תמונה חיטוב או מסה? + אחוז שומן + בדיקת גימו

שששש

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
שלום ,
התחלתי להתאמן לפני שלושה חודשים ועליתי מ64 קילו ל72.5.. אני מטר 83.
עכשיו אני חושב על להתחיל ריצות וחיטוב או להמשיך במסה ...
אם אני יתחיל מסה אז הנפח של הגוף שלי ירד?

תודה מראש לעוזרים

עריכה:
אני שותה גיינר דיימטייז סופר מאס אם זה משנה.

גם המלצה על גיינר אחר או להשאר איתו ממש יעזור במידה ואתם מציעים מסה

תמונה 1.jpg תמונה 2.jpg
תמונה 3.jpg תמונה 1.jpg

קבצים מצורפים

• שקד המכועעעעעער.jpg
    שקד המכועעעעעער.jpg
    KB 47.8 · צפיות: 188
נערך לאחרונה:
מאסה מאסה מאסה ...תנסה לאכול כמה שיותר נקי ומבוקר
תתחיל להעלות לאט לאט בארוחות ולא במכה אחת

אתה לא בשלב לחיטובון.

• פותח/ת השרשור
מאסה מאסה מאסה ...תנסה לאכול כמה שיותר נקי ומבוקר
תתחיל להעלות לאט לאט בארוחות ולא במכה אחת

אתה לא בשלב לחיטובון.

תודה , לא ציינתי שאני עם גיינר.
ולא ענית לי על שאר השאלות, אבל תודה בכל מקרה.

אם תתחיל מאסה אתה תגדל ..במידה ותתחיל לחטב ולעשות אירובי אתה תרד באחוזי שומן ומכיוון שאין לך הרבה מאסת שריר אתה תחזור למה שהיית בטיפה יותר טוב

עדיף לעשות מאסה טובה ואז לחשוב על חיטוב

• פותח/ת השרשור
אם תתחיל מאסה אתה תגדל ..במידה ותתחיל לחטב ולעשות אירובי אתה תרד באחוזי שומן ומכיוון שאין לך הרבה מאסת שריר אתה תחזור למה שהיית בטיפה יותר טוב

עדיף לעשות מאסה טובה ואז לחשוב על חיטוב

תודה.
בנושא האחוז שומן והגינו אתה יודע?

אין לך גינו ..לי יש גינו דרגה אחד מגיל ההתבגרות וזה ממש לא נראה ככה

אחוז שומן מעריך בסביבות 14

כמו שטינו אמר לך אתה צריך מאסה.
תעשה מאסה נקייה לכמה חודשים טובים וכשהייה עליך יותר בשר אם תרצה תחטב....
לגבי הגיינר 2 דברים:

1. לחברה אין ממש קטע קריטי זה לא משנה אם זה דיימטיז,אופטימום וכו' מה שמשנה זה הערכים של האבקה- יחס פחמימה חלבון,סוכרים/שומנים, ויטמינים,טעם של האבקה,איך שהיא מתערבבת והכי חשוב ומכריע זה המחיר.
לכן אם יש לך אבקה אחרת של כל חברה שאתה מכיר והערכים שלה מסתדרים עם הערכים בתפריט שלך והיא יותר זולה לך עליה בתנאי שכל מה שציינתי קודם לכן מתאים לך.

2. ממליץ לך לעבור לאבקת חלבון במקום גיינר ו"לתסף/לחזק" אותה עם פחמימה+שומן ממקורות מזון "איכותיים"- למשל שיבולת שועל,פרות,חלב,יוגורט,אגוזים,בוטנים/חמאת בוטנים, דבש,סילן/גלידה דלת סוכר...
בדרך הזו אתה יכול להרכיב שייקים ולשחק עם הטעמים,הערכים של השייק נקבעים על-ידך ככה שבמנת שייק אחת אתה יכול לסגור כ- 1000 קל' בקלות, ואתה מרוויח ערך מוסף כמו- ויטמינים,מינרליים,סיבים וכו' שמאוד חשובים.
גם הרבה יותר זול ומשתלם!

• פותח/ת השרשור
כמו שטינו אמר לך אתה צריך מאסה.
תעשה מאסה נקייה לכמה חודשים טובים וכשהייה עליך יותר בשר אם תרצה תחטב....
לגבי הגיינר 2 דברים:

1. לחברה אין ממש קטע קריטי זה לא משנה אם זה דיימטיז,אופטימום וכו' מה שמשנה זה הערכים של האבקה- יחס פחמימה חלבון,סוכרים/שומנים, ויטמינים,טעם של האבקה,איך שהיא מתערבבת והכי חשוב ומכריע זה המחיר.
לכן אם יש לך אבקה אחרת של כל חברה שאתה מכיר והערכים שלה מסתדרים עם הערכים בתפריט שלך והיא יותר זולה לך עליה בתנאי שכל מה שציינתי קודם לכן מתאים לך.

2. ממליץ לך לעבור לאבקת חלבון במקום גיינר ו"לתסף/לחזק" אותה עם פחמימה+שומן ממקורות מזון "איכותיים"- למשל שיבולת שועל,פרות,חלב,יוגורט,אגוזים,בוטנים/חמאת בוטנים, דבש,סילן/גלידה דלת סוכר...
בדרך הזו אתה יכול להרכיב שייקים ולשחק עם הטעמים,הערכים של השייק נקבעים על-ידך ככה שבמנת שייק אחת אתה יכול לסגור כ- 1000 קל' בקלות, ואתה מרוויח ערך מוסף כמו- ויטמינים,מינרליים,סיבים וכו' שמאוד חשובים.
גם הרבה יותר זול ומשתלם!

תודה רבה אני אשקול את זה, יש לך אבקת חלבון מומלצת?

תודה רבה אני אשקול את זה, יש לך אבקת חלבון מומלצת?

שוב אותו עניין בגדול אבקת חלבון זה אבקת חלבון יש הבדלים ממש קטנים "שלא עושים את ההבדל" לכן לך על משהו טעים,עם ערכים נורמליים וטעם טוב ומחיר שנותן תמורה טובה למוצר!
מהניסיון שלי אני יכול להמליץ לך על אופטימום בתור אבקה טובה.
היום אני משתמש בחלבון של אקסטרים( יש לך את כל הפרטים עליו בפורום של אמינו שופ) בטעם בננה. חלבון מעולה! מבחינת ערכים הוא סטנדרטי, הוא כשר!(לא יודע אם זה חשוב לך), טעם מעולה גם עם חלב וגם עם מים, מחיר הוגן וטוב, מבחינת ערבוב הוא אחלה הוא טיפה משאיר קצף בסוף(גם האופטימום היה משאיר לי קצף אבל זה טיפה יותר).
מציע לך להרים טלפון לאמינו שופ,להגיד שאתה חבר פורום ויטפלו בך וידאגו לך למשלוח ומתנות ככה שתצא מרוצה!

דימטייז מלא סוכר למנה. 45 גרם אני חושב
תנסה את האפקט מאס של סאן
9 גרם סוכר למנה. הרבה יותר איכותי

• פותח/ת השרשור
אני בטוח הולך על מסה לפחות עד 80-85 קילו ...
אבל אחוזי שומן אתם יכולים להגיד לי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית