עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי דעתי אתגר יותר נחמד ממקסימום חזרות ב20 דקות זה מינימום זמן ל100 חזרות עם 100 קילו .
יזכה בתת ניק לבקשתו/משתמש כבוד?
האופציה הראשונה נשמעת יותר הגיונית
השאלה אם יש הגבלת משקל גוף לכל משקל מוט?
הבעיה עם זה שיש מעט מאוד אנשים שמסוגלים לעמוד בזה כאן בפורום, למרות שזה אתגר מאוד מעניין. אני רוצה לעשות אתגר שישתתפו בו יותר מקומץ משתמשים.
"אתגר ה-10 טון"לפי דעתי אתגר יותר נחמד ממקסימום חזרות ב20 דקות זה מינימום זמן ל100 חזרות עם 100 קילו .
הבעיה עם זה שיש מעט מאוד אנשים שמסוגלים לעמוד בזה כאן בפורום, למרות שזה אתגר מאוד מעניין. אני רוצה לעשות אתגר שישתתפו בו יותר מקומץ משתמשים.
תת ניק זמני לבקשתו אפשר לסדר, משתמש כבוד אין סיכוי - הדרגה הזו שמורה למנהלים בדימוס ומשתמשי על.
ברגע שאתה מכניס את המשקל/גיל/אורך ידיים/היקף חזה כפקטור יהיו לך יותר מדי קבוצות, זה בסה"כ אתגר פורום (כמו אתגר הוויבריל). המשתתפים יונצחו לעד בשרשור הרלוונטי ויקצרו מוניטין רב 😃
קבל לייק!!אולי במקום לקבוע מספרים קבועים האתגר יהיה 81 חזרות בזמן הקצר ביותר כאשר משקל כמוט יהיה שווה למשקל הגוף של המאותגר.
אני שוקל לדוגמה 95 אז אלחץ 95.
בחור קטן וחלש יותר ששוקל 70 ילחץ 70.
ככה לא תצטרך לחלק לשום קטג'.
ברור שיהיה הרבה יותר מעניין לראות אץ החבר'ה הכבדים והחזקים של הפורום אבל במתכונת כזו גם חבר'ה קטנים יותר ימצאו את מקומם.
אולי במקום לקבוע מספרים קבועים האתגר יהיה 81 חזרות בזמן הקצר ביותר כאשר משקל כמוט יהיה שווה למשקל הגוף של המאותגר.
ברור שיהיה הרבה יותר מעניין לראות אץ החבר'ה הכבדים והחזקים של הפורום אבל במתכונת כזו גם חבר'ה קטנים יותר ימצאו את מקומם.
יהיה איזכור בשרשור הרשמי על מי שהביא את זה לתודעה? (אני?)אני חושב שיש לנו את האתגר שלנו, אני אפתח שרשור רשמי במהלך היום ואנעץ אותו.
אני שוקל 103 והאר אמ אחד שלי זה 90 ):אולי במקום לקבוע מספרים קבועים האתגר יהיה 81 חזרות בזמן הקצר ביותר כאשר משקל כמוט יהיה שווה למשקל הגוף של המאותגר.
(חוב לראק?... 😉)אני שוקל 103 והאר אמ אחד שלי זה 90 ):
כזה עלוב
יש סירטון מהתחרות 0:(חוב לראק?... 😉)
חחחח היה חייב להוסיף קטן וחלש? אי אפשר להיות חזק?אולי במקום לקבוע מספרים קבועים האתגר יהיה 81 חזרות בזמן הקצר ביותר כאשר משקל כמוט יהיה שווה למשקל הגוף של המאותגר.
הוא לא רשם "קטן וחלש", אלא "קטן וחלש יותר".חחחח היה חייב להוסיף קטן וחלש? אי אפשר להיות חזק?
הרעיון מעולה
לא שמתי לבהוא לא רשם "קטן וחלש", אלא "קטן וחלש יותר".
דווקא הוא מכל הבנצ'רים לוחץ 170ק"ג על 95 ק"ג משקל גוף, מה שהופך אותו לקטן (יחסית) ודי חזק... 😃
הוא לא רשם "קטן וחלש", אלא "קטן וחלש יותר".
דווקא הוא מכל הבנצ'רים לוחץ 170ק"ג על 95 ק"ג משקל גוף, מה שהופך אותו לקטן (יחסית) ודי חזק... 😃
חחחח זה לא הראה לי שתייגת אותי