נק' מוניטין:
58,701
- 103,264
- 12,424
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היו דיונים כאלו בעבר. מצטער, אבל ה ecosystem של אפל היא פשוט מאוד יחודית וגוגל יכולים לחלום על מה שאפל יצרו בשנים האחרונות. אם לא היה לי מאקבוק (OS X), אולי הייתי חושב על לעבור. כרגע, אין סיכוי.אתה רוצה להגיד לי שהזמנת חראפון?🤢
משתתף בצערך.
אפל לא חידשו כלום. התמונה שצירפתי רק מוכיחה כמה.היו דיונים כאלו בעבר. מצטער, אבל ה ecosystem של אפל היא פשוט מאוד יחודית וגוגל יכולים לחלום על מה שאפל יצרו בשנים האחרונות. אם לא היה לי מאקבוק (OS X), אולי הייתי חושב על לעבור. כרגע, אין סיכוי.
מה אתה מצפה לעשות איתו? אם תפרוץ אותו (JailBreak) תוכל לעשות איתו כל מה שיכלת לעשות עם אנדרואיד ועוד יותר.@Moshe נאלצתי לקחת אייפון 5S לא מזמן (32) מה אני יכול לעשות איתו מעניין ?
הייתי עד עכשיו עם אנדרוייד
אנשי האנדרואיד יבינו יום אחד שלא הכל זה specs. יש דבר כזה שנקרא מערכת הפעלה וכרגע מערכת ההפעלה של אפל:אפל לא חידשו כלום. התמונה שצירפתי רק מוכיחה כמה.
אולי מספר דברים נחמדים כמו סירי, אבל גם במקרה הזה הגוגל now הרבה יותר טוב מהסירי, מה גם שאפליקציות כאלה היו קיימות מזמן בפליי סטור, הרבה לפני ה-4S וגם השתמשתי באחת. ברח לי השם אבל בטוח תמצא בגוגל מספר שמות.
ג'ימייל, דרייב, כרום, קלנדר וכו'. כל אחד מגבה מסנכרן הרבה דברים. אין משהו שלגוגל אין פה.מה אתה מצפה לעשות איתו? אם תפרוץ אותו (JailBreak) תוכל לעשות איתו כל מה שיכלת לעשות עם אנדרואיד ועוד יותר.
אנשי האנדרואיד יבינו יום אחד שלא הכל זה specs. יש דבר כזה שנקרא מערכת הפעלה וכרגע מערכת ההפעלה של אפל:
1. מסונכרת באופן אבסולוטי עם OS X עד למצב שב iOS8 אפשר יהיה להוציא שיחות מהמחשב. כל האפליקציות שלי מסונכרנות עם המחשב + הפלאפון. פתקים, לוח שנה, אפליקציות ללימודים, 1Password, דרופבוקס ודברים רבים אחרים.
2. מערכת ההפעלה של אפל נחשבת לבטוחה ביותר כיום בתחום הסלולאר (וגם בדסקטופ/לפטופ אחרי גרסאות מסויימות של לינוקס).
3. עד עכשיו המצלמה של אפל עם כל מכשיר חדש הוכיחה את עצמה מחדש בהתאם ל 50,000 מגה פיקסל אצל מכשירי האנדרואיד. רק מוכיח שהעדשה היא מה שעושה את איכות התמונות ולא להפציץ עם גימיקים כמו מצלמות של 13-15MPX בטלפונים עם עדשה פח אשפה.
4. TouchID
5. Apple Payments (כנראה לא יהיה רלוונטי בקרוב לישראל)
הדבר היחיד שחסר לי באפל זה multitasking אבל אני מניח שזה יגיע בגרסאות הבאות
כל אפליקצייה שתיארת פה תסתנכרן לך גם באנדרואיד.1. מסונכרת באופן אבסולוטי עם OS X עד למצב שב iOS8 אפשר יהיה להוציא שיחות מהמחשב. כל האפליקציות שלי מסונכרנות עם המחשב + הפלאפון. פתקים, לוח שנה, אפליקציות ללימודים, 1Password, דרופבוקס ודברים רבים אחרים.
מה זה הבטוחה ביותר? אם מישהו רוצה לפרוץ לך הוא יכול לפרוץ גם לאנדרואיד וגם לIOS. ויותר מזה, אני לא שמעתי על דליפת תמונות מהדרייב של גוגל..2. מערכת ההפעלה של אפל נחשבת לבטוחה ביותר כיום בתחום הסלולאר (וגם בדסקטופ/לפטופ אחרי גרסאות מסויימות של לינוקס).
שזה נורא חשוב להמון דברים, כגון:4. TouchID
הטכנולוגייה קיימת כבר זמן רב באנדרואיד ( בצורת NFC). כן צריך לתת קרדיט לאפל שהם גם כנראה יעשו מהפך בנושא.5. Apple Payments (כנראה לא יהיה רלוונטי בקרוב לישראל)
העדשה היא באמת מה שעושה את ההבדל. מצד שני, להוציא את גוגל שבאופן בעייתי בוחרת לשים מצלמה חלשה נורא בנקסוס, כמה מכשירי דגל יש שנופלים מאפל עשרות מונים? רובם די שווים לה בעדשה.3. עד עכשיו המצלמה של אפל עם כל מכשיר חדש הוכיחה את עצמה מחדש בהתאם ל 50,000 מגה פיקסל אצל מכשירי האנדרואיד. רק מוכיח שהעדשה היא מה שעושה את איכות התמונות ולא להפציץ עם גימיקים כמו מצלמות של 13-15MPX בטלפונים עם עדשה פח אשפה.
יש מדריכים באינטרנט, לא צריך להיות גאון בשביל זה.איך פורצים אייפון? מה הייתרונות והחסרונות של לעשות את זה?
איך פורצים אייפון? מה הייתרונות והחסרונות של לעשות את זה?
ברור שיש כזה דבר מערכת הפעלה. והמערכת הפעלה של אפל היא חרא טהור.מה אתה מצפה לעשות איתו? אם תפרוץ אותו (JailBreak) תוכל לעשות איתו כל מה שיכלת לעשות עם אנדרואיד ועוד יותר.
אנשי האנדרואיד יבינו יום אחד שלא הכל זה specs. יש דבר כזה שנקרא מערכת הפעלה וכרגע מערכת ההפעלה של אפל:
1. מסונכרת באופן אבסולוטי עם OS X עד למצב שב iOS8 אפשר יהיה להוציא שיחות מהמחשב. כל האפליקציות שלי מסונכרנות עם המחשב + הפלאפון. פתקים, לוח שנה, אפליקציות ללימודים, 1Password, דרופבוקס ודברים רבים אחרים.
2. מערכת ההפעלה של אפל נחשבת לבטוחה ביותר כיום בתחום הסלולאר (וגם בדסקטופ/לפטופ אחרי גרסאות מסויימות של לינוקס).
3. עד עכשיו המצלמה של אפל עם כל מכשיר חדש הוכיחה את עצמה מחדש בהתאם ל 50,000 מגה פיקסל אצל מכשירי האנדרואיד. רק מוכיח שהעדשה היא מה שעושה את איכות התמונות ולא להפציץ עם גימיקים כמו מצלמות של 13-15MPX בטלפונים עם עדשה פח אשפה.
4. TouchID
5. Apple Payments (כנראה לא יהיה רלוונטי בקרוב לישראל)
הדבר היחיד שחסר לי באפל זה multitasking אבל אני מניח שזה יגיע בגרסאות הבאות
@Moshe נאלצתי לקחת אייפון 5S לא מזמן (32) מה אני יכול לעשות איתו מעניין ?
הייתי עד עכשיו עם אנדרוייד