הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עזרה לגבי המשך לסייקל נוסף צריך את עזרתכם ממש!!!

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
שלום לכולם!
טוב אקדים ואומר שאני ממש מתוסכל בימים האחרונים ושובר תראש מה לעשות ואיך,ואני די בטוח שטום ושאר המומחים פה יוכלו לתת עצה או שניים.
אז ככה אני לאחר כ4 סייקלים כבר
כרגע חודש נקי מחומרים בכלל,לפני שבוע נתתי זריקת טריפטורלין ואני לוקח נולבה וכלומיד,עבר חודש כמו שציינתי מזריקה אחרונה והדאון מורגש היטב אין ספק,הייתי בסייקל שמשך סייקל שמשך סייקל ככה שחצי שנה 7 חודשים ליתר דיוק הייתי על חומרים כשבאמצע הייתי על שיוט 125 בשבוע טסט
שאלתי היא עכשיו מה לעשות האם נכון יהיה להיכנס לעוד סייקל כרגע האם להישאר נקי לסיים תפיסיטי ולאבד מסה יקרה,כי בלי חומרים זה לא אותו דבר...מישהו שמבין אמר לי מקסימום תנוח 5 שבועות ותחזור להזריק יותר מזה תאבד מסה שצברת
אז מה בעצם כל החיים אצטרך להזריק????
כדי לשמור על תוצאות?
בקיצור מבולבל מאד אשמח אם תעזרו לי תייעצו לא יודע מה...
תודה וסליחה על החפירה

שלום לכולם!
טוב אקדים ואומר שאני ממש מתוסכל בימים האחרונים ושובר תראש מה לעשות ואיך,ואני די בטוח שטום ושאר המומחים פה יוכלו לתת עצה או שניים.
כרגע חודש נקי מחומרים בכלל,לפני שבוע נתתי זריקת טריפטורלין ואני לוקח נולבה וכלומיד,עבר חודש כמו שציינתי מזריקה אחרונה והדאון מורגש היטב אין ספק,הייתי בסייקל שמשך סייקל שמשך סייקל ככה שחצי שנה 7 חודשים ליתר דיוק הייתי על חומרים כשבאמצע הייתי על שיוט 125 בשבוע טסט
שאלתי היא עכשיו מה לעשות האם נכון יהיה להיכנס לעוד סייקל כרגע האם להישאר נקי לסיים תפיסיטי ולאבד מסה יקרה,כי בלי חומרים זה לא אותו דבר...מישהו שמבין אמר לי מקסימום תנוח 5 שבועות ותחזור להזריק יותר מזה תאבד מסה שצברת
כדי לשמור על תוצאות?
תודה וסליחה על החפירה
אתה נתקל בדילמה שרבים, או כמעט כולם עומדים מולה. תמשיך ב-B&C לתקופה ארוכה עם שיוטים קצרים והפגיעה בבריאות תהיה ניכרת מאוד. שיוטים ארוכים ועדיין B&C נמשך, יקל מעט בהיבט הקרדיו-וסקולרי אך עדיין יקשה מאוד על התאוששות בעתיד.
כשמתרגלים להיות על חומרים, ברור שההרגשה אינה דומה בזמן PCT. עשית כבר שימוש ב-GH, אתה יכול לשוב ולהשתמש במהלך ה-PCT ולאחריו (אם הפרוטה מצוייה בכיסך), שילוב עם אינסולין (חודש און ואוף) יוסיף ויקהה מהרגשת החלל שמשאיר אי-השימוש בחומרים.
בכל אופן, אם הכוונה למשוך B&C, הפחת מאוד שימוש באוראליים (שעד כמה שאני זוכר אתה גם כך לא מרבה), אחרת הנזק יהיה באמת מאוד ניכר.
ואל תשכח שבסופו של דבר שווה לפעמים למשכן שלושה חודשים נקיים ואובדן שריר עבור נכס כמו בריאות עדיפה שבסופו של דבר יקל עליך כשתחזור לשימוש.

• פותח/ת השרשור
וואוווו טום אין לי מילים אחי פשוט פגעת בול והייתי צריך תמידע הזה ממך...אני אמשיך כנראה להתלבט לגבי ההמשך,נכון לעכשיו אני לא בשיוט אני בלי חומרים בכלל בכלל,וההרגשה פשוט נוראית:(

עצה שלי קח 4-5 חודש נקיון מחומרים אני יודע שזה קשה כן כן אבל שמע אני הייתי ממש מכור והייתי עושה שיוט פיצוץ קרוב לכמה שנים , זה לא אומר שלא עשיתי הפסקות בין לבין אבל הפעם אני נמצא בהפסקה די ארוכה כמעט של 7 חודש והבריאות יותר חשובה (פוריות במקרה שלי ) מה גם שאני יחזור לסייקל הבא שלי הוא יהיה בהרבה יותר חזק , ודרך אגב אפשר גם לתחזק את המסה בזמן הפיסיטי ואתה לא תירד גרם להפך אפילו אתה יכול לעלות , עם אינסולין .

שלום לכולם!
כדי לשמור על תוצאות?
תודה וסליחה על החפירה
אני מסכים עם ליאור בנוגע לתקופת הניקיון, אבל לא רק מהבחינה הבריאותית הפיזית, אלה גם (ואולי בעיקר) מהבחינה הבריאותית המנטאלית. יתכן ואתה עדיין לא מודע לכך, אבל בשלב מסוים, ובעיקר אצל אלה שידם קלה על הדק המזרק (אצלי לפחות כך זה היה), הראש (המוח) מתחיל לתעתע. אצלי בזמנו סייקל רדף סייקל עם הפסקות של 5 שבועות שכללו PCT מפגר וחוזר חלילה. אתה פשוט מפתח תלות. לדעתי הפסקה של מספר חודשים כפי שליאור הציע, חשובה גם על מנת ש"תוכיח" לעצמך שאתה יכול גם בלי זה, לנקות את הגוף ואת הראש.
זה קצת מזכיר לי עכשיו את ג'ים וונדלר שדיבר על כך שאסור לוותר על שבוע הדילואוד ב 531 (תכנית PL). לקיחת שבוע דילואוד בזמן, תמנע ממך להגיע למצב בו הגוף יאלץ אותך לקחת דילואוד, רק שכך יקח לגוף יותר זמן על מנת להתאושש. אם תצרוך סטרואידים בצורה מושכלת ותשלוט בייצר, תוכל להנות שנים רבות. אם תשתולל, גם הגוף וגם הראש יתנו לך ברקס.

אני הייתי מתמקד בהתאוששות שלצהרצפטורים קודם. חודשיים יעשו את העבודה. נושא הפוריות זה עניין אישי שלך... אם זה חשוב לך אז אתה חייב להחזיר את המערכת לעבוד פיקס. מאחר וכבר נתת טריפולטין אז מן הסתם זה הכיוון שלך.
מניסיוני - אינסולין ו gh בתקופה הזאת תיתן לך לא רק לשמור אלה גם להתקדם.

• פותח/ת השרשור
ת
אני הייתי מתמקד בהתאוששות שלצהרצפטורים קודם. חודשיים יעשו את העבודה. נושא הפוריות זה עניין אישי שלך... אם זה חשוב לך אז אתה חייב להחזיר את המערכת לעבוד פיקס. מאחר וכבר נתת טריפולטין אז מן הסתם זה הכיוון שלך.
מניסיוני - אינסולין ו gh בתקופה הזאת תיתן לך לא רק לשמור אלה גם להתקדם.
נכון נתתי כבר טריפטורלין כרגע אני חודש נקי מחומרים,יש לי כבר 2 ילדים וכרגע לא מתוכנן עוד משהו באופק,השאלה אם עוד חודש אני יכול לחזור לסייקל או עדיף לחכות עד ינואר?
מפחד לאבד את שצברתי,ואין לי תקציב לעוד gh מישהו שמע על זה?
יכול להמליץ?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 33.7 · צפיות: 197
ת

נכון נתתי כבר טריפטורלין כרגע אני חודש נקי מחומרים,יש לי כבר 2 ילדים וכרגע לא מתוכנן עוד משהו באופק,השאלה אם עוד חודש אני יכול לחזור לסייקל או עדיף לחכות עד ינואר?
מפחד לאבד את שצברתי,ואין לי תקציב לעוד gh מישהו שמע על זה?
יכול להמליץ?
ייתכן שעובד וייתכן שלא מי יודע , רק לפי בדיקות דם תוכל לדעת בוודאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית