הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע השוואת סטרואידים

כפיר90

משתמש מתחיל
30
4
נק' מוניטין:
3
30
4
שלום לכולם!
אני רציתי להתחיל להשתמש בקלנבוטרול עד שמישהו ייעץ לי ואמר לי שלא כדי לי להתחיל עם זה כי כדור כימי יותר.
הוא אמר לי שכדי לי להתחיל בכדור שנקרא ליפו 6 כי התרכובת שלו פחות כימית ויותר טבעית.
אפשר את עזרתכם ולהגיד לי האם הוא צודק..? כן או לא ואם אפשר בשורה ממש למה אתם חושבים ככה.

תודה והמשך יום ספורטיבי לכולם 😃

לא קלן ולא ליפו 6 הם סטרואידים.
קלן היא תרופה לבעיות נשימה קשות, בעלת יכולת שרפת שומן גבוהה.
ליפו 6 הוא תוסף תזונה שמכיל כמה חומרים שעל הנייר אמורים לעזור לשרפת השומן, אבל בתכלס לא עושים הרבה, בעיקר לא במינון שיש בתוסף הזה.
כל דבר זה כימיה, כימיה זה לא משהו מסוכן.
ליפו 6 זה בזבוז כסף. קלן יעבוד ולא יהיה מסוכן בשימוש נכון וחכם.

לא קלן ולא ליפו 6 הם סטרואידים.
קלן היא תרופה לבעיות נשימה קשות, בעלת יכולת שרפת שומן גבוהה.
ליפו 6 הוא תוסף תזונה שמכיל כמה חומרים שעל הנייר אמורים לעזור לשרפת השומן, אבל בתכלס לא עושים הרבה, בעיקר לא במינון שיש בתוסף הזה.
כל דבר זה כימיה, כימיה זה לא משהו מסוכן.
ליפו 6 זה בזבוז כסף. קלן יעבוד ולא יהיה מסוכן בשימוש נכון וחכם.

מחזק את התגובה של החבר פה למעלה ,
הקלן יעזור לך במידה ותעזור לו - תאכל נכון , תשתה הרבה , ותעשה אירובי
זה לא כדור קסמים - בלי אירובי ותזונה נכונה אתה יכול סתם להנות מהתופעות לוואי שלו 😃

ברור שזה מפריע ,במיוחד בשביל זה יש אשכול מיוחד אז שם תרשום, זה לא צחוקים פה אנשים באים במטרה לעזור ולא במטרה לעשות בייביסיטר לילדים גדולים כמוך.

ברור שזה מפריע ,במיוחד בשביל זה יש אשכול מיוחד אז שם תרשום, זה לא צחוקים פה אנשים באים במטרה לעזור ולא במטרה לעשות בייביסיטר לילדים גדולים כמוך.

עזוב את זה שעושים לו בייביסיטר , מה התשובה שלי תהיה שונה מהתשובה שלך או של מישהו אחר
ברגע שמישהו אחד ענה לו על השאלה כמו שצריך ?
לא מבין מה הוא צריך עוד תגובות , בשביל לקבל ביטחון לבלוע כדור בגודל קקי של אוגר .

ליפו 6 סתם בולשיט רשמו לך , קלן יעשה ת'עבודה אבל רק לאחר שתמשוך אותו מעל שבועיים
כי רק לאחר שבועיים העניינים מתחילים לזוז .

עזוב את זה שעושים לו בייביסיטר , מה התשובה שלי תהיה שונה מהתשובה שלך או של מישהו אחר
ברגע שמישהו אחד ענה לו על השאלה כמו שצריך ?
לא מבין מה הוא צריך עוד תגובות , בשביל לקבל ביטחון לבלוע כדור בגודל קקי של אוגר .

ליפו 6 סתם בולשיט רשמו לך , קלן יעשה ת'עבודה אבל רק לאחר שתמשוך אותו מעל שבועיים
כי רק לאחר שבועיים העניינים מתחילים לזוז .
כל מילה בסלע!

• פותח/ת השרשור
טוב אין לי מטרה לריב איתכם אתם פשוט 2 שחושבים שאתם יודעים הכל אז שיהיה להם בהצלחה.
דבר שני אני חדש בכל התחום הזה אז אני ביקשתי טיפה עזרה ומצאתי כאן את המקום לכתוב את מה שיש לי להגיד.
דבר שלישי בנבנה תמיד צריך עוד דעות של אנשים לא רק שמישהו אחד אומר לך אז זה קדוש והולך לפי זה ממש לא ככה גם אל תגיב בחזרה הבנתי את הראש שלך וזהו,תודה שעזרת ותמשיך הלאה כנ"יל גם אתה אסי.

אם לא לקחת אף שורף שומן בעבר ליפו או כל שורף מחו"ל יהיה התחלה טובה
לא צריך לקפוץ מעל הפופיק

אפשר להגיע לתוצאות בלי שום שורף ורק מדיאטה נכונה ואימונים

טוב אין לי מטרה לריב איתכם אתם פשוט 2 שחושבים שאתם יודעים הכל אז שיהיה להם בהצלחה.
דבר שני אני חדש בכל התחום הזה אז אני ביקשתי טיפה עזרה ומצאתי כאן את המקום לכתוב את מה שיש לי להגיד.
דבר שלישי בנבנה תמיד צריך עוד דעות של אנשים לא רק שמישהו אחד אומר לך אז זה קדוש והולך לפי זה ממש לא ככה גם אל תגיב בחזרה הבנתי את הראש שלך וזהו,תודה שעזרת ותמשיך הלאה כנ"יל גם אתה אסי.

הכוונה היא שאתה "ראש קטן" קודם כל יש דבר כזה: חיפוש ,
אתה יכול למצוא שם מלא פוסטים של אנשים שדיברו על קלן וכו' וכמו כן יש לך פה את "אשכול הקלן הגדול"
ששם יש מאות הודעות ותגובות של אנשים - שמה שהם חווים , תופעות לוואי , מינונים וכו' .
אנשים פה מבינים קצת יותר ממי שייעץ לך תהיה בטוח .
אף אחד לא בא נגדך .

בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
כן זה ברור לי אבל חשבתי להתחיל פוש ראשוני טוב עם אחד מהם,וכמו שאתה אומר אמרו לי שעם ליפו טוב להתחיל...
תודה רבה.
הכוונה היא שאתה "ראש קטן" קודם כל יש דבר כזה: חיפוש ,
אתה יכול למצוא שם מלא פוסטים של אנשים שדיברו על קלן וכו' וכמו כן יש לך פה את "אשכול הקלן הגדול"
ששם יש מאות הודעות ותגובות של אנשים - שמה שהם חווים , תופעות לוואי , מינונים וכו' .
אנשים פה מבינים קצת יותר ממי שייעץ לך תהיה בטוח .
אף אחד לא בא נגדך .

בהצלחה .
לא אמרתי שאתה נגדי פשוט הגישה שלך קצת לא נכונה למישהו שמתחיל,היתה יכול להגיד בדיוק את מה שאמרת כאן לפי זה וזה היה יכול להיות יותר בסדר,אבל סבבה תודה רבה אני אחפש ואלמד.

פרוש זה לא dnp במיוחד במשקל הזה שצריך לעקוב אחר לחץ דם תתחיל מהדברים הבסיסיים של תזונה ואמונים והמון סובלנות

• פותח/ת השרשור
סליחה על הבורות אבל מזה DNP והתחלתי עם זה אבל בסופו של דבר אחרי כמה זמן נישברתי מחוסר מוטיבציה..

תמיד נשברים אבל תשאף להמשיך סתכל קדימה ברמה של שנים , זה ישתלם לכולנו היו תקופות קשות אני מאמין בך
וDnp זה חומר שמרוקן את מאגרי האנרגיה של הגוף ושורף עד חצי קילו ביממה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית