ייעוץ הספר של ריפטו על הSS

• פותח/ת השרשור boomer
  • פורסם בתאריך

boomer

משתמש מתחיל
156
4
נק' מוניטין:
-2
156
4
אני קונה את הספר על הSS של מארק ריפטו, ורציתי לדעת האם דרך זה שאקרא את כולו אבין יותר לעומק את הטכניקות של הסקוואט דדליפט בנץ' פרס מיליטרי ופוואר קלין?
כי את הסרטונים והDVD שלו ראיתי , ובאופן כללי מידע על התכנית הזאת מעניין אותי ואני רוצה ללמוד אותה בצורה הטובה ביותר
רק כדי להיות בטוח- הספר שאני צריך לקנות זה ה3RD EDITION נכון?
זה מה שאני רוצה להזמין- http://www.ebay.com/itm/Starting-St..._Nonfiction_Book&hash=item233fc673a5#shpCntId

זה זה?
דרך אגב הספר מכיל את הDVD?

תודה

זה קשקוש כמובן. אבל צריך לקרוא את הספר כדי להבין את זה.

אז אתה אומר לי שספר ילמד אותי יותר טוב ממאמן, ביקורת טכנית שרואה ומזהה את הטעויות שלי?
ריפטו הוא אחד האנשים היחידים בתחום שלא מוכר בולשיט, ריפטו מוכר את מה שהוא חושב שנכון כרגע. אם תשווה את ppst3 ל-ppst1 תראה שהמון דברים ב ppst1 כבר לא נכונים. זה לא אומר שהוא מכר בולשיט, זה אומר שהוא שינה את דעתו
.
כן, שומן ושריר זה אותו דבר וLB מחזק יותר כי אתה מרים יותר משקל, שמענו את זה כבר.
ריפטו הוא בולשיטר רציני.

כן, שומן ושריר זה אותו דבר וLB מחזק יותר כי אתה מרים יותר משקל, שמענו את זה כבר.
ריפטו הוא בולשיטר רציני.

כן אחי. LB לא מחזק אותך יותר, סתם אתה צריך לייצר יותר כוח כדי להרים יותר משקל. באמת טמטום. אולי חסר לו עוד ילד עם סקוואט 140 שילמד אותו קצת על אימונים.

כמה מאמנים טובים אתה יכול למצוא בארץ? 2?

כן אחי. LB לא מחזק אותך יותר, סתם אתה צריך לייצר יותר כוח כדי להרים יותר משקל. באמת טמטום. אולי חסר לו עוד ילד עם סקוואט 140 שילמד אותו קצת על אימונים.

אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

@WeaKid
מאמן טוב באמת, יכול להיות יותר שימושי מספר, אבל בקושי יש כאלה בארץ (ובעולם), ובכל מקרה זה יעלה הרבה יותר מספר ככה שאם מדובר על מישהו שכן מוגבל בתקציב ולא מוגבל בזמן, אין פה ספק במה לבחור.

כן אחי. LB לא מחזק אותך יותר, סתם אתה צריך לייצר יותר כוח כדי להרים יותר משקל. באמת טמטום. אולי חסר לו עוד ילד עם סקוואט 140 שילמד אותו קצת על אימונים
בLB פועלת יותר מסת שריר מHB ויש יותר מניפולציה של טווח תנועה, מישהו שמסקביט בHB 200 יותר חזק ממשהו שמסקביט ככה בLB.
וגם אם 2, הם קיימים. ואתה עדיין יכול לקבל ביקורת טכנית טובה לא ממאמן.
מאמן טוב באמת, יכול להיות יותר שימושי מספר, אבל בקושי יש כאלה בארץ (ובעולם),
זה מספיק כדי להוכיח את הטיעון שלי.

כן, תרגיל X מאפשר להרים יותר משקל מתרגיל Y גורר שתרגיל X הופך אותך לחזק יותר.
מצד שני, סקוואט תרגיל יותר טוב מדדליפט ופרס תרגיל יותר טוב מבנץ'. 🤦‍♂️

רק שיש עוד פרמטרים שאתה מפספס, אבל אני לא הולך להכנס לדיון הזה.

וכן, פרס באמת יותר טוב מבנץ'.

גם לי אין כוונה להיכנס לדיון מהסיבה הפשוטה שאני לא חושב שיש וריאציה שהיא באופן גורף עדיפה לכולם. כפי שציינת - יש מיליון פרמטרים.
אבל הטענה שתרגיל X מאפשר להרים יותר משקל מתרגיל Y גורר שתרגיל X הופך אותך לחזק יותר היא בולשיט.

זה מספיק כדי להוכיח את הטיעון שלי.
רק שלא כולם חיים בעולם מושלם שהם יכולים לגור 2 דקות מWFAC ולהתאמן שם. אז במסגרת אילוצים מסויימים, הספר עדיף על מאמן. ובלי קשר, גם אם יש לך את המאמן הכי טוב בעולם - אני באופן אישי עדיין מאמין בספורטאי שמבין מה ולמה הוא עושה דברים, ולכן ממליץ לקרוא את הספר בכל מקרה.

כן, תרגיל X מאפשר להרים יותר משקל מתרגיל Y גורר שתרגיל X הופך אותך לחזק יותר.
מצד שני, סקוואט תרגיל יותר טוב מדדליפט ופרס תרגיל יותר טוב מבנץ'. 🤦‍♂️
הנה ההוצאות מהקשרן מגיעות שוב... לוקח אוסף של טיעונים, מוציא אחד מהם בפינצטה תוך התעלמות מכל השאר שקשורים אליו, ותוקף אותו. אם אני זוכר נכון הכשל הלוגי הזה נקרא איש הקש, אבל אולי אני טועה.

בכל אופן גם לי כבר אין כוח לדיון הזה שעברנו עליו כבר עשר פעמים וכל פעם רק הוצאת מהקשרו מחדש. זה תפל.

רק שלא כולם חיים בעולם מושלם שהם יכולים לגור 2 דקות מWFAC ולהתאמן שם. אז במסגרת אילוצים מסויימים, הספר עדיף על מאמן. ובלי קשר, גם אם יש לך את המאמן הכי טוב בעולם - אני באופן אישי עדיין מאמין בספורטאי שמבין מה ולמה הוא עושה דברים, ולכן ממליץ לקרוא את הספר בכל מקרה.

הנה ההוצאות מהקשרן מגיעות שוב... לוקח אוסף של טיעונים, מוציא אחד מהם בפינצטה תוך התעלמות מכל השאר שקשורים אליו, ותוקף אותו. אם אני זוכר נכון הכשל הלוגי הזה נקרא איש הקש, אבל אולי אני טועה.

בכל אופן גם לי כבר אין כוח לדיון הזה שעברנו עליו כבר עשר פעמים וכל פעם רק הוצאת מהקשרו מחדש. זה תפל.

ידידי, נניח שיש טיעונים A, B, C, D. כדי לטעון שטיעון A הוא בולשיט, אני לא צריך להפריך גם את טיעונים B, C ו-D שבכלל גם לא נטענו קודם לכן בשרשור.

תחכים אותנו פרופסור, כי הטיעון שלך בלי ביסוס לא באמת שווה משו.

כשאני אראה ממך טיעון, אני אענה לך. עד אז אני סיימתי וויכוחים עם ילדים שמתאמנים יומיים וחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת.

אבל הטענה שתרגיל X מאפשר להרים יותר משקל מתרגיל Y גורר שתרגיל X הופך אותך לחזק יותר היא בולשיט.

זו לא טענה כללית. אנחנו משווים ווריאציות של סקוואט. ברור שאתה צריך לייצר יותר כוח באותם שרירים כדי להרים יותר משקל.

כשאני אראה ממך טיעון, אני אענה לך. עד אז אני סיימתי וויכוחים עם ילדים שמתאמנים יומיים וחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת.

זו לא טענה כללית. אנחנו משווים ווריאציות של סקוואט. ברור שאתה צריך לייצר יותר כוח באותם שרירים כדי להרים יותר משקל.

אם אני עושה סינגלים של HB, נח 10 דקות ומרים 10 ק"ג יותר ב-LB, זה אומר שהתחזקתי ב-6-7% תוך 10 דקות?

אם אני עושה סינגלים של HB, נח 10 דקות ומרים 10 ק"ג יותר ב-LB, זה אומר שהתחזקתי ב-6-7% תוך 10 דקות?

לא. זו גם לא טענה לגיטימית. כמו שאמרתי, המדד הוא בסופו של דבר היכולת שלך לייצר כוח. ברור לך מה צריך להיות הניסוי כדי להגיד משהו מושכל, נכון?

רק שלא כולם חיים בעולם מושלם שהם יכולים לגור 2 דקות מWFAC ולהתאמן שם. אז במסגרת אילוצים מסויימים, הספר עדיף על מאמן. ובלי קשר, גם אם יש לך את המאמן הכי טוב בעולם - אני באופן אישי עדיין מאמין בספורטאי שמבין מה ולמה הוא עושה דברים, ולכן ממליץ לקרוא את הספר בכל מקרה
אני עדיין יעדיף ביקורת טכנית מפה מאשר להסתמך על ספר. ולא קראתי את הספר ואני עדיין מבין למה אני עושה X ולא Y.
נתתי את הטיעון שלי.
אתה לא יכול לטעון שLB מחזק יותר כי אתה מרים יותר משקל. למה? כי יש פחות טווח תנועה ויותר מסת שריר שפועלת.
הזלזול שלך בנוער כאן לא עוזר לך לקדם את הספורט.

אני עדיין יעדיף ביקורת טכנית מפה מאשר להסתמך על ספר. ולא קראתי את הספר ואני עדיין מבין למה אני עושה X ולא Y.

נתתי את הטיעון שלי.
אתה לא יכול לטעון שLB מחזק יותר כי אתה מרים יותר משקל. למה? כי יש פחות טווח תנועה ויותר מסת שריר שפועלת.
הזלזול שלך בנוער כאן לא עוזר לך לקדם את הספורט.

אומרים "אעדיף" אחי.

ידידי, נניח שיש טיעונים A, B, C, D. כדי לטעון שטיעון A הוא בולשיט, אני לא צריך להפריך גם את טיעונים B, C ו-D שבכלל גם לא נטענו קודם לכן בשרשור.
הבעייה היא שהטיעון של המשקל הוא לא טיעון יחיד שעומד בפני עצמו, אלא שהוא בעצמו למעשה בכלל לא טיעון, אלא חלק מטיעון. מקסימום משקל + מקסימום מסת שריר + מקסימום טווח תנועה.
מה שאתה עושה זה לוקח אחד ואומר שאם רק הוא נכון אז זה לא מחייב שכל המשוואה נכונה. וזה מקולקל. על אותה רמה אתה יכול לקחת רבע סקוואט ולהשתמש באותם טיעונים, וזה ממש לא משקף את מה שריפטו טוען.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית