ייעוץ בנוגע לתפריט תזונה להעלאה במשקל

• פותח/ת השרשור Stormy
  • פורסם בתאריך

Stormy

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם

אני מתאמן כבר זמן מה (AB, כנראה יפסיק את התוכנית הזאת בשביל להתחיל SSׂ), ואני לא רואה עלייה משמעותית במשקל. אולי בגלל שאני לא אוכל כמו שאני חושב.. או שאולי מסיבות אחרות של גנטיקה וכו' (אני מאמין שאפשר לנצח את הגנטיקה אם מתאמצים מספיק)
בקיצור אני צריך תפריט קלורי של כמה שיותר קלוריות היות ורק ה BMR שלי הוא בסביבות ה 2200 קלוריות כך שאני צריך לאזן את הערך הקלורי שלי.. ד"א אני לא אוכל לחם מפני שיש לי צליאק, זה רגישות לחיטה מה שמקשה עליי יותר את העניין בגלל שאני לא יכול לשלב תזונה עם לחם (למרות שבלחמניות שלי יש גם כמות נכבדת של קלוריות, 420 קלוריות למאה גרם, כל לחמנייה שוקלת 115 גרם)

אני בן 17, גובה 183, ומשקל 65~

סתם בשביל לספר על עצמי, אני מתחיל להכנס לשגרת אימונים קפדנית מפני שאני רוצה ללכת ליחידות חי"ר בצבא ואני יותר ממאמין שאם אני ייתאמץ מספיק אני יוכל להעלות מספיק מסת שריר בשביל הכח למשימות ולשפר את הכושר שלי.

עריכה: אני כנראה יתחיל לשתות אבקת גיינר Dymatize סופר מאס עם חלב פעמיים ביום מה שיכניס לי כמות מכובדת של קלוריות. ולכל מי שהתכוון להציע לי לשתות גלון חלב ביום, זה לא רלוונטי כי לפחות בבית שלי אני לא יכול להרשות לעצמי לשתות כל יום 4 ליטר של חלב.

תודה לכולם

חחחחחח אף אחד?
פשוט לא יבנו לך תפריט.. תיקח תפריט מהפורטל של קילוגרם ותבנה אותו לפי הצריכים שלך או שתבנה תפריט מאפס ותעלה פה ותקבל עליו חוות דעת וממש אין לך צורך בגיינר אתה ממש רזה וגבוה אתה לא תצתרך לאכול המון בשביל לעלות במשקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית