עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אקסטזימה זה MD?
הוא התכוון לMETCON DAY..חח אני לא יודע אם אתה רציני אבל MD גם לא שיא הבריאות. סינטטי וכימי לא פחות מהנייס גאי
הוא התכוון לMETCON DAY..
נכון @Crossfiter ?
מה הקשר בין ירוק למלחמות/ לערבים/ למוסלמים 🤦♂️אנחנו מדינה במזרח התיכון מוקפים בערבים ומוסלמים .
אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שכל בן אדם שלישי יסתובב פה בסטלות של אמסטרדם .
לכן כל מי שמעשן שיעשן בבית שלו בכיף ולא יצעק ברחוב ליגליזציה והכל טוב ... כי בתכלס מי שרוצה להשיג משהו ישיג .
מי שרוצה לעשון מעשן גם עכשיו, ולא רק בבית, גם ברחוב, בפאבים ומקומות אחרים (כשאתה עושה את זה בגלוי מול הפרצוף של אנשים אז לא חושדים). ההבדל שאם זה היה חוקי אז חלק מהכסף היה הולך לקופת המדינה במקום למשפחות פשע/שטחים או מאיפה שהחומר מגיע, וגם החומר עצמו היה תחת פיקוח כלשהואנחנו מדינה במזרח התיכון מוקפים בערבים ומוסלמים .
אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שכל בן אדם שלישי יסתובב פה בסטלות של אמסטרדם .
לכן כל מי שמעשן שיעשן בבית שלו בכיף ולא יצעק ברחוב ליגליזציה והכל טוב ... כי בתכלס מי שרוצה להשיג משהו ישיג .
אתה סאחי אה?לא, התכוונת לMD הסם
אתה סאחי אה?
התכוונתי שאם תיהיה ליגליזציה אז יותר אנשים ינסו לעשן כי זה חוקי וכולנו ניסת ובה פה בסטלה ביחד .מה הקשר בין ירוק למלחמות/ לערבים/ למוסלמים 🤦♂️
חיילים יכולים לקנות אלכוהול, נראה לך שבם מגיעים שתויים לשמירות/ מחסומים/ לצוק איתן?
התכוונתי שאם תיהיה ליגליזציה אז יותר אנשים ינסו לעשן כי זה חוקי וכולנו ניסת ובה פה בסטלה ביחד .
אז כמו שאמרתי מי שמעשן שיעשן אבל אין צורך לעשות מיזה קרקס וליל הבנגים הגדול זה מיותר .
גם ככה המשטרה לא עושה כלום למי שניתפס על שימוש אז מה זה משנה .
וזה קשור למוסלמים וערבים ב...?התכוונתי שאם תיהיה ליגליזציה אז יותר אנשים ינסו לעשן כי זה חוקי וכולנו ניסת ובה פה בסטלה ביחד .
אז כמו שאמרתי מי שמעשן שיעשן אבל אין צורך לעשות מיזה קרקס וליל הבנגים הגדול זה מיותר .
זה קשור. אני מעדיף את הערבי שלי קשור.וזה קשור למוסלמים וערבים ב...?
אם אתה צודק אז מה זה ישנה? באותה מידה אני יכול להגיד שבגלל שאלכוהל חוקי יותר אנשים שותים וכל המדינה פה שיכורים בייחד, אין קשר בין הדברים בן אדם שירצה להשתמש במריחואנה ישתמש אם זה חוקי ואם לא..התכוונתי שאם תיהיה ליגליזציה אז יותר אנשים ינסו לעשן כי זה חוקי וכולנו ניסת ובה פה בסטלה ביחד .
http://www.mako.co.il/video-blogs-specials/Article-e01d11500072541004.htmהתכוונתי שאם תיהיה ליגליזציה אז יותר אנשים ינסו לעשן כי זה חוקי וכולנו ניסת ובה פה בסטלה ביחד .
http://www.mako.co.il/video-blogs-specials/Article-e01d11500072541004.htm
אם אתה מתנגד ללגליזציה- אתה תומך במשטר הנוכחי בו נפתחים 20 אלף תיקים נגד משתמשים. חלקם נורמטיביים. חלקם פליליים. האלו שנורמטיבים יהפכו לעבריינים - אם זה גידול,רכישה וכו. והכל יממן את חברינו הטובים מהצפון: הידועים בחדשות כמורדים הסורים או חיזבאללה או בדרום.. איכות החומר יורדת.. המחיר עולה.. הביקוש גם. החינוך בנושא כושל. כך פעם החינוך לפני כמה שנים:
היום הוא פועל בעזרת דיאינפורמציה לגבי החומר ואומרים שהוא עושה מחלות נפש(למרות שחתן פרס ישראל בכימיה רפאל משולם שחוקר את החומר מעל 30 שנה הוכיח שזה הטיפול היעיל ביותר למחלות נפש).
והפשע האמיתי? מי יעסוק בו כשאתה מקבל כסף על מספר תפיסות.. אני ממש בטוח שלא נתקלת בחיפוש פולשני בצדק או שלא.. או בדריסת זכויות אדם לסטלן..
הרבה אנשים מעשנים שאני מכיר מעדיפים לממן את החמאס מאשר את הגלידות של שרה, או את הצבא. כי כולנו יודעים עד כמה הוא גוף יעיל וחסכני..
יבוא, לא יבוא.. לפיתוח גוף הנושא הזה מזיק.. וזה גם אינדיבידואלי.
ארנולד לא היה טבעוניאבל ארנולד היה מעשן 🙄
ומי כן היה?ארנולד לא היה טבעוני
הקטע שארנולד עישן היה בצחוק, זה לא שאם ארנולד היה משתמש שהשד יודע מה הייתי חושב שזה בסדר..באינטרנט אפשר למצוא גם מידע על Paul Demayo, ששילב ספיד,הרואין וקוקאין. הגיע רחוק..
ספיד או מט- ידוע כחומר שמעורר את מערכת העצבים וכך מאפשר למתאמן להתאמן הרבה זמן- פוקוס מנטלי.
קוקאין עוזר לכח מתפרץ. והרואין להורדת תיאבון ולשריפת שומן מוגברת.
אז מה עכשיו, בתור מפתח גוף ששואף לשלמות או לפחות לארני- אתה תתחיל לעבור מחומר לחומר רק בשביל האימון?
הבנתי שאתה צוחק, אבל נושא האימונים וסמים זה שילוב מסוכן. עישון יעלה לך את הדופק ויעלה לחץ דם.. אם תתאמן מספיק חזק אתה יכול לאבד הכרה או למות.
כשמשהו שולט בך עד כדי כך שאתה "נוטש" את כל הדברים מסביב(משפחה,חברים,תחביבים)- זו הסכנה.. וגם אז רוב הסיכוים שאתה צריך טיפול. ואם אתה חושב שאין בעיה- אז אין אפשרות לטפל בך. נרקומניה ואובססיה לספורט קיימת.. האחוז נמוך אבל קיים. כמו שיש אנשים שיש להם תלות לקפאין- והאחוז ההתמכרות אליו הוא 9%. אם הנושא מעניין מישהו תחפשו את הספר :
Weil. From Chocolate to Morphine. Everything You Need to Know About Mind-Altering Drugs
ומי כן היה?