- פותח/ת השרשור
יש פלייארים על הריצפה עם מספרים מפוזרים ברחבי פתח תקווה.אני גם תלמיד ואין לי מושג איך משיגים את זה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש פלייארים על הריצפה עם מספרים מפוזרים ברחבי פתח תקווה.אני גם תלמיד ואין לי מושג איך משיגים את זה.
חבר'ה כלשהם ולא משנה הגיל שרוצים לתפוס ראש (מלבד אלכוהול,שגם הוא מכה שלא ברא השטן) יעדיפו לקנות 25 גר' של חומר סינטטי וזול (ממש זול,כי מבחינת מרכיבים,עדיף לעשן K300) מאשר "להשקיע" 100 על גרם בודד של מריחואנה איכותי
אז כן,ליגליזציה היא לא מילה גסה.
מי היה מאמין שהפרסומת הזאת תתפוס:
![]()
נייס גאי עושה פלאשבקים וזה הדבר הכי נורא בו.בכללי נייס גאי משפיע לאיזה רבע שעה עד חצי שעה מקס׳ ואז אין שום זכר שבכלל נגעת בזה
לעומת מריחואנה שיכולה לעשות לך את הלילה
בסדר זה פתח תקווהיש פלייארים על הריצפה עם מספרים מפוזרים ברחבי פתח תקווה.
נייס גאי עושה פלאשבקים וזה הדבר הכי נורא בו.
אתה משתמש בנייס גאי תוך חודש אחרי שהפסקת חוזר לך ההשפעה שלו גם בלי שנגעת בזה לזמן לא ידוע.מה זה פלאשבקים?
אתה יודע איפה להשיג אותי.אני גם תלמיד ואין לי מושג איך משיגים את זה.
לא סגור על פרק הזמן שזה משפיע אבל בגדול זה ככה:בכללי נייס גאי משפיע לאיזה רבע שעה עד חצי שעה מקס׳ ואז אין שום זכר שבכלל נגעת בזה
עיר האורות ותחרויות הפאוורליפטינגבסדר זה פתח תקווה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימחוקלא סגור על פרק הזמן שזה משפיע אבל בגדול זה ככה:
עישון->חמש דק' של הרגשה טובה->פלאשבקים/סרטים רעים/חזיונות ועוד שלל תופעות לא רצויות
בשונה ממריחואנה שאתה כבר יודע 🤩
עיר האורות ותחרויות הפאוורליפטינג
גבר,רק מחוקים צוחקים בהודעה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימחוק
ברוך הבא לעולם הסמים הפסיכואקטיבים.אתה משתמש בנייס גאי תוך חודש אחרי שהפסקת חוזר לך ההשפעה שלו גם בלי שנגעת בזה לזמן לא ידוע.
ירוק או חום טוב גם עושה את זה וממה שהבנתי פחות מסוכן מהחרא הזה נייס גאיאבל מביא סטלה שאתה צוחק מכול דבר כמו מטומטם
ירוק או חום טוב גם עושה את זה וממה שהבנתי פחות מסוכן מהחרא הזה נייס גאי
חח אני לא יודע אם אתה רציני אבל MD גם לא שיא הבריאות. סינטטי וכימי לא פחות מהנייס גאיצריך להחליף את הנושא ל "נרקומנים של פורום LBS" ככה זה מרגיש מהנושא הזה...
בכל מקרה תעשו MD חבר'ה, רק MD