עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן , ברור לי שחסרה מסה. אבל אני בעלייה במשקל גוף ובמשקלי עבודה , אז אני שמח 😃יש פרופורציה יפה, קצת פיגור בחזה
אבל בכללי חסרה מאסה
אעלה את הבנץ ל 8 חזרות. מה דעתך להעביר סט מפרפר לבנץ פרס ? ומה האש שלי ? תודה 😃למרות שאתה ב AB אני הייתי מעלה את הבנץ ל 8 חזרות ו 4 סטים, ותגוון גם בסוגי תרגילים בכל אימון
אין בעייה בבנץ'. אם כבר ניתן להוסיף לו 2 סטים על אותו מספר חזרות ולזנוח את הפרפר בדאמבלים, הוא לא יוסיף כלום למסת החזה. הקפד על התקדמות לינארית והרבה הרבה אוכל...כן , ברור לי שחסרה מסה. אבל אני בעלייה במשקל גוף ובמשקלי עבודה , אז אני שמח 😃
שאלה לא הכי קשורה , אני מתאמן ab , הרוטינה שלי לחזה היא:
בנץ פרס : 3X5
אינקליין בנץ : 3X8
פרפר בדאמבלים : 2X10
צריך לשנות פה משהו ? אמרו לי שהפיגור בחזה נובע ממספר חזרות וסטים נמוך בבנץ .. תודה.
(לא אוושוויץ אבל גם לא מסיבי ).
אשמח גם להערכת א"ש , בתמונה לא כיווצתי עד הסוף את הבטן.
אז לא לעשות 8 חזרות ? להשאר על 5 חזרות ? ומה לגבי א"ש ?אין בעייה בבנץ'. אם כבר ניתן להוסיף לו 2 סטים על אותו מספר חזרות ולזנוח את הפרפר בדאמבלים, הוא לא יוסיף כלום למסת החזה. הקפד על התקדמות לינארית והרבה הרבה אוכל...
אני מתאמן כבר שנה ו3 חודשים, רק ש 8 חודשים מהזמן היו מבוזבזים על תכנית ABC שמחולקת על 3 ימים אז התקדמות גדולה לא הייתה.ההשוואה הכי מטומטמת שראיתי כאן עד כה.
קצת כבוד לנושא.
12% ככה, אולי 11.
אתה יכול לעלות במסת השריר גם אם תעשה 6 חזרות ולא חייב 4 סטים..
כל העניין הוא להתקדם במשקלים, וכך גם תגדל 😃
ואם התחלת לא מזמן להתאמן, הייתי מתרכז במקומך בתרגילים מורכבים כדי לבנות כח בסיסי וטכניקה טובה.
למה לעשות ריסט ?באמת אחלה משקלים למשקל שלך.
תשמע, הכל תלוי במטרות שלך.
אם אתה רוצה לגדול במסה ובכוח אז לשלב תרגילים מורכבים, מספר חזרות נמוך יותר ולהיות בפלוס קלורי קבוע.
אפילו מציע לך לעשות ריסט של 15-20 אחוז מהמשקל שאתה מרים בו ולהתקדם שוב עד שתעבור את ה 80 בבנצ' נגיד ותגיע למשקל שאתה רוצה.
אם אתה מחפש לשמר את הקיים ולא בא לך לגדול במסה ולהשמין (מן הסתם) אז אתה יכול לעבוד בטווחי חזרות של 8-10 ולא להיות בפלוס קלורי.
אין לי תפריט , אני מנסה לאכול הרבה. מה שכן , לא אוכל הרבה שטויות , לפני אימון אני אוכל תפוח.אם תתחיל תוכנית שתעבוד על משקלים כבדים ועצימות אז לעשות ריסט כדי שתוכל להתקדם בקפיצות נורמליות..
אחרת אתה תיתקע מהר אם תתחיל תוכנית מהמשקל הנוכחי שלך שאתה עושה ב 5 חזרות מקסימום למשל.
15-20 אחוז זה לא הרבה..
אם אתה מחפש לגדול במסה תוכנית כמו SS או FBW יכולה לתת לך מענה לדעתי.
הדגש יהיה כן לעבוד בטווח חזרות של 5 או 6 ולהתקדם ככל האפשר מאימון לאימון.. או אם זה FBW אז להתקדם ככל האפשר (ההתקדמות היא איטית יותר מב SS )
איך התזונה שלך?
אני עובד AB 4 פעמים בשבוע.אז תבנה תפריט.
בלי תפריט אין דבר כזה להתאמן כמו שצריך ולעלות במסה.
זה AB שלוש או ארבע פעמים בשבוע?
5X 8 ?!
לא שמעתי על דבר כזה.. למה לעזעזל לעשות את זה?
5X5 זה כבר משהו מוכר יותר.
הייתי עושה במקומך 3 סטים בבנצ', 2 סטים באינקליין בנצ' ועוד 2 סטים פרפר (מוותר על הפרפר בתכלס, אלא אם אתה כבר מתאמן מתקדם)
יותר מידיי תרגילי כתפיים, תוריד את הלחיצת כתפיים בשיפוע (שאני אישית לא מכיר)
מקבילים תעשה עם משקל או לעשות תרגיל אחד ביד אחורית 3 או 4 סטים.
ב B -
לדעתי האישית יותר מידיי סטים של דדליפט.
ושוב בבייספס אתה יכול להוריד תרגיל אחד או לגוון פעם ככה ופעם ככה.
ומה זה תפוח לפני אימון?
זה נחמד אבל עדיף לאכול שעה לפני פחמימה מורכבת (לי זה עובד יותר טוב)
אני עובד AB 4 פעמים בשבוע.אז תבנה תפריט.
בלי תפריט אין דבר כזה להתאמן כמו שצריך ולעלות במסה.
זה AB שלוש או ארבע פעמים בשבוע?
5X 8 ?!
לא שמעתי על דבר כזה.. למה לעזעזל לעשות את זה?
5X5 זה כבר משהו מוכר יותר.
הייתי עושה במקומך 3 סטים בבנצ', 2 סטים באינקליין בנצ' ועוד 2 סטים פרפר (מוותר על הפרפר בתכלס, אלא אם אתה כבר מתאמן מתקדם)
יותר מידיי תרגילי כתפיים, תוריד את הלחיצת כתפיים בשיפוע (שאני אישית לא מכיר)
מקבילים תעשה עם משקל או לעשות תרגיל אחד ביד אחורית 3 או 4 סטים.
ב B -
לדעתי האישית יותר מידיי סטים של דדליפט.
ושוב בבייספס אתה יכול להוריד תרגיל אחד או לגוון פעם ככה ופעם ככה.
ומה זה תפוח לפני אימון?
זה נחמד אבל עדיף לאכול שעה לפני פחמימה מורכבת (לי זה עובד יותר טוב)