הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע השוואת סטרואידים

כפיר90

משתמש מתחיל
30
4
נק' מוניטין:
3
30
4
שלום לכולם!
אני רציתי להתחיל להשתמש בקלנבוטרול עד שמישהו ייעץ לי ואמר לי שלא כדי לי להתחיל עם זה כי כדור כימי יותר.
הוא אמר לי שכדי לי להתחיל בכדור שנקרא ליפו 6 כי התרכובת שלו פחות כימית ויותר טבעית.
אפשר את עזרתכם ולהגיד לי האם הוא צודק..? כן או לא ואם אפשר בשורה ממש למה אתם חושבים ככה.

תודה והמשך יום ספורטיבי לכולם 😃

תשמע אני יגיד לך את הדעה שלי מתוך ניסיון שאנשים עשו וראיתי תוצאות שלהם:
בנאדם אחד השתמש בקלן והוא הוריד אחוז שומן גבוה והגוף שלו נהיה ממש חטוב
בנאדם אחר לקח ליבו 6 הוא לא רק הוריד אחוז שומן אלא הוא איבד מסת שריר לגמרי
קח את זה לתשומת לבך

אם כבר אז תלך על קלן עדיף בהרבה על החירטוט הזה רק קח בחשבון את התופעות לוואי
רגע אני חייב להגיד משהו כאן ,הרבה אנשים אמרו פה שהליבו זה סתם חרטה אבל אני אומר לכם בוודאות שהליבו עובד ממש חזק אל תטעו

רגע אני חייב להגיד משהו כאן ,הרבה אנשים אמרו פה שהליבו זה סתם חרטה אבל אני אומר לכם בוודאות שהליבו עובד ממש חזק אל תטעו
מה זה עובד חזק?תופעות לוואי?או שריפת שומן תכלס?
ניסית אותו?

שריפת שומן אחי ניסה אותו והוא הוריד בערך 10 קילו שומן כן ותופעות לוואי שלו פחות חמורות מהקלן

שריפת שומן אחי ניסה אותו והוא הוריד בערך 10 קילו שומן כן ותופעות לוואי שלו פחות חמורות מהקלן
העניין שלא תמיד אפשר לדעת ממה השריפת שומן נובעת מהחומר או מהתזונה

אני לקחתי יוהמבין למשך 3 שבועות על גרעון של 1000 בלי לחרוג+חצי שעה אירובי ביום וירדתי סבבה עכשיו לך תדע מה גרם לירידה באמת

עם הקלן לא השקעתי בתזונה בכלל אכלתי פחמימה היו ימים שהייתי בגרעון וימים שלא ועדיין ירדתי סבבה

אתה פונה לחומרים מהסיבות הלא נכונות.
כמו שאני רואה את זה, לא כדאי להתחיל עם חומרים מפאת חוסר מוטיבציה או משום שלא רואים תוצאות.
להפך, אתה צריך להתחיל עם חומרים כשאתה בפול גז, בטוח שהכל נעשה נכון, רואה תוצאות ורוצה להמשיך לראות תוצאות (לעתים מעבר לפוטנציאל הגנטי שלך).

אז בסופו של דבר אני מבין שאתה וכל השאר ממליצים לי על ליפו נכון?
בסופו של דבר אם אתה מחפש לחטב ולהוריד שומן ביחד ראיתי שקלן יותר טוב !!!
ואם אתה מחפש להוריד רק שומן ולא יכפת לך מהמסה היקרה אז ליפו!!!
שוב זה תלוי בגוף שלך, תסתכל על עצמך תראה מה חסר לך מסה או חיטוב או או או .....תציב לעצמך מטרה שאתה רוצה להגיע אליה ותתחיל... כמובן לא דיברתי על תזונה!!! תזונה זה ידוע לך שלא משנה באיזה חומר אתה משתמש אם אתה לא שומר על תזונה נכונה ונקייה אז כל העבודה שלך וההשקעה הגופנית והכספית תלך.

אני מנסה להבין למה התכוונת במשפט הזה ולא מצליח. לחטב ולהוריד שומן ביחד? זה כמו שתגיד לעשות מסה ולעלות שריר ביחד.
ניתן גם להבין ממה שכתבת שאם הוא יקח ליפו אז הוא יוריד יותר שומן אבל יאבד את המסה שלו, בבקשה אל תטעה סתם אנשים

ואם אתה מחפש להוריד רק שומן ולא יכפת לך מהמסה היקרה אז ליפו!!!
שוב זה תלוי בגוף שלך, תסתכל על עצמך תראה מה חסר לך מסה או חיטוב או או או .....תציב לעצמך מטרה שאתה רוצה להגיע אליה ותתחיל... כמובן לא דיברתי על תזונה!!! תזונה זה ידוע לך שלא משנה באיזה חומר אתה משתמש אם אתה לא שומר על תזונה נכונה ונקייה אז כל העבודה שלך וההשקעה הגופנית והכספית תלך.
זה שחבר שלך לא יודע להתאמן וצרך קלוריות בגירעון גדול מדי לא אומר שליפו 6 שורף שומן ושריר. למעשה, הוא לא עושה אף אחד מהם.
אז עם כל הכבוד, וכבר אין הרבה אחרי התגובות האלו, תפסיק להטעות אנשים עם ההשערות שלך שמבוססות על מקרה אחד ויחיד.

זה שחבר שלך לא יודע להתאמן וצרך קלוריות בגירעון גדול מדי לא אומר שליפו 6 שורף שומן ושריר. למעשה, הוא לא עושה אף אחד מהם.
אז עם כל הכבוד, וכבר אין הרבה אחרי התגובות האלו, תפסיק להטעות אנשים עם ההשערות שלך שמבוססות על מקרה אחד ויחיד.
קודם כל אני לא מטעה אנשים פה בסך הכל אמרתי את הדעה שלי ולפחות הדעה שלי מבוססת על עובדות ולא על מקרה יחיד ולא על ידע בלי ניסיון

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על העזרה באמת אני מעריך כל אחד פה אבל אני עדיין מבולבל.
אני רוצה לחטב את עצמי ולהוריד את השומן שלי בקצב טוב שלא יעלה בחזרה.תזונה וכושר תלך ביחד עם הכדורים.

קודם כל אני לא מטעה אנשים פה בסך הכל אמרתי את הדעה שלי ולפחות הדעה שלי מבוססת על עובדות ולא על מקרה יחיד ולא על ידע בלי ניסיון
אילו עובדות? בן אדם אחד לקח x וקיבל y זו לא עובדה. אתה לא התייחסת בכלל לגנטיקה, לתזונה ולאימונים של האנשים שראית עליהם שינוי.
זה כמו להגיד: "התחלתי לאכול במבה בחודשים האחרונים וראיתי התקדמות במשקלי העבודה. במבה זה אנאבולי, רק בזכות זה התקדמתי".
תודה רבה לכולם על העזרה באמת אני מעריך כל אחד פה אבל אני עדיין מבולבל.
אני רוצה לחטב את עצמי ולהוריד את השומן שלי בקצב טוב שלא יעלה בחזרה.תזונה וכושר תלך ביחד עם הכדורים.
זו שאלה?
קודם כל תגיע למצב שאתה מצליח לרדת כמו שצריך במשקל ועובד נכון באימונים. אחרי זה תיעזר בחומרים אם כל כך לחוץ לך?
למה? כי אם תסתמך על קלן בחיטוב כי אתה לא חזק מספיק מנטלית, גם במסה תרצה דיבול וטסט ובחיטוב לאחר מכן תרצה כבר T3, ואז יוצא מצב שאתה מסתמך רק על החומרים שיעשו את השינוי ובעצם לא יודע בכלל איך להתאמן ולאכול. ולהסתמך רק על חומרים לא בהכרח ייתן תוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית