הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פיט ה"זועם" באתגר הכי הרבה חזרות לבנץ'

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
לפי דעתי אתגר יותר נחמד ממקסימום חזרות ב20 דקות זה מינימום זמן ל100 חזרות עם 100 קילו .

הבעיה עם זה שיש מעט מאוד אנשים שמסוגלים לעמוד בזה כאן בפורום, למרות שזה אתגר מאוד מעניין. אני רוצה לעשות אתגר שישתתפו בו יותר מקומץ משתמשים.

יזכה בתת ניק לבקשתו/משתמש כבוד?

תת ניק זמני לבקשתו אפשר לסדר, משתמש כבוד אין סיכוי - הדרגה הזו שמורה למנהלים בדימוס ומשתמשי על.

האופציה הראשונה נשמעת יותר הגיונית
השאלה אם יש הגבלת משקל גוף לכל משקל מוט?

ברגע שאתה מכניס את המשקל/גיל/אורך ידיים/היקף חזה כפקטור יהיו לך יותר מדי קבוצות, זה בסה"כ אתגר פורום (כמו אתגר הוויבריל). המשתתפים יונצחו לעד בשרשור הרלוונטי ויקצרו מוניטין רב 😃

הבעיה עם זה שיש מעט מאוד אנשים שמסוגלים לעמוד בזה כאן בפורום, למרות שזה אתגר מאוד מעניין. אני רוצה לעשות אתגר שישתתפו בו יותר מקומץ משתמשים.

אז אפשר במקום זה , אם זכור לך שחבר'ה מחול ביצעו אתגר סקוואט , מקסימום חזרות בX זמן של WL , PL , BB וכל אחד בעצם הסקביט את המשקל גוף שלו.
אפשר פה אותו הדבר - מקסימום חזרות לחזה עם משקל גוף לX זמן.

תת ניק זמני לבקשתו אפשר לסדר, משתמש כבוד אין סיכוי - הדרגה הזו שמורה למנהלים בדימוס ומשתמשי על.

ברגע שאתה מכניס את המשקל/גיל/אורך ידיים/היקף חזה כפקטור יהיו לך יותר מדי קבוצות, זה בסה"כ אתגר פורום (כמו אתגר הוויבריל). המשתתפים יונצחו לעד בשרשור הרלוונטי ויקצרו מוניטין רב 😃

אולי במקום לקבוע מספרים קבועים האתגר יהיה 81 חזרות בזמן הקצר ביותר כאשר משקל כמוט יהיה שווה למשקל הגוף של המאותגר.

אני שוקל לדוגמה 95 אז אלחץ 95.
בחור קטן וחלש יותר ששוקל 70 ילחץ 70.
ככה לא תצטרך לחלק לשום קטג'.
ברור שיהיה הרבה יותר מעניין לראות אץ החבר'ה הכבדים והחזקים של הפורום אבל במתכונת כזו גם חבר'ה קטנים יותר ימצאו את מקומם.

אולי במקום לקבוע מספרים קבועים האתגר יהיה 81 חזרות בזמן הקצר ביותר כאשר משקל כמוט יהיה שווה למשקל הגוף של המאותגר.

ברור שיהיה הרבה יותר מעניין לראות אץ החבר'ה הכבדים והחזקים של הפורום אבל במתכונת כזו גם חבר'ה קטנים יותר ימצאו את מקומם.
קבל לייק!!
אהבתי איך שאתה מסדר אתגר שתנצח בו...😉

(@SweetBamba במ"ג שלך אבל הוא מתעלם בהפגנתיות...)

נשמע טוב! קבל מוניטין 😃

אני חושב שיש לנו את האתגר שלנו, אני אפתח שרשור רשמי במהלך היום ואנעץ אותו.

אני שוקל 103 והאר אמ אחד שלי זה 90 ):

כזה עלוב

חחחח היה חייב להוסיף קטן וחלש? אי אפשר להיות חזק?
הרעיון מעולה

חחחח היה חייב להוסיף קטן וחלש? אי אפשר להיות חזק?
הרעיון מעולה
הוא לא רשם "קטן וחלש", אלא "קטן וחלש יותר".
דווקא הוא מכל הבנצ'רים לוחץ 170ק"ג על 95 ק"ג משקל גוף, מה שהופך אותו לקטן (יחסית) ודי חזק... 😃

הוא לא רשם "קטן וחלש", אלא "קטן וחלש יותר".
דווקא הוא מכל הבנצ'רים לוחץ 170ק"ג על 95 ק"ג משקל גוף, מה שהופך אותו לקטן (יחסית) ודי חזק... 😃

תודה רבה הסנגור טום,
ו95 זה מבחינתנו יחסית קטן, אבל אתה יודע הכל עניין של פרספקטיבה ;) .

קבל לייק!!
אהבתי איך שאתה מסדר אתגר שתנצח בו...😉

(@SweetBamba במ"ג שלך אבל הוא מתעלם בהפגנתיות...)
חחחח זה לא הראה לי שתייגת אותי
עלק מנהל
וזה 94 אחרי קריאטין נבלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית