הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר איזה מכון עדיף לבני?(שאלה שהוא שואל).

שמעי לא חסר מרי ישראל שאומרים שצריך לאכול עד גג 30 גרם חלבון בארוחה,אם יש כלוב בשניהם, לדעתי,עדיף ללכת על מה שיותר נגיש וזול

• פותח/ת השרשור
יש בפיטנס בוודאות.

תודה לך ;).

גם לי יש מר ישראל במכון(זכה בשבוע שעבר)

את פיטנס אני לא מכיר ככה שאני לא יכול לחוות דעה לגביו.

בפרופיט אני אומנם לא הייתי פיזית אבל בת דודה שלי מתאמנת שם וראיתי תמונות של המקום והוא בהחלט נראה ראוי.

כמו שיהב אמר: מה שיהיה טוב לך מבחינה כלכלית זה יהיה סבבה ורצוי שכמה יותר ציוד ומרווח בשביל עומר.

לא חסרים אנשים עם תארים במכוני כושר, אך הם לא יזיזו את עצמם יותר מדי לעזור למנוי אקראי במכון(אני יכול להבין זאת, הרי יש אינטרס כלכלי לאימונים אישיים וכו')

אני הייתי הולך בעיקר על האבזור והמכשור לעומת מחיר: אישית התרשמתי לטובה ממכוני PROFIT שהייתי בהם(בת ים/פתח תקווה)
אני שמח/מעודד שהם רוצים לחולל מהפכת מחירים של ממש בארץ כי אין סיבה לשלם 280-350 שקל לחודש על מנוי כושר. הייתי ממליץ ללכת אליהם ולהתרשם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם!אני כולל הנראה ארשום אותו לפיטנס 7,אבל אני אבדוק איתו לפני כן ואז אגש איתו בכדי להיות בטוחה.

Back
למעלה תחתית