הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הנרקומנים של הנייס גאי

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
http://www.mako.co.il/weekend-articles/Article-8d65d7b52b74641006.htm
מזעזע אותי שהמשטרה לא עושה שום מאמץ לעצור את זה ועוד יותר מזעזע אותי האנשים שמציירים ומוכרים את זה. בתור נער אני יודע כמה קל להשיג את זה וכמה נערים מעשנים את הרעל הזה.
אני זוכר שהיו פה כמה פעילי לגליזציה, האם אתם מאמינים שלגליזציה באמת יכולה לעצור את התופעה המכוערת הזאת?

למדנו על זה שנה שעברה בבצפר, המשטרה לא יכולה לעשות עם זה הרבה כי כל פעם שהחומר יוצא מחוץ לחוק משנים טיפה את הרכיבים וככה נוצר חומר חדש וחוקי עד שמוציאים גם אותו מחוץ לחוק.

אם לא היה מכס , היה צורך להבריח כל מיני מוצרים אלקטרונים ?
אותו עיקרון , אבל זה לא אומר שלא יורידו את המכס , הכל מסתכם ב$$$.

אם לא היה מכס , היה צורך להבריח כל מיני מוצרים אלקטרונים ?
אותו עיקרון , אבל זה לא אומר שלא יורידו את המכס , הכל מסתכם ב$$$.
המדינה תרוויח סכום יפה מאוד על לגליזציה-תיירות ומע"מ על המכירות של הצמח.

סביר להניח שאם הייתה לגיליזציה, היה הרבה פחות שימוש וייצור של החרא הרעיל הזה, אם בכלל.. (הקנאביס היה זמין למי שרוצה "להנות", ולא היו מחפשים דרכים אחרות וזולות לקבלת "סטלה")

אבל, מצד שני - אנשים שמעשנים רק מריחואנה - רובם לא התקרבו או מתקרבים לדברים האלה, גם אם אין חומר זמין.

יש גם לזה המון סייגים, יש אנשים שבאים ורוצים להיות "דלוקים" והם יסניפו גם טיפקס אם זה מה שיביא להם את הסטלה.

חבר'ה כלשהם ולא משנה הגיל שרוצים לתפוס ראש (מלבד אלכוהול,שגם הוא מכה שלא ברא השטן) יעדיפו לקנות 25 גר' של חומר סינטטי וזול (ממש זול,כי מבחינת מרכיבים,עדיף לעשן K300) מאשר "להשקיע" 100 על גרם בודד של מריחואנה איכותי

אז כן,ליגליזציה היא לא מילה גסה.
מי היה מאמין שהפרסומת הזאת תתפוס:
10624594_703485016405355_6354787520107570308_n.jpg

חבר'ה כלשהם ולא משנה הגיל שרוצים לתפוס ראש (מלבד אלכוהול,שגם הוא מכה שלא ברא השטן) יעדיפו לקנות 25 גר' של חומר סינטטי וזול (ממש זול,כי מבחינת מרכיבים,עדיף לעשן K300) מאשר "להשקיע" 100 על גרם בודד של מריחואנה איכותי

מוכרים את זה בשקיות של 25 גרם? זאת לא כמות מטורפת?

כתבה ישנה ומוכרת, אבל אין ספק שלגליזציה הייתה עוצרת את התופעה הזאת. הרי הסמים האלה הם תוצאה של מלחמה בקנאביס,
אם היה קנאביס בשפע והמחיר היה נורמלי, נוער ואנשים באופן כללי לא היו פונים לכיוון של הזבל הזה.
מצחיק אותי שאל סם וכל האיגודים האלה נגד סמים כל כך שונאים את הקנאביס ואומרים שהוא רע למוח בגיל צעיר ופוגע בהתפתחות,
אבל לא ראיתי פעם אחת קמפיין נגד סמי פיצוציות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית