הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ZMA vs אבץ, מגנזיום ובי 6

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
הבנתי שהצורות הביכיומיות של המגנזיום והאבץ ב-ZMA עובדות טוב יותר יחד עם b6, אבל לא עדיף לקחת מגנזיום ציטראט, אבץ פיקולינט ובי6 לבד? הרי ציטראט ופיקולינאט ידועות כצורות הטובות ביותר מבחינת ספיגה בגוף.
שאלה נוספת, האם יש בעיה עם נטילה של יותר מ-100 מג של בי6 ביום? אני משתמש במולטי של טוויןלאב כל בוקר ומתכנן להוסיף לארסנל התוספים 100 מג בי6 של Now לפני השינה. סך הכל אגיע לכ- 125 מג בי6 ביום רק מתוספים. תקין המינון?

• פותח/ת השרשור
קנה בנפרד
אותו אפקט בפחות כסף
מה לגבי ההיקשרות הביוכימית של האבץ והמגנזיום ב-zma? לא קריטי ההבדל לדעתך?
ולגבי b6, ברוב מוצרי ה-zma יש כ-25 מג, האם כדורים של 100 מג בנוסף לכמות שיש במולטי לא גבוהה מדי?

מה לגבי ההיקשרות הביוכימית של האבץ והמגנזיום ב-zma? לא קריטי ההבדל לדעתך?
ולגבי b6, ברוב מוצרי ה-zma יש כ-25 מג, האם כדורים של 100 מג בנוסף לכמות שיש במולטי לא גבוהה מדי?
מגנזיום ציטראט
אבץ פיקולינט
בי6
בנפרד
אותו דבר באפקט כמו zma
ובפחות כסף
הקשר הביוכימי כבר קורה בקיבה כשהם מתמוססים
ולגבי בי6, קח 25 מ"ג ביום זה מספיק, לא רואה סיבה לקחת 100

אם אני לוקח רק מגנזיום ואבץ בלי B6 זה יפגע בהשפעה? או שאקח את המולטי (גם אני משתמש בטווינלאב) ביחד עם האבץ והמגנזיום בערב?

• פותח/ת השרשור
אם אני לוקח רק מגנזיום ואבץ בלי B6 זה יפגע בהשפעה? או שאקח את המולטי (גם אני משתמש בטווינלאב) ביחד עם האבץ והמגנזיום בערב?
אני כבר כמה חודשים עם אבץ ומגנזיום (400 מג מגנזיום ו-50 אבץ). מרגיש שיפור משמעותי בהתאוששות ובשינה. אני גם עם מולטי שמכיל כ- 20 מג בי6, אבל אני לוקח אותו בבקרים.
אבץ ומגנזיום יעשו עבודה נפלאה מבחינת התאוששות כשלעצמם, אני מחפש גם את ההטבות של בי6 בלי קשר למגנזיום ולאבץ.
מולטי ממה שידוע לי עדיף לקחת בבוקר. ה20 מג בי6 בלילה לא יעשו השפעה רצינית.

• פותח/ת השרשור
מה היתרונות של B6?
בי6 קשור באופן ישיר לסינטזת חלבון. ככל שאתה אוכל יותר חלבון, הצורך בבי6 עולה. בי6 נוכח בתהליכי מטבוליזם של חלבון, פחמימות וגדילה.
בנוסף, בי6 קשור בהתליכי הפרשת הורמוניים טבעיים (בין היתר טסט והורמון גדילה).
יש שאומרים שהוא עוזר לשינה והתאוששות.
אגב, בי6 גם מפחית הצטברות נוזלים. בעבר היה משמש במהלך תהליך ייבוש לתחרויות פיתוח גוף (במינונים של מאות מיליגרמים ביום). יש שיגידו שהוא לא הכרחי לתיסוף מעבר לכמות שיש במולטי, אבל הוא מתמוסס במים (ולכן מופרש בשתן) וזול מאוד, אז למה לא?
מה היתרונות של B6?
נראה לי ברוב ה ZMA יש 20-25 גרם B6 *מיליגרם
כן, אבל אתה מקבל עוד עשרות ויטמינים ומינרלים באותה מנה. זה שונה מ- zma.

בי6 קשור באופן ישיר לסינטזת חלבון. ככל שאתה אוכל יותר חלבון, הצורך בבי6 עולה. בי6 נוכח בתהליכי מטבוליזם של חלבון, פחמימות וגדילה.
בנוסף, בי6 קשור בהתליכי הפרשת הורמוניים טבעיים (בין היתר טסט והורמון גדילה).
יש שאומרים שהוא עוזר לשינה והתאוששות.
אגב, בי6 גם מפחית הצטברות נוזלים. בעבר היה משמש במהלך תהליך ייבוש לתחרויות פיתוח גוף (במינונים של מאות מיליגרמים ביום). יש שיגידו שהוא לא הכרחי לתיסוף מעבר לכמות שיש במולטי, אבל הוא מתמוסס במים (ולכן מופרש בשתן) וזול מאוד, אז למה לא?
כן, אבל אתה מקבל עוד עשרות ויטמינים ומינרלים באותה מנה. זה שונה מ- zma.
נשמע דבר חזק הB6 הזה 😃, אני אקרא עליו עוד קצת, תודה רבה על ההסבר

• פותח/ת השרשור
נשמע דבר חזק הB6 הזה 😃, אני אקרא עליו עוד קצת, תודה רבה על ההסבר
בשמחה, יש לזכור שאלו נתונים יבשים. נטילת בי6 לא תיתן תוצאות של חומרים אנאבוליים רק משום שהוא קשור בסינטזת חלבונים והפרשת הורמונים, אבל שווה לכסות את הפינה הזו.

נטילת בי6 לא תיתן תוצאות של חומרים אנאבוליים
כן תיארתי לעצמי 😁 התכוונתי שזה דבר חזק לא בקטע של "אני אתחיל לתסף ובטח אני ישר אראה את המסה עולה (אפילו שאני בחיטוב חח)" אלא בקטע של "זה נשמע כמו ויטמין חשוב במיוחד למתאמנים ועדיף אולי לתסף שבטוח לא יהיה חוסר שלו"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית