הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פיט ה"זועם" באתגר הכי הרבה חזרות לבנץ'

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
100 ק''ג זה אחוז נמוך יחסית מה rm1..
אבל בוא נראה

עדיין, שוב. זה לא לא אפשרי אבל זה יהיה לכם מ-א-ד קשה ומהחזרה ה50 אתם תתחילו להרגיש דברים שלא הרגשתם בחיים אחרי כל חזרה...
במיוחד אם זאת פעם ראשונה שאתם עובדים לכזה נפח (למרות שאתה עכשיו בסמולוב אז יש לך ייתרון 😃 )

מה עם החברה באזור 80 קילו י
ש מישהו?

אפשר לעשות אתגר "פיט הזועם" ולחלק לקטגוריות - 81 חזרות של 70/80/100 ק"ג בזמן הקצר ביותר, אם יהיו מספיק מעוניינים.

נשמע טוב. לכמה אחוזים מהרמ1 אתה מכוון?

כמות האנשים שיכולה לעשות 100 ק"ג ל-81 חזרות בזמן סביר היא לא יותר מדי גדולה בפורום, אני גמיש לגבי החלוקה לקבוצות אבל צריך שהקטגוריה הנמוכה ביותר תהיה נגישה לכמות די גדולה של אנשים אבל גם שלא יהיו יותר מדי קבוצות.

בעזהי"ת

חובות לראק, נועדו לבלום את פטפוטי האגו של משקולני מקלדת. הקשר בין זה ובין האשכול הנוכחי, מפוקפק למדי.

בעזהי"ת

חובות לראק, נועדו לבלום את פטפוטי האגו של משקולני מקלדת. הקשר בין זה ובין האשכול הנוכחי, מפוקפק למדי.
קח הכל בקלות... 😉
עבורי, זקן ללא כוונה להתחרות, זה בדיוק מה שעושה לי טוב... 😉

מרשים מאוד.. אני משאר שצריך לעשות מעל 20 חזרות ל-100 קילו בסט ראשון כדי להגיע ל-50 ומעל 30 כדי להגיע ל80.
לי כרגע אין טעם לנסות מהסיבה שאני לא חזק מספיק..(100 ל15)..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית