ייעוץ הייתי אצל הבחור היום מה אתם אומרים ?

מצב
השרשור נעול

vadim_ft

משתמש פעיל
301
55
נק' מוניטין:
99
301
55
הגעתי לבחור אמרתי לו שאני רוצה
טסט אננתת 500 -לשבוע
כוריגון - 500 יחידות לשבוע

PCT
כלומיד נובלדקס .

עכשיו מה הוא אמר לי :
שעדיף לי לעשות אננתת 750 לפחות וגם לא צריך כוריגון .
הוא אומר שהגוף שלי יתאושש גם בלי הכוריגון ואם אני מתעקש אז עושים בסוף הסייקל 5000 יחידות שני זריקות .
הסיבה ל750 אננתת היא בגלל שהחומר עובר הרבה ידיים ותמיד מועלים לך קצת בגלל זה אתה לא באמת יכול לדעת כמה טסט אננתת ישלך באמפולה .

הטסט עצמו שהוא הוציא לי היה אמפולה בצבע ירוק שחור אם ציור של דבורה עליו והיה רשום EXTRACT משהו כזה . מישהו מכיר ? מה זה ? לקחת ?

לגבי PCT :
כלומיד אמר לא צריך .

הציעה לי נובלדקס לPCT וגם שיהיה לי בצד למקרא שיהיה עיקצוצים .

עדין לא לקחתי כלום אמרתי לו שאני חוזר עליו .
מה אתם אומרים ? זה סייקל ראשון דרך אגב .

בלקן הם מעולים אבל הם לא נחשבים לרפואי , ממולדובה כן , היצרן הידוע שלהם הוא אלין , אתה יכול לרשום בגוגל alin balkan ותמצא עליו פרטים , הוא ייצר בהתחלה את סיינטרופ הוא ועוד שותף לאחר שהחברה הזאת נסגרה הם התפצלו

Balkan pharmacuticals הם גם אמינים נכון? במולדובה הם נחשבים רפואיים. הם ברמה של באייר?
או שאני לא מבין מה ההגדרה של pharma grade או מה שזה לא יהיה.
בלקן זה לא רפואי. הם UG די טובים בדרך כלל.
חומרים עם אסטרימים ארוכים לא נהרסים אפילו בכמות ממיסים נמוכה , רק אסטרימים קצרים כמו פרופ או npp יכולים לקרוס
אתה צריך קצת להרגע ולא ללכלך את הפה שלך למה אתה יותר מידי מגיב ככה ויוצא על אנשים , זה שכתבתי שאתה מציע רק תחומרים הספציפיים האלה זה לא אומר שאתה יכול לדבר ככה למה אני יודע ויש פה עוד כמה אנשים שיודעים מי אתה , אז אלכס תתחיל להרגע ותדבר יפה

אינה בקשה בהתחלה אתה מחפש אותי בנרות מצטט הודעות שלי מתפרץ לפוסט מגיב בלי קשר לנושא מאשים אותי שאני "מפיץ חברות" ואומר שאני שקוף... ואחרי זה בוכה כמו ילד קטן.. שאני צריך להרגע, לא "ללכלך תפה" יוצא על אנשים..חביבי אני עומד מאחורי כל מילה שלי. אתה זה שמבלבל במוח. הבנו שאתה אוהב תוצרת מטבח ישראלי. יופי עכשיו שתוק ותפסיק לבלבל לי תמוח.

• אהבתי
Reactions: Asi
בלקן זה לא רפואי. הם UG די טובים בדרך כלל.
אינה בקשה בהתחלה אתה מחפש אותי בנרות מצטט הודעות שלי מתפרץ לפוסט מגיב בלי קשר לנושא מאשים אותי שאני "מפיץ חברות" ואומר שאני שקוף... ואחרי זה בוכה כמו ילד קטן.. שאני צריך להרגע, לא "ללכלך תפה" יוצא על אנשים..חביבי אני עומד מאחורי כל מילה שלי. אתה זה שמבלבל במוח. הבנו שאתה אוהב תוצרת מטבח ישראלי. יופי עכשיו שתוק ותפסיק לבלבל לי תמוח.
לפחות שאנשים יידעו שאתה משווק את החומרים שלך

• פותח/ת השרשור
לפחות שאנשים יידעו שאתה משווק את החומרים שלך
אחי אל תקח את זה למקום הזה אני אישית שאלתי תבן אדם שיגיב פה על החברה שהמיטו לי כי היא לא נראת לי ואני לא בטוח מה אני עושה עכשיו , בכל מקרה אני לא אקח כנראה את הexpo הזה שלו ויגיד לו שיביא חברה אחרת .

אתה ביקשת שיגיב על החברה איך היא והוא פשוט המליץ לך על עוד 3 חברות שלא קשורות לפוסט אז לא הבנתי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה ביקשת שיגיב על החברה איך היא והוא פשוט המליץ לך על עוד 3 חברות שלא קשורות לפוסט אז לא הבנתי
כי הוא קרא כנראה את ההודעות אם טום שלא רוצה להמליץ לי ונתן המלצה מי שלו . אני חושב שבאשכול מיצא את השאלות שלי אז אפשר לנעול תודה רבה חברים !

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית