ייעוץ הייתי אצל הבחור היום מה אתם אומרים ?

מצב
השרשור נעול

vadim_ft

משתמש פעיל
301
55
נק' מוניטין:
99
301
55
הגעתי לבחור אמרתי לו שאני רוצה
טסט אננתת 500 -לשבוע
כוריגון - 500 יחידות לשבוע

PCT
כלומיד נובלדקס .

עכשיו מה הוא אמר לי :
שעדיף לי לעשות אננתת 750 לפחות וגם לא צריך כוריגון .
הוא אומר שהגוף שלי יתאושש גם בלי הכוריגון ואם אני מתעקש אז עושים בסוף הסייקל 5000 יחידות שני זריקות .
הסיבה ל750 אננתת היא בגלל שהחומר עובר הרבה ידיים ותמיד מועלים לך קצת בגלל זה אתה לא באמת יכול לדעת כמה טסט אננתת ישלך באמפולה .

הטסט עצמו שהוא הוציא לי היה אמפולה בצבע ירוק שחור אם ציור של דבורה עליו והיה רשום EXTRACT משהו כזה . מישהו מכיר ? מה זה ? לקחת ?

לגבי PCT :
כלומיד אמר לא צריך .

הציעה לי נובלדקס לPCT וגם שיהיה לי בצד למקרא שיהיה עיקצוצים .

עדין לא לקחתי כלום אמרתי לו שאני חוזר עליו .
מה אתם אומרים ? זה סייקל ראשון דרך אגב .

ברח מהבחור
עושה רושם של דביל או נוכל
בשני המקרים על חשבון הבריאות שלך

בקשר למינון אתה לא יכול באמת לדעת כמה חומר פעיל יש בטסט(אם זה כמובן לא רפואי) -רק מנסיון
היחיד עם הדבורה שאני מכיר זה אקספו לאב- לפי האתר שלהם זה מיוצר באיזה מקלט בארץ.
כוריגון חייב עדיף להתחיל מאמצע הסייקל ולא בסוף

• פותח/ת השרשור
בקשר למינון אתה לא יכול באמת לדעת כמה חומר פעיל יש בטסט(אם זה כמובן לא רפואי) -רק מנסיון
היחיד עם הדבורה שאני מכיר זה אקספו לאב- לפי האתר שלהם זה מיוצר באיזה מקלט בארץ.
כוריגון חייב עדיף להתחיל מאמצע הסייקל ולא בסוף
לגבי סוג הטסט אם זה לא רפואי לא כדי לקחת ? מסוכן ?
לגבי הכוריגון יכול להיות שהוא צודק ואם נחשוב על זה באמת - הטסט משתק לך את היצור הטבעי - ואז אתה נותן לו את הכוריגון ואתה מפעיל אותו ואז שוב אתה נותן זריקה ומשתק אותו ואז שוב מפעיל וככה אתה ממשיך בשביל מה כל זה ?
יכול להיות שבאמת אפשר לתת שני זריקות של 5000 יחידות בסוף הסייקל ואז PCT .

ושוב פעם ? מה זה אומר שזה מיוצר באיזה מלקט בארץ ? אני מבין לבד שזה פחות איכותי אבל איך זה באמת יהיה בפועל ? כאבים בזריקה ? יותר סיכויים לתופעות לוואי ? טום איפה אתה בוא תן לי קצת עזרה !

תמיד עדיף לקנות מיד ראשונה או להתפשר משנייה.

הבחור אומר לך שהחומר שהוא מביא עובר הרבה ידיים אז תחפש מישהו אחר..
אולי הוא אמר את זה כדי שתקנה הרבה ויאלים אבל לך תדע.

• פותח/ת השרשור
תמיד עדיף לקנות מיד ראשונה או להתפשר משנייה.

הבחור אומר לך שהחומר שהוא מביא עובר הרבה ידיים אז תחפש מישהו אחר..
אולי הוא אמר את זה כדי שתקנה הרבה ויאלים אבל לך תדע.
הוא המליץ לי בכלל לעשות אנאנתת וגם פרופ אבל אמרתי לו שאין מצב ואז הוא ניסה להמליץ לי על אנאננת 1000 בשבוע .
אמרתי לו שזה סייקל ראשון ואני לא רוצה להעמיס ואז הוא הסביר לי על הקטע של הידיים . אז אמרתי אוקיי 750 נשמע בסדר הוא כנראה רצה שאני יקנה עוד ויאלים אבל המחיר האמת לא יקר לכל ויאל שלו .
ואם החומרים שלו באמת הם " אנדר גראונד " כדי לנסות אותם בכלל ?
האם החומרים הרפואיים מאוד שונים מהמחתרתיים ? איך זה בפועל יהיה ?
מישהו פה מזריק חומרים מחתרתיים ?

הציעו לך expo. סביר שהוא לא בדוס, לא הייתי נוגע בו. עדיין, רכוש חומר ממקור טוב ואל תנסה "לתאם" מינונים.
לגבי הפרגניל התשובה פשוטה, הדילר לא מבין, לכן פשוט אל תקשיב לו.

• פותח/ת השרשור
הציעו לך expo. סביר שהוא לא בדוס, לא הייתי נוגע בו. עדיין, רכוש חומר ממקור טוב ואל תנסה "לתאם" מינונים.
לגבי הפרגניל התשובה פשוטה, הדילר לא מבין, לכן פשוט אל תקשיב לו.
אוקיי חיכיתי לשתובה מימך אחי .
עכשיו רק שתי שאלות לפני שאני חוזר עליו .
1. אני מבין שזה חברה UG כן ? וכנראה שלא יהיה לי מאיפה להשיג פארמה .
על איזה חברות UG אתה יכול להגיד לדעתך שהם סבירות ? ואולי אני ישאל אותו על זה ...

2. למה באמת צריך כוריגון במהלך הסייקל אין את המידע הזה בנעוצים ... הרי כל זריקה אתה נותן הוראה לשתק את היצור הטבעי ואז אתה נותן לו אם הכוריגון פקודה להפעיל ... למה זה טוב ?

אוקיי חיכיתי לשתובה מימך אחי .
עכשיו רק שתי שאלות לפני שאני חוזר עליו .
1. אני מבין שזה חברה UG כן ? וכנראה שלא יהיה לי מאיפה להשיג פארמה .
על איזה חברות UG אתה יכול להגיד לדעתך שהם סבירות ? ואולי אני ישאל אותו על זה ...

2. למה באמת צריך כוריגון במהלך הסייקל אין את המידע הזה בנעוצים ... הרי כל זריקה אתה נותן הוראה לשתק את היצור הטבעי ואז אתה נותן לו אם הכוריגון פקודה להפעיל ... למה זה טוב ?
נו, ברור שמדובר ב-ug... יש הרבה מאוד חברות ug מצויינות, העניין הוא לרוב במידת הקירבה לצלחת...
פרגניל משמש למניעת אטרופיה (הצטמקות) האשכים בזמן הסייקל. אטרופיה תגיע לשלב מתקדם כבר אחרי כשבועיים של שימוש. כוריגון בשום אופן לא מחזיר ייצור טסט טבעי, להיפך, כל עוד נעשה שימוש בכוריגון לא קיים משוב המורה למוח לגרות ייצור גונדוטרופינים, כך לא יחזור הציר לפעולה תקינה. מאידך, שמירה במהלך הסייקל על פעילות אשך תקינה, גם ע"י דימוי של גונדוטרופין (LH במקרה זה), חשובה ביותר. הפרוטוקול העדיף אם כך הוא זה המציג שימוש בפרגניל עוד בשלב הימנעות מלאה מאטרופיה, כשבנוסף נמנעות תופעות אסטרוגניות אפשריות הקשורות בבלאסט (שימוש בכמות גבוהה ובתדירות גבוהה) של כוריגון בסוף הסייקל.

הוא המליץ לי בכלל לעשות אנאנתת וגם פרופ אבל אמרתי לו שאין מצב ואז הוא ניסה להמליץ לי על אנאננת 1000 בשבוע .
אמרתי לו שזה סייקל ראשון ואני לא רוצה להעמיס ואז הוא הסביר לי על הקטע של הידיים . אז אמרתי אוקיי 750 נשמע בסדר הוא כנראה רצה שאני יקנה עוד ויאלים אבל המחיר האמת לא יקר לכל ויאל שלו .
ואם החומרים שלו באמת הם " אנדר גראונד " כדי לנסות אותם בכלל ?
האם החומרים הרפואיים מאוד שונים מהמחתרתיים ? איך זה בפועל יהיה ?
מישהו פה מזריק חומרים מחתרתיים ?

בחומרים רפואיים לרוב המינונים הרשומים תואמים למינון באמפולה..

ובאנדרגראונד אי אפשר לדעת את הכמות חומר שיש בויאל מה שכן הוא יותר זול ונגיש ויש יותר מבחר של חומרים.

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
נו, ברור שמדובר ב-ug... יש הרבה מאוד חברות ug מצויינות, העניין הוא לרוב במידת הקירבה לצלחת...
פרגניל משמש למניעת אטרופיה (הצטמקות) האשכים בזמן הסייקל. אטרופיה תגיע לשלב מתקדם כבר אחרי כשבועיים של שימוש. כוריגון בשום אופן לא מחזיר ייצור טסט טבעי, להיפך, כל עוד נעשה שימוש בכוריגון לא קיים משוב המורה למוח לגרות ייצור גונדוטרופינים, כך לא יחזור הציר לפעולה תקינה. מאידך, שמירה במהלך הסייקל על פעילות אשך תקינה, גם ע"י דימוי של גונדוטרופין (LH במקרה זה), חשובה ביותר. הפרוטוקול העדיף אם כך הוא זה המציג שימוש בפרגניל עוד בשלב הימנעות מלאה מאטרופיה, כשבנוסף נמנעות תופעות אסטרוגניות אפשריות הקשורות בבלאסט (שימוש בכמות גבוהה ובתדירות גבוהה) של כוריגון בסוף הסייקל.

אוקיי תודה על התשובות .
מאחר ואמרת שבEXPO שהציאו לי לא היית נוגע למה ?
והכי חשוב איזה חברות אני הם נחשבות טובות ?
כולם מוזמנים לענות .!!

הגעתי לבחור אמרתי לו שאני רוצה
טסט אננתת 500 -לשבוע
כוריגון - 500 יחידות לשבוע
PCT
כלומיד נובלדקס .
עכשיו מה הוא אמר לי :
שעדיף לי לעשות אננתת 750 לפחות וגם לא צריך כוריגון .
הוא אומר שהגוף שלי יתאושש גם בלי הכוריגון ואם אני מתעקש אז עושים בסוף הסייקל 5000 יחידות שני זריקות .
הסיבה ל750 אננתת היא בגלל שהחומר עובר הרבה ידיים ותמיד מועלים לך קצת בגלל זה אתה לא באמת יכול לדעת כמה טסט אננתת ישלך באמפולה .
הטסט עצמו שהוא הוציא לי היה אמפולה בצבע ירוק שחור אם ציור של דבורה עליו והיה רשום EXTRACT משהו כזה . מישהו מכיר ? מה זה ? לקחת ?
לגבי PCT :
כלומיד אמר לא צריך .
הציעה לי נובלדקס לPCT וגם שיהיה לי בצד למקרא שיהיה עיקצוצים .
עדין לא לקחתי כלום אמרתי לו שאני חוזר עליו .
מה אתם אומרים ? זה סייקל ראשון דרך אגב .
הסיבה שהוא ניסה לדחוף לך 750-1000 מלגרם טסט זה כי אין שם 250 מלגרם ב-1CC תגיד תודה אם תקבל שם רבע מזה. כי הוא יודע שאם תשתמש ב-500 מלגרם בשבוע זה לא יעבוד.כי אין שם חומר פעיל במינון הזה.
ב-PCT הכלומיד הוא בגדר חובה. והוא אמר לך ש"לא צריך" כי אין לו במלאי למכור לך כלומיד. זה במחסור ברוב הארץ.
את האמפולה של הפרגניל 5000UI אתה צריך לחלק מינימום ל-4/ או 8 זריקות(במהלך הסייקל). תלוי במספר השבועות של הסייקל.
אני לא ממליץ לך על החברה הזאת רוב החברות שמייצרים בארץ זה עושים 3-4 אנשים וכל חודש מוציאים חברה חדשה הייצור של החומרים הוא בתנאים לא סטרילים,ובבריאות לא משחקים. וגם תתרחק מהדילר הזה שממציא סיפורים זה בן אדם לא אמין ומכאלה עדיף לך להתרחק.
שאלת על חברות מומלצות בטסט אז זה או רפואי של באייר מבית מרקחת באריזות מקוריות. או RADJAY/ או / VERMODJE / או /GENETIC LABS / או גולדן דראגון , מנסיון אישי אם תשיג את אחת מהחברות האלה ממקור אמין תיהיה מרוצה מהסייקל.
בהצלחה.

1.תשקיע טיפה כסף ותיקנה bayer ותבקש עלון תידאג שזה עלון בעברית ושיש לך קופסה בעברית כי הזיוף לא בעברית.

2.סיבה פשוטה שלא לקנות מסוחר שמביא מחול האסטר של האננת׳ת נהרס בחום 37.5 (תקנו אם אני טועה) רוב הסוחרים לא מבינים והורסים אותו, במיוחד שאנחנו היינו בשיא הקיץ. שאתה קונה תדאג שזה לא נחשף לחום ולא היה באוטו במיוחד באוגוסט.

Hcg תקנה ויאל ריק כדי שתוכל להעביר מהאפולות ולהכין אותו בבית (הוא מתערבב מהר) שים אותו במקרר ותיקח אחרי השבוע השני 500 iu בשבוע.
הסיבה שאני אומר ויאל ריק כי כוריגון מגיע בדרך כלל באמפולות כך מביאים את זה. וזה הסיבה כנראה שהוא אמר לך 5000 בסוף הסייקל כי כנראה אין לו איך למכור לך.
Pct ארבע שבועות של נולבדקס וכלומיד המינונים בנעוצים.
הסייקל יביא לך אחלה תוצאות
מסטרון בסייקל זה נחמד הבנתי מונע אסטרוגן וdht
או פרווירון איך שאתה רוצה.
לא כזה חייב.

הסיבה שהוא ניסה לדחוף לך 750-1000 מלגרם טסט זה כי אין שם 250 מלגרם ב-1CC תגיד תודה אם תקבל שם רבע מזה. כי הוא יודע שאם תשתמש ב-500 מלגרם בשבוע זה לא יעבוד.כי אין שם חומר פעיל במינון הזה.
ב-PCT הכלומיד הוא בגדר חובה. והוא אמר לך ש"לא צריך" כי אין לו במלאי למכור לך כלומיד. זה במחסור ברוב הארץ.
את האמפולה של הפרגניל 5000UI אתה צריך לחלק מינימום ל-4/ או 8 זריקות(במהלך הסייקל). תלוי במספר השבועות של הסייקל.
אני לא ממליץ לך על החברה הזאת רוב החברות שמייצרים בארץ זה עושים 3-4 אנשים וכל חודש מוציאים חברה חדשה הייצור של החומרים הוא בתנאים לא סטרילים,ובבריאות לא משחקים. וגם תתרחק מהדילר הזה שממציא סיפורים זה בן אדם לא אמין ומכאלה עדיף לך להתרחק.
שאלת על חברות מומלצות בטסט אז זה או רפואי של באייר מבית מרקחת באריזות מקוריות. או RADJAY/ או / VERMODJE / או /GENETIC LABS / או גולדן דראגון , מנסיון אישי אם תשיג את אחת מהחברות האלה ממקור אמין תיהיה מרוצה מהסייקל.
בהצלחה.
אלכס למה הצעת לו רק את החברות הידועות שאתה מפיץ כל הזמן בפורום ? זה תמיד חוזר על עצמו RADJAY/ או / VERMODJE / או /GENETIC LABS אתה קצת שקוף אחי
1.תשקיע טיפה כסף ותיקנה bayer ותבקש עלון תידאג שזה עלון בעברית ושיש לך קופסה בעברית כי הזיוף לא בעברית.

2.סיבה פשוטה שלא לקנות מסוחר שמביא מחול האסטר של האננת׳ת נהרס בחום 37.5 (תקנו אם אני טועה) רוב הסוחרים לא מבינים והורסים אותו, במיוחד שאנחנו היינו בשיא הקיץ. שאתה קונה תדאג שזה לא נחשף לחום ולא היה באוטו במיוחד באוגוסט.

Hcg תקנה ויאל ריק כדי שתוכל להעביר מהאפולות ולהכין אותו בבית (הוא מתערבב מהר) שים אותו במקרר ותיקח אחרי השבוע השני 500 iu בשבוע.
הסיבה שאני אומר ויאל ריק כי כוריגון מגיע בדרך כלל באמפולות כך מביאים את זה. וזה הסיבה כנראה שהוא אמר לך 5000 בסוף הסייקל כי כנראה אין לו איך למכור לך.
Pct ארבע שבועות של נולבדקס וכלומיד המינונים בנעוצים.
הסייקל יביא לך אחלה תוצאות
מסטרון בסייקל זה נחמד הבנתי מונע אסטרוגן וdht
או פרווירון איך שאתה רוצה.
לא כזה חייב.
אתה טועה חום או קור אינו הורס את החומר זה לא gh או אינסולין

אני הצעתי bayer של בית מרקחת.
למה אנשים מחפשים אנדרגראונד?!? (לא שאני יותר טוב).
רציני ?!? הייתי בטוח תמיד כי היה כתוב באיזה פורום באנגלית שהאננתת נהרס.
מה זה תודה טוב שאמרת לי.

מה זה תודה טוב שאמרת לי.
מסכים איתך לגמרי אין כמו חומר רפואי אמיתי , אבל אם אין לך גישה אז זה כבר משהו אחר יש אנשים שלא יכולים להשיג רפואי אז פונים ל ug אני מכיר לא מעט ug שמיוצרות בארץ ברמה גבוהה ואני לא מתכוון לפרסם שום חברה כי אין לי אינטרס

אלכס למה הצעת לו רק את החברות הידועות שאתה מפיץ כל הזמן בפורום ? זה תמיד חוזר על עצמו RADJAY/ או / VERMODJE / או /GENETIC LABS אתה קצת שקוף אחי
פותח הפוסט פנה עלי בפרטי וביקש שאני יגיב פה. הוא שאל שאלה הוא קיבל תשובה. אני ממליץ מה שאני בדקתי ויודע שזה עובד. וכמו שהמלצתי על באייר רפואי שזה יעבוד 100%. ואני לא ממליץ לאף אחד להשתמש בזבל לא סטרילי שמייצרים במטבחים פה. ולא משנה אם זה עובד 50% 70% או 90% .
אם אותך לא שאלו על תדחוף ת אף שלך לאן שלא צריך.
ותתחיל מאסה אתה כבר מתחיל להיות שקוף מרוב שירדת במאסה.
*אם יש לך להגיב לי משהו אחרי ההודעה הזאת בוא לפרטי חלס לבלבל פה תמוח כמו ילד כאפות מ-FXP.

מה זה תודה טוב שאמרת לי.
חומרים עם אסטרימים ארוכים לא נהרסים אפילו בכמות ממיסים נמוכה , רק אסטרימים קצרים כמו פרופ או npp יכולים לקרוס
פותח הפוסט פנה עלי בפרטי וביקש שאני יגיב פה. הוא שאל שאלה הוא קיבל תשובה. אני ממליץ מה שאני בדקתי ויודע שזה עובד. וכמו שהמלצתי על באייר רפואי שזה יעבוד 100%. ואני לא ממליץ לאף אחד להשתמש בזבל לא סטרילי שמייצרים במטבחים פה. ולא משנה אם זה עובד 50% 70% או 90% .
אם אותך לא שאלו על תדחוף ת אף שלך לאן שלא צריך.
ותתחיל מאסה אתה כבר מתחיל להיות שקוף מרוב שירדת במאסה.
*אם יש לך להגיב לי משהו אחרי ההודעה הזאת בוא לפרטי חלס לבלבל פה תמוח כמו ילד כאפות מ-FXP.
אתה צריך קצת להרגע ולא ללכלך את הפה שלך למה אתה יותר מידי מגיב ככה ויוצא על אנשים , זה שכתבתי שאתה מציע רק תחומרים הספציפיים האלה זה לא אומר שאתה יכול לדבר ככה למה אני יודע ויש פה עוד כמה אנשים שיודעים מי אתה , אז אלכס תתחיל להרגע ותדבר יפה

Balkan pharmacuticals הם גם אמינים נכון? במולדובה הם נחשבים רפואיים. הם ברמה של באייר?
או שאני לא מבין מה ההגדרה של pharma grade או מה שזה לא יהיה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית