הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חוזר למכון אחרי חודשים

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
לפני יומים חזרתי להיתאמן לאחר שבר בקרסול טיפה תמונות של מה שהצלחתי לשמור בסופו של דבר :
מפה אפשר רק לעלות

מי שרוצה פתחתי אלבום בפייסבוק של המסה הזאת שתימשך 10 שבועות Ofek new בפייס מי שרוצה לראות עידוכונים

image.jpg
image.jpg
image.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
משהו כמו שנתיים אבל רציני וכמו שצריך רק 3 חודשים ואז נשברה הרגל בשיא

משהו כמו שנתיים אבל רציני וכמו שצריך רק 3 חודשים ואז נשברה הרגל בשיא
גדלת יפה אם רציני רק 3 חודש אם שיש גנטיקה פגז .
עבודה טוסה התחלת לסייקל ? האיפון הזה מתקן על הזמן .
גדלת יפה אם רק 3 חודש רציני או שיש גנטיקה פגז .
מה אם הסייקל ?

• פותח/ת השרשור
ה
גדלת יפה אם רציני רק 3 חודש אם שיש גנטיקה פגז .
עבודה טוסה התחלת לסייקל ? האיפון הזה מתקן על הזמן .
גדלת יפה אם רק 3 חודש רציני או שיש גנטיקה פגז .
מה אם הסייקל ?
כשאתאושש התחיל בנתיים צולע וכן לא מתלונן על הגנטיקה שלי חוץ מזה שאני נוטה לצבור נוזלים והרבה עכשיו אני על 300 אורז יעלה בהדרגה ל 500 וישאר ככה מבחינת הפחמימה

כל הכבוד על התוצאה זה דבר ראשון.
אני קצת סקפטי לגבי "הטבעיות" של התמונות, אבל אני בעצמי בקרוב יעלה מדרגה..
גנטיקה טובה בידיים.

• פותח/ת השרשור
שיניתי תכנית אימונים למדתי איך להיתאמן נכון עם ובנפח מאווד גבוהה היה לי חיטוב שהייתי על קלן שלדעתי מאווד מינורי וכבר התחלתי סייקל היום אפילו שהרגל לא 100%

כל הכבוד על התוצאה זה דבר ראשון.
אני קצת סקפטי לגבי "הטבעיות" של התמונות, אבל אני בעצמי בקרוב יעלה מדרגה..
גנטיקה טובה בידיים.
למה לך להתחיל סייקל? תתאמן טבעי יש לך עוד הרבה מאוד מסה לצבור בחזה,גב,ידיים ורגליים.
שיניתי תכנית אימונים למדתי איך להיתאמן נכון עם ובנפח מאווד גבוהה היה לי חיטוב שהייתי על קלן שלדעתי מאווד מינורי וכבר התחלתי סייקל היום אפילו שהרגל לא 100%
בהצלחה בסייקל אתה נראה מצויין

למה לך להתחיל סייקל? תתאמן טבעי יש לך עוד הרבה מאוד מסה לצבור בחזה,גב,ידיים ורגליים.

בהצלחה בסייקל אתה נראה מצויין
אתה יודע שמגיל צעיר כל מי שמרים ברזל חושב איך אני אראה אם.. כבר יש מסה מכובדת בחלק גוף עליון,חוסר בתחתון אבל החשק לנסות משהו חדש- שיחסוך לי שנים של אימונים.. זה לא שאני מתאמן קצת או מתכוון להפסיק.. פשוט סקרן והגעתי לגיל שכבר אפשר להתערב בגוף מבחינה הורמונלית. אפילו אם זה יהיה משהו חד פעמי זה עדיין מעניין לראות איך הגוף יתאושש עם המשקלים שלי.

לפותח האשכול- יש יעד ספציפי\מטרה של משקל גוף או מוט?

• פותח/ת השרשור
המטרה לצבור כמה שיותר מסה עד סוף הסייקל ולהתחיל הכנה לתחרות במאי ,משקל על המוט לא ממש מעניין אותי למרות שמשקלי עבודה דיי מכובדים לדעתי ,אני יותר שומר על טכניקה וכיווצים והרבה מאווד נפח זה מה שעובד עלי
image.jpg
מהיום

המטרה לצבור כמה שיותר מסה עד סוף הסייקל ולהתחיל הכנה לתחרות במאי ,משקל על המוט לא ממש מעניין אותי למרות שמשקלי עבודה דיי מכובדים לדעתי ,אני יותר שומר על טכניקה וכיווצים והרבה מאווד נפח זה מה שעובד עלי צפה בקובץ המצורף 19919 מהיום
מה משקלי העבודה ? גם אותי לא מעניין יותר מידי אבל סתם מסקרן 😃
ואיך אתה מתאמן באמת ? שריר בשבוע או AB ? C ?

אתה יודע שמגיל צעיר כל מי שמרים ברזל חושב איך אני אראה אם.. כבר יש מסה מכובדת בחלק גוף עליון,חוסר בתחתון אבל החשק לנסות משהו חדש- שיחסוך לי שנים של אימונים.. זה לא שאני מתאמן קצת או מתכוון להפסיק.. פשוט סקרן והגעתי לגיל שכבר אפשר להתערב בגוף מבחינה הורמונלית. אפילו אם זה יהיה משהו חד פעמי זה עדיין מעניין לראות איך הגוף יתאושש עם המשקלים שלי.

לפותח האשכול- יש יעד ספציפי\מטרה של משקל גוף או מוט?
לפי דעתי תחכה עוד קצת, אין לך מספיק מסה בשביל להתחיל וגם לא מספיק נסיון בשביל לנצל את החומרים כמו שצריך, אתה תדפוק את עצמך בשביל לדעת איך אני אראה אם..? מוזר קצת
בקיצור תחכה יש לך עוד מה לעשות
המטרה לצבור כמה שיותר מסה עד סוף הסייקל ולהתחיל הכנה לתחרות במאי ,משקל על המוט לא ממש מעניין אותי למרות שמשקלי עבודה דיי מכובדים לדעתי ,אני יותר שומר על טכניקה וכיווצים והרבה מאווד נפח זה מה שעובד עלי צפה בקובץ המצורף 19919 מהיום
מתי אמרת שהתחלת את הסייקל? ושל אלו חומרים

• פותח/ת השרשור
מה משקלי העבודה ? גם אותי לא מעניין יותר מידי אבל סתם מסקרן 😃
ואיך אתה מתאמן באמת ? שריר בשבוע או AB ? C ?
טוב אז ככה אני יגיד משקלי עבודה אבל אל תדרשו חוב לראק כי אין לי איך לצלם בנץ פרס הוא 100 ל15 חזרות לדעתי אפשר יותר
ו8 חזרות ל 120
סקוואט לפני הפציעה היה 180 ל3
מתאמן abc כל פעם מגוון משנה תכנית ובאימון עצמו לפי הרגשה כללית משתדל לא לרדת מה10 חזרות ושואף לכיוון ה 15
יש לי מלא דרופסטים וסופר סטים באימונים לא יותר מהמכון עד שלא מרגיש מדולל לגמרי

אופק מה שינת ? מה זה למדת להתאמן נכון ? נשמח לשמוע ממך
יותר העניין של הטכניקה והכיווצים כל תרגיל שלי הוא איטי ומדויק רק על אותו שריר בלי תזוזות לא רצויות ולמדתי על עצמי שאני גדל מנפח אז הזמן שעבדתי כוח היה סתם זמן מבוזבז שבו הייתי עסוק בלעשות פוזות במכון עם המשקלי עבודה ,שיניתי צורת חשיבה והתוצאות באו בהתאם

לפי דעתי תחכה עוד קצת, אין לך מספיק מסה בשביל להתחיל וגם לא מספיק נסיון בשביל לנצל את החומרים כמו שצריך, אתה תדפוק את עצמך בשביל לדעת איך אני אראה אם..? מוזר קצת
בקיצור תחכה יש לך עוד מה לעשות
מתי אמרת שהתחלת את הסייקל? ושל אלו חומרים
התחלתי היום (מזל טוב לי p:) אנטט 500 בשבוע ודיבול 30 ביום לקיק

מקווה לשפר צדדים חלשים כמו הכתפיים והיד אחורית אין לי ככ הרבה צפיות מהסייקל ניראה לאן זה יזרום , דרך אגב המסה הראשונה שאני עושה נקי נקי ומוקפדת מאווד

מה התפריט שלך ביום ?
קלוריות,פחמימה,חלבון,שומן.
ותזכיר לא את הנתונים שלך היום משקל וזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית