הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חוזר למכון אחרי חודשים

טוב אז ככה אני יגיד משקלי עבודה אבל אל תדרשו חוב לראק כי אין לי איך לצלם בנץ פרס הוא 100 ל15 חזרות לדעתי אפשר יותר
ו8 חזרות ל 120
סקוואט לפני הפציעה היה 180 ל3
מתאמן abc כל פעם מגוון משנה תכנית ובאימון עצמו לפי הרגשה כללית משתדל לא לרדת מה10 חזרות ושואף לכיוון ה 15
יש לי מלא דרופסטים וסופר סטים באימונים לא יותר מהמכון עד שלא מרגיש מדולל לגמרי

יותר העניין של הטכניקה והכיווצים כל תרגיל שלי הוא איטי ומדויק רק על אותו שריר בלי תזוזות לא רצויות ולמדתי על עצמי שאני גדל מנפח אז הזמן שעבדתי כוח היה סתם זמן מבוזבז שבו הייתי עסוק בלעשות פוזות במכון עם המשקלי עבודה ,שיניתי צורת חשיבה והתוצאות באו בהתאם

התחלתי היום (מזל טוב לי p:) אנטט 500 בשבוע ודיבול 30 ביום לקיק

מקווה לשפר צדדים חלשים כמו הכתפיים והיד אחורית אין לי ככ הרבה צפיות מהסייקל ניראה לאן זה יזרום , דרך אגב המסה הראשונה שאני עושה נקי נקי ומוקפדת מאווד
בסייקל תעלה את הנפח ה-ר-ב-ה, אתה צריך להרגיש ששורף לך בנשמה ולהמשיך בכל זאת לפמפם. דרופ סטים, חצאי חזרות, חזרות שליליות ומנוחות קצרות יהיו כלי נהדר בשבילך. וקח עוד עצה- תעלה מלוכלך והרבה, מסה טובה היא מלוכלכת (אני מתכוון שתאכל הרבה מאוד אוכל, לא סוכרים ושטויות)

• פותח/ת השרשור
חלבון מכניס בלי הגבלה כמה שיכול פשוט לדעתי עובר את הפי 3 לקג
פחמימה על 500 גרם ביום שמגיע מאורז
שומן משהו כמו 50 גרם ביום
כשארגיש שחייב לעלות עוד פחמימה אני יעלה בהדרגה פשוט
וכן נפח הכוונה להרבה חזרות עד ששורף השריר ולא יוצא מהמכון עד שלא מדולל לגמרי עכשיו הסייקל הזה אני הולך להגביר נפח למרות שגם ככה עבדתי בנפח מאווד. גבוהה מהממוצע גם כטיבעי

אופק למה מלוכלך? תסביר. הרי בסוף יהיה מצב של אחוז שומן גבוה
ושנית נראה לי אני מעתיק ממך (;
עובר לנפח עכשיו. הבעיה משקלי העבודה מצחיקים מאוד
למשל חזה עליון. במקום דאמבל של 30 קילו כל יד. דאמבל של 22.5

• פותח/ת השרשור
מאווד מאווד נקי בשבילי זה נחשב אני אולי אפילו יעבור את ה 500 פחמימה ,כל עוד אין גלוטן בפחמימות הן מתעקלות מצויין וגם לא עולה ככ בנוזלים משום מה .
שומן אני מביא מהבוטנים ומהאןמגה 3 בכדורים , ברור שמתסף במולטי ויטמין וקריאטין אני רק 5 ימים מהורדת הגבס וכבר עלה עלי מלא בשר (לא יודע איך חח) אפשר לראות תשינוי באלבום של המסה בפייס

וואלה כיף לך. תקוע על אותו משקל כבר 3-4 חודשים. אני אחרי עלייה של 11 קילו כבר. רוצה עוד

נראה מעולה (בקטע סטרייטי 😁)
בנץ פרס הוא 100 ל15 חזרות לדעתי אפשר יותר
ו8 חזרות ל 120
סקוואט לפני הפציעה היה 180 ל3
משקלי עבודה מכובדים
להרבה חזרות עד ששורף השריר ולא יוצא מהמכון עד שלא מדולל לגמרי
התחלת להתאמן בצורה כזאת בסייקל או שגם לפני היית עושה ככה?

• פותח/ת השרשור
וואלה כיף לך. תקוע על אותו משקל כבר 3-4 חודשים. אני אחרי עלייה של 11 קילו כבר. רוצה עוד
11 קג מסייקל?
נראה מעולה (בקטע סטרייטי 😁)

משקלי עבודה מכובדים

התחלת להתאמן בצורה כזאת בסייקל או שגם לפני היית עושה ככה?
גם ליפני הייתי עושה ככה (למשך 3 חודשים ואז ניפצעתי )

חלבון מכניס בלי הגבלה כמה שיכול פשוט לדעתי עובר את הפי 3 לקג
פחמימה על 500 גרם ביום שמגיע מאורז
שומן משהו כמו 50 גרם ביום
כשארגיש שחייב לעלות עוד פחמימה אני יעלה בהדרגה פשוט
וכן נפח הכוונה להרבה חזרות עד ששורף השריר ולא יוצא מהמכון עד שלא מדולל לגמרי עכשיו הסייקל הזה אני הולך להגביר נפח למרות שגם ככה עבדתי בנפח מאווד. גבוהה מהממוצע גם כטיבעי

איך אתה מגיע ל-500 גרם פחמימה , מה אתה אוכל ביום יום ?
יש לך איזה תפריט שאתה עובד איתו ?

]
איך אתה מגיע ל-500 גרם פחמימה , מה אתה אוכל ביום יום ?
יש לך איזה תפריט שאתה עובד איתו ?
הוא כתב שזה מגיע מאורז, זה שבערך 600 גרם לפני בישול.
למה אתה אוכל רק אורז ולא עוד פחמימות? לא ימאס לך מתישהו? בטח שאתה מגיע לכמויות של כאלה

]

למה אתה אוכל רק אורז ולא עוד פחמימות? לא ימאס לך מתישהו? בטח שאתה מגיע לכמויות של כאלה
כי באורז אין גלוטן וגלוטן מפריע לאבות המזון להיכנס לתאים

• פותח/ת השרשור
נמאס מהאורז אבל אין מה לעשות הכי זול ואין אני החלטתי כשלקחתי את העניין שלב אחד קדימה להיות גם פאנט בתזונה , רק אורז חזה עוף אבקת חלבון לפעמים בטטה לא מסתכל ימינה ולא שמאלה המטרה שלי בראש ברורה וזה להפיק את המיטב מהסייקל , מאז שאני לא אוכל גלוטן אני מרגיש מצויין

600 גרם אורז לפני בישול ?
מה עם קלוריות
]

500 גרם פחמימה = 600 גרם לפני בישול במדוייק .
בוא נגיד ויאללה באמת אכלת את כל זה ביום אחד - שלאחר בישול זה יוצא : 2 ק״ג+
יש לך פה בגג שבגג 1600 קלוריות
שתית עוד 5 סקופים חלבון הגעת ל-2000
אכלת עוד קילו חזה עוף הגעת ל-3000
ניראה לי שלמשקל שלך הגוף צריך יותר קלוריות במיוחד למסה .
אבל אני מאמין שאתה יודע את זה
כמו כן נשמע לי הזוי לאכול כמות כזאת של אורז - אני אוכל ביום 200 גרם לפני בישול וכבר בא לי להקיא מאורז

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
600 גרם אורז לפני בישול ?
מה עם קלוריות

500 גרם פחמימה = 600 גרם לפני בישול במדוייק .
בוא נגיד ויאללה באמת אכלת את כל זה ביום אחד - שלאחר בישול זה יוצא : 1 ק״ג+
יש לך פה בגג שבגג 1600 קלוריות
שתית עוד 5 סקופים חלבון הגעת ל-2000
אכלת עוד קילו חזה עוף הגעת ל-3000
ניראה לי שלמשקל שלך הגוף צריך יותר קלוריות במיוחד למסה .
אבל אני מאמין שאתה יודע את זה
כמו כן נשמע לי הזוי לאכול כמות כזאת של אורז - אני אוכל ביום 200 גרם לפני בישול וכבר בא לי להקיא מאורז
אני מאווד מודע לגוף שלי ולמה שהוא מגיב טוב אוו פחות טוב (בגלל זה גם התחלתי סייקל דיי בשל לדעתי) אין לי תפריט אבל סופר פחמימה חלבון בלי הגבלה ושומן לדעתי לא עולה על 50 גרם שבא טיפה מהבוטנים ומהשמן זית , אני מנסה שוב פעם להכניס מוצרי חלב לדיאטה במסה הזו למרות שנימנעתי מהם ננסה לראות איך משפיעים (לטובה או לרעה )כן אני חייב יותר מ 3000 קל אני מעלה בהדרגה פחמימה לדעתי בסוף אשב על 4000 קל

מזכיר תמבנה גוף עליון שלי אבל הלוואי היה לי מבנה בבטן כמו שלך..

מסיבי מאוד איזה מספר סייקל זה?

11 קילו אימונים ואוכל. אני גם מבוגר בן 31. התחלתי בגיל 29. נשארתי עדיין צר לדעתי. ועליתי לא מעט בשומן.
11 קג מסייקל?

גם ליפני הייתי עושה ככה (למשך 3 חודשים ואז ניפצעתי )
11 קילו אימונים ואוכל. אני גם מבוגר בן 31. התחלתי בגיל 29. נשארתי עדיין צר לדעתי. ועליתי לא מעט בשומן.

בהצלחה במעבר לצד האפל... 👋
נראה שחשבת היטב ותיכננת וגם ההיתלהבות בשיא (זה מובן).
קח בקלות את עניין ה"לשרוף את השריר", קח טיפ של אלופים מבעל ניסיון, פציעות זה חרא.
נראה שיש לך בסיס מעולה למסה אמיתית, כבר עכשיו זה מאוד בולט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית