הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

תייר

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
3
11
0
לקראת סוף סייקל מסה ואין תוצאות
תפריט מוקפד אימונים חזקים,לא מצליח לעלות במסה.
מורכב ככה.
3 פעמים בשבוע TESTO 100 כל זריקה 1.5 CC
ו1 בולדנון 200 1CC

תפריט-3287 קל .274 חלבון .46שומן.433 פחמימה.39 סיבים 200 כולסטרול (גולינגו)

במהלך החצי הראשון ירדתי 1.5 קילו .ועליתי אותם בחזרה שהפסקתי לעשות ארובי חצי שעה כל אימון

רואים שירדתי באש .לא מדדתי בקליפר .כמובן שזה לא היתה המטרה...

מה הסיבה לדעתכם ? או שככה זה בסייקל ראשון ?

מסכים, היגיון פשוט- אם אתה אוכל מספיק- עם או בלי חומרים לרדת במשקל אתה לא תרד.
גם אם החומר חרא וגם אם אין בו כלום והזרקת מים,עדיין היית אמור לעלות ולא לרדת אם התזונה שלך מוקפדת למסה.
תשנה את התפריט לדעתי.

כשאוכלים בפלוס קלורי אפשר רק לעלות - אם או בלי חומרים.... אי אפשר לרדת אם אתה בפלוס קלורי.
מובן, אבל אני חושב שליאור דיבר על איכות החומר. גם אם לא נמצאים במאזן קלורי חיובי, בסיום סייקל של 150 מג טסט EOD ו- 600 מג בולדנון בשבוע, בהנחה שמתאמנים כראוי, צריך להראות "כמו אחרי סייקל" ולא כמו שהבחור ניראה (בפרט שמדובר בסייקל ראשון).

מובן, אבל אני חושב שליאור דיבר על איכות החומר. גם אם לא נמצאים במאזן קלורי חיובי, בסיום סייקל של 150 מג טסט EOD ו- 600 מג בולדנון בשבוע, בהנחה שמתאמנים כראוי, צריך להראות "כמו אחרי סייקל" ולא כמו שהבחור ניראה (בפרט שמדובר בסייקל ראשון).
בדיוק

כן טוב, אז אם ככה, שניכם ללכת לשבת בפינה בעונש.
תעשה מאזן +/- ניטרלי - גם עם אכבר חומר לא תראה שינוי ממש, ורואים אצלו סוג של שינוי.

• פותח/ת השרשור
אם היתה קורא עד הסוף...הפסקתי לעשות ארובי ועליתי חזרה ,מה גם שבשלוש שבועות ראשונים היתי על 2600 קל.

שאר הגוף עליתי יפה (אין עדיין תמונות אז לא ראיתם) כתפיים ,חזה ... שאלתי רק למה לא עליתי בידיים .אם לא היתי רואה שום שינוי,
בלי קשר למשקל גוף ,זה סיפור אחר.

נערך לאחרונה:
מאזן ניטרלי,
1-10: 750מג טסט
1-9: 400מג דקה
1-4: 30מג DBOL
סייקל סופר סופר סולידי. לא תראה שינוי?

העיקרון הבסיסי הוא מאוד פשוט ונראה שאתם מתקשים להפנים.... אי אפשר להעלות משקל כאשר לא קיים מאזן חיובי של קלוריות. לא משנה איזה משקל - שריר \ שומן. על מנת שהמשקל יעלה צריך להכניס יותר ממה שמוציאים (ממשיך לרשום את אותם דברים רק בצורה שונה...).

מה נראה לך - שכשאתה במאזן נטרלי ועל חומרים אז הגוף יעשה קסם, יקח את השומן העודף בגלל שצריך להחלים מהאימון ולבנות שריר ואז ככה המסה תגדל והשומן ירד.... ? מממ לא . אבל הלוואי. במקרה הטוב אולי תחזיק את המסה הקיימת.
ישנם חומרים כמו טרן שיודעים לנצל את המקסימום ממה שאתה אוכל, אז זה אולי מאפשר לך ללכת על הקו הדק (או אולי אפילו לשמור על המסה בזמן דיאטה \ גרעון קלורי).... אבל עדיין גם פה אין קסמים.

לסיכום: תתאמן+תאכל+חומרים. אם אתה גודל סבבה. לא גודל תאכל עוד. אם אתה משמין תוריד קצת.... זהו נגמר.

א
העיקרון הבסיסי הוא מאוד פשוט ונראה שאתם מתקשים להפנים.... אי אפשר להעלות משקל כאשר לא קיים מאזן חיובי של קלוריות. לא משנה איזה משקל - שריר \ שומן. על מנת שהמשקל יעלה צריך להכניס יותר ממה שמוציאים (ממשיך לרשום את אותם דברים רק בצורה שונה...).

מה נראה לך - שכשאתה במאזן נטרלי ועל חומרים אז הגוף יעשה קסם, יקח את השומן העודף בגלל שצריך להחלים מהאימון ולבנות שריר ואז ככה המסה תגדל והשומן ירד.... ? מממ לא . אבל הלוואי. במקרה הטוב אולי תחזיק את המסה הקיימת.
ישנם חומרים כמו טרן שיודעים לנצל את המקסימום ממה שאתה אוכל, אז זה אולי מאפשר לך ללכת על הקו הדק (או אולי אפילו לשמור על המסה בזמן דיאטה \ גרעון קלורי).... אבל עדיין גם פה אין קסמים.

לסיכום: תתאמן+תאכל+חומרים. אם אתה גודל סבבה. לא גודל תאכל עוד. אם אתה משמין תוריד קצת.... זהו נגמר.
טוב, רק תשים לב שלא דיברתי על עליה במשקל כי אם על שינוי בגוף.
אדם שיקח את הסייקל לדוגמא שרשמתי ויתאמן כראוי, גם אם יהיה במאזן קלורי ניטרלי, יראה גם יראה שינוי (שלא כמו בתמונה של הבחור). אביעד אמר שלא, בלי קשר לטיב החומר. אני חשבתי שכן.

א

טוב, רק תשים לב שלא דיברתי על עליה במשקל כי אם על שינוי בגוף.
אדם שיקח את הסייקל לדוגמא שרשמתי ויתאמן כראוי, גם אם יהיה במאזן קלורי ניטרלי, יראה גם יראה שינוי (שלא כמו בתמונה של הבחור). אביעד אמר שלא, בלי קשר לטיב החומר. אני חשבתי שכן.

עזוב עליה במשקל.. בסדר?

בשביל שיהיה שינוי ויזואלי מסויים - משהו צריך לקרות בגוף. או איבוד שומן, או צמיחת סיבי שריר או שניהם. נכון?
אם אין עליה בשומן או ירידה ואם אין עליה בשריר או ירידה - איזה שינוי ויזואלי אתה רוצה לראות? יותר שערות בחזה?

עכשיו נדבר על התזונה - אם אתה אוכל נייטרלי ואתה בסייקל, מה אתה מצפה שיקרה? תרד מלא שומן? תגדל מלא שריר?
אז כמו שאמרתי, אתה תראה שינויים מינוריים עקב המטבוליזם המעט גבוה יותר וזהו.

תפסיקו להאשים את החומרים!

עזוב עליה במשקל.. בסדר?

בשביל שיהיה שינוי ויזואלי מסויים - משהו צריך לקרות בגוף. או איבוד שומן, או צמיחת סיבי שריר או שניהם. נכון?
אם אין עליה בשומן או ירידה ואם אין עליה בשריר או ירידה - איזה שינוי ויזואלי אתה רוצה לראות? יותר שערות בחזה?

עכשיו נדבר על התזונה - אם אתה אוכל נייטרלי ואתה בסייקל, מה אתה מצפה שיקרה? תרד מלא שומן? תגדל מלא שריר?
אז כמו שאמרתי, אתה תראה שינויים מינוריים עקב המטבוליזם המעט גבוה יותר וזהו.

תפסיקו להאשים את החומרים!
אם ניקח 2 אנשים בעלי משקל ומבנה זהים. שניהם מתאמנים יחד. האחד נמצא במאזן חיובי "טבעי" והשני במאזן ניטרלי ועל סייקל טסט, דקה, ד בול. לאחר 10 שבועות, אצל מי מהשניים השינוי יהיה יותר משמעותי?

נערך לאחרונה:
אם ניקח 2 אנשים בעלי משקל ומבנה זהים. שניהם מתאמנים יחד. האחד נמצא במאזן חיובי "טבעי" והשני במאזן ניטרלי ועל סייקל טסט, דקה, ד בול. לאחר 10 שבועות, אצל מי מהשניים השינוי יהיה יותר משמעותי?

חיובי טבעי חביבי.
שוב אני שואל אותך, עם איזה כלים אתה מעוניין שהגוף יבצע שינוי?
תענה על השאלה בתשובה, אל תשאל עוד שאלה. אם אתה בטוח אחרת, בוא ותתן לנו הסבר למה אתה חושב מה שאתה חושב.
לא צריך הסבר מדעי, מספיק שתדבר קודם-כל להיגיון שלי ותסביר לי למה זה נראה לך נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית