הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פיט ה"זועם" באתגר הכי הרבה חזרות לבנץ'

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
אני חייב להתערב לטובת המנהלים אינסין וטום

א. אחים על מלא
ב. לא התכוונו לחוב לראק כמשהו שיתנה את ההמשך של המאותגרים, בפורום, אלא סתם ליצור עניין
אז יאללה...
יש אתגר. מי שלא מבצע את האתגר הוא (אזעקת פוליטקלי קורקט).
החוב לראק יתמודד עם האינוס הקל, הכוונה טובה...

נכון, מצד שני שים לב שכל "הותיקים" התדיינו כאן ולא היה פה איזה סגנון שיחה ילדותי או משהו שנגרר ל"איום" ו"חיוב" ע"פ החוב לראק ככה שצריך לדעת להבדיל ולקחת בפרופורציה. מבחינתי בלאסט לא היה חייב לעשות את החוב לראק והוא גם רשם שאין מצב שהוא עושה כי הוא באמצע סמולוב, אני אישית הופתעתי שהוא עשה וגם שהצליח!

כמו שקולדפייר אמר, הכל כאן נעשה ברוח טובה אף אחד לא ביקש סרטון או הכריח (אפילו אחרי שאמרת כמה זמן לקח לך וכו' @Blast )
החוב לראק נועד לדברים אחרים לגמריי ויש לקחת אותו בפרופורציה.

ולהיפך זה דווקא עניין לראות בכמה זמן מישהו מהלוחצים הטובים של הפורום עושה את זה, אני מודה שהופתעתי ולכן גם נתתי מוניטין.
חח דווקא לקחתי מאוד ברצינות את העניין..וגם ביצעתי אותו באמצע תוכנית די תובענית.

בעזהי"ת

אני לא רואה כל כך הפתעה שמישהו שמבצע שוב ושוב סבבים אימתניים של סמולוב JR לבנץ', ונניח בשבוע השלישי מבצע באימון ה-4X9, משקל עבודה של 120 ק"ג (אני באזור החיוג שלך בלאסט?), יבצע במאמץ חד פעמי נפח כפול על משקל נמוך יותר

חח דווקא לקחתי מאוד ברצינות את העניין..וגם ביצעתי אותו באמצע תוכנית די תובענית.

oops

סתם אבל דוגרי לפי מה שאתה אומר לא היה כזה קשה וגם ככה בבנץ זה טוב לעבוד כמו בילדר 😃\
העיקר שלא נפצעת

בעזהי"ת

אני לא רואה כל כך הפתעה שמישהו שמבצע שוב ושוב סבבים אימתניים של סמולוב JR לבנץ', ונניח בשבוע השלישי מבצע באימון ה-4X9, משקל עבודה של 120 ק"ג (אני באזור החיוג שלך בלאסט?), יבצע במאמץ חד פעמי נפח כפול על משקל נמוך יותר
המשקלים בסמולוב פחות משנים...אני פשוט הצלחתי לבצע 28 חזרות עם 100 ק''ג רצוף אחרי אימון...כך שזה לא היה נראה לי קשה ב20 דק...כנראה שהסבולת אצלי סבבה.

המשקלים בסמולוב פחות משנים...אני פשוט הצלחתי לבצע 28 חזרות עם 100 ק''ג רצוף אחרי אימון...כך שזה לא היה נראה לי קשה ב20 דק...כנראה שהסבולת אצלי סבבה.

אולי תעבור לקרוספיט??? 🤣

אז אולי תשים את הסרטון בכל זאת נראה לי מצחיק 😃 תערוך אבל
78 אחוז...אני מהפלאפון בלי נגישות למחשב אז פשוט אעלה את זה ככה ותריצו...תנסה לשים לב למכון קרוספיט מסביב...זה הפאוורהאוס המדובר

אמרתי לך תמיד שעם כל הכוח שלך יש פה סיכוי לג'ייסון קליפה ג'וניור...כאחד שנכח היום;)

נערך לאחרונה:
כל ה"חובות לראק" היו כאן ברוח טובה וידידותית, ברור שלא התכוונתי לתת לאף אחד באן ורק רציתי ליצור עניין ותחרותיות בין הבנצ'רים הטובים שיש לנו כאן בפורום.

אולי השימוש במושג "חוב לראק" לא היה במקום כי הוא מעמיד חבר'ה טובים וחזקים באותה פינה עם טרולים שעפו מפה אבל כמובן שזו לא היתה הכוונה.

יש לי כיוון לחלוקה.100 קילו.20 דקות.חלוקת קטגוריה מישקל לפי mma. כלומר יהיו כמה מקומות ראשונים. אם יש הענות יכול להיות מענין לאדם במישקל 80 קילו אין יכולת להישתוות לחברה הכבדים פה בפורום.היה מענין ליראות גם סיקליסטים באתגר.

יש שתי אפשרויות:
1. לחלק לשלוש קבוצות (70/85/100 ק"ג משקל מוט לדוגמא) ולעשות 81 חזרות בזמן הקצר ביותר.
2. להשאיר את המשקל על המוט כמו שהוא (100 ק"ג) ולראות מה מספר החזרות המקסימלי שאפשר לעשות בפרק זמן מסויים (לדעתי 20 דקות זה יותר מדי).

הזוכה במקום הראשון יזכה זמנית (חודשיים?) בתת-ניק בסגנון "אלוף אתגר פיט הזועם".

יש לי כיוון לחלוקה.100 קילו.20 דקות.חלוקת קטגוריה מישקל לפי mma. כלומר יהיו כמה מקומות ראשונים. אם יש הענות יכול להיות מענין לאדם במישקל 80 קילו אין יכולת להישתוות לחברה הכבדים פה בפורום.היה מענין ליראות גם סיקליסטים באתגר.
100 קילו. 20 דקות. מס קטגוריות מישקל לפי mma

יש שתי אפשרויות:
1. לחלק לשלוש קבוצות (70/85/100 ק"ג משקל מוט לדוגמא) ולעשות 81 חזרות בזמן הקצר ביותר.
2. להשאיר את המשקל על המוט כמו שהוא (100 ק"ג) ולראות מה מספר החזרות המקסימלי שאפשר לעשות בפרק זמן מסויים (לדעתי 20 דקות זה יותר מדי).

הזוכה במקום הראשון יזכה זמנית (חודשיים?) בתת-ניק בסגנון "אלוף אתגר פיט הזועם".
האופציה הראשונה נשמעת יותר הגיונית
השאלה אם יש הגבלת משקל גוף לכל משקל מוט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית