו מינוריות.
לא הרצתי כלום בנתיים, אני בודק את כל האפשרויות. (ויכול להיות שלא אריץ כלום בכלל).
אין דבר כזה "4-6 ק"ג עליה". עלייה בשריר תלוייה בתזונה, אימונים וככל שזה נוגע לחומרים תלוי מאוד גם בתדירות השימוש. אני למשל, לא אמצא עלייה של 4-6 ק"ג שריר ב-6 שבועות של סייקל אפיסטן גם אם אצרוך 50 קלוריות לק"ג משקל גוף...
אם עבורך שיער גוף היא התופעת לוואי, יותר מקריסת כבד ומוות, אשרייך... בסופו של דבר משתמשים לא עושים שימוש בודד בסטרואידים כשהם מעוניינים בעקומת שיפור חיובית לטווח ארוך ולא ניתן לעשות שימוש רק בסטרואידים אוראליים לטווח ארוך ללא נזק בלתי הפיך לכבד.

אין דבר כזה "4-6 ק"ג עליה". עלייה בשריר תלוייה בתזונה, אימונים וככל שזה נוגע לחומרים תלוי מאוד גם בתדירות השימוש. אני למשל, לא אמצא עלייה של 4-6 ק"ג שריר ב-6 שבועות של סייקל אפיסטן גם אם אצרוך 50 קלוריות לק"ג משקל גוף...
אם עבורך שיער גוף היא התופעת לוואי, יותר מקריסת כבד ומוות, אשרייך... בסופו של דבר משתמשים לא עושים שימוש בודד בסטרואידים כשהם מעוניינים בעקומת שיפור חיובית לטווח ארוך ולא ניתן לעשות שימוש רק בסטרואידים אוראליים לטווח ארוך ללא נזק בלתי הפיך לכבד.
תוכל להיתיחס לשאלה שלי?

מענין אותי לדעת אם מישתמשים באורלי נניח פעם, פעמיים בשנה בזמן ההפסקות הכבד חוזר לעצמו. אם כך למה שיהיה נזק?אני גם יודע שבשנות 70-80 ארנולד וחבורתו הישתמשו באורלי בילבד במשך שנים והנזקים העיקריים הם למערכת הקרדיו וסקולרית.
אני מאוד לא ממליץ לך לנסות ולהחליט מה עשתה חבורה אחת או אחרת עם סטרואידים אוראליים, מאחר ולמען האמת אין לנו מושג.
אני לא סבור שניתן להשיג התקדמות מספיק טובה משימוש חד-שנתי בסטרואיד אוראלי. מרבית המשתמשים שאני מכיר, או פרופיל המשתמש הממוצע, כפי שאני רואה אותו, הוא כזה שירגיש צורך בסייקלים נוספים, בתדירות הולכת וגדלה, במינונים גבוהים יותר ויותר ובחומרים חזקים מקודמיהם.
לשאלתך, עפ"י התיאור שלך, במינונים סבירים של חומרים בינוניים, הסבירות מפגיעה בלתי הפיכה בכבד נמוכה יחסית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית