הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה גדול אייפון 6 פלוס?

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה להגיד לי שהזמנת חראפון?🤢
משתתף בצערך.
היו דיונים כאלו בעבר. מצטער, אבל ה ecosystem של אפל היא פשוט מאוד יחודית וגוגל יכולים לחלום על מה שאפל יצרו בשנים האחרונות. אם לא היה לי מאקבוק (OS X), אולי הייתי חושב על לעבור. כרגע, אין סיכוי.

תתחדש, אני אבדוק את הרגיל ואולי אחליף אליו..אם כבר אני מחליף אני רוצה לרדת בגודל מהמכשיר הנוכחי 😃

היו דיונים כאלו בעבר. מצטער, אבל ה ecosystem של אפל היא פשוט מאוד יחודית וגוגל יכולים לחלום על מה שאפל יצרו בשנים האחרונות. אם לא היה לי מאקבוק (OS X), אולי הייתי חושב על לעבור. כרגע, אין סיכוי.
אפל לא חידשו כלום. התמונה שצירפתי רק מוכיחה כמה.
אולי מספר דברים נחמדים כמו סירי, אבל גם במקרה הזה הגוגל now הרבה יותר טוב מהסירי, מה גם שאפליקציות כאלה היו קיימות מזמן בפליי סטור, הרבה לפני ה-4S וגם השתמשתי באחת. ברח לי השם אבל בטוח תמצא בגוגל מספר שמות.

קבצים מצורפים

• 1909635_10152421346196553_4096778410144175259_n.jpg
    1909635_10152421346196553_4096778410144175259_n.jpg
    KB 28.6 · צפיות: 229
התמונה שצירפת לא מוכיחה הרבה. החומרה לא משנה כלום, לראיה האייפון 5s שלא נופל ממכשירי הדגל עם אנדרואיד. המפרט הוא פיקציה ולא בהכרח מעיד משהו. אגב, לי יש g3 (שאני מרוצה ממנו מאוד...)

@Moshe נאלצתי לקחת אייפון 5S לא מזמן (32) מה אני יכול לעשות איתו מעניין ?
הייתי עד עכשיו עם אנדרוייד

• פותח/ת השרשור
מה אתה מצפה לעשות איתו? אם תפרוץ אותו (JailBreak) תוכל לעשות איתו כל מה שיכלת לעשות עם אנדרואיד ועוד יותר.

אפל לא חידשו כלום. התמונה שצירפתי רק מוכיחה כמה.
אולי מספר דברים נחמדים כמו סירי, אבל גם במקרה הזה הגוגל now הרבה יותר טוב מהסירי, מה גם שאפליקציות כאלה היו קיימות מזמן בפליי סטור, הרבה לפני ה-4S וגם השתמשתי באחת. ברח לי השם אבל בטוח תמצא בגוגל מספר שמות.
אנשי האנדרואיד יבינו יום אחד שלא הכל זה specs. יש דבר כזה שנקרא מערכת הפעלה וכרגע מערכת ההפעלה של אפל:
1. מסונכרת באופן אבסולוטי עם OS X עד למצב שב iOS8 אפשר יהיה להוציא שיחות מהמחשב. כל האפליקציות שלי מסונכרנות עם המחשב + הפלאפון. פתקים, לוח שנה, אפליקציות ללימודים, 1Password, דרופבוקס ודברים רבים אחרים.

2. מערכת ההפעלה של אפל נחשבת לבטוחה ביותר כיום בתחום הסלולאר (וגם בדסקטופ/לפטופ אחרי גרסאות מסויימות של לינוקס).

3. עד עכשיו המצלמה של אפל עם כל מכשיר חדש הוכיחה את עצמה מחדש בהתאם ל 50,000 מגה פיקסל אצל מכשירי האנדרואיד. רק מוכיח שהעדשה היא מה שעושה את איכות התמונות ולא להפציץ עם גימיקים כמו מצלמות של 13-15MPX בטלפונים עם עדשה פח אשפה.

4. TouchID

5. Apple Payments (כנראה לא יהיה רלוונטי בקרוב לישראל)

הדבר היחיד שחסר לי באפל זה multitasking אבל אני מניח שזה יגיע בגרסאות הבאות

כגודל הציפיות, כך גודל הנפילה:
- כצפוי, שני מכשירים, אחד עם מסך "4.7 ואחד עם "5.5. אפל עוברת לייצור מכשירי אנדרואיד..
- ציפיתם למסך עשוי מאבן ספיר? לא ממש. סתם מסך זכוכית "איונית". מה זה אומר? כלום.
- רזולוציית המסך? HD רגיל במכשיר הגדול. המכשיר הקטן לא יקבל אפילו את זה.. רוב מכשירי הדגל כבר עברו ל-qHD, כלומר רזולוציה כפולה לפחות.
- מצלמה? 8 מ"פ. אומרים שהחיישן טוב יותר. יש גם אפשרות לוידיאו בהילוך איטי. שום דבר שאין למתחרות. LG כבר עובדת עם חיישן לייזר נוסף, בכדי למדוד מרחק לתמונה.
- חיי סוללה משופרים? יופי. בכמה? אני מניח שתדעו רק אחרי שתקנו את המכשיר. כן, שוב נפלתם בפח.
- שני היתרונות היחידים מבחינת חומרה, הם גוף מאלומיניום, ומעבד 64 ביט. גוף דק יותר לא אומר טוב יותר. נוחות אחיזה חשובה לא פחות.
- מערכת ההפעלה iOS8? נשמע כמו עוד חיקוי של אנדרואיד. כולל חיישן הברומטר (חיישן שקיים באנדרואיד עוד ממכשיריו הראשונים!).

טים קוק טוען שאלה הטלפונים הכי טובים שהם ייצרו אי פעם. אני נאלץ להסכים איתו, אבל זה לא אומר הרבה דברים טובים על אפל. הם עדיין לא מתקרבים לקרסוליים של מכשירי אנדרואיד החדשים. אפל מחקה דברים שהיו קיימים כבר בנקסוס 4, ומכריזה עליהם כעל חידוש.. ברוכים הבאים ל-2012, אפל.

הלאה, שירות התשלומים Apple Pay:
הרעיון נשמע מצויין, עד שמגיעים לאופן שמירת פרטי כרטיס האשראי שלכם. ראשית, קשה לי לומר שאני סומך על אפל עם אבטחת מידע בימים אלו. אני מניח שאני לא היחיד.

הבעיה היא, שאפל תאפשר לשמור פרטי כרטיסי אשראי, ע"י צילום שלהם, ללא אותנטיקציה.
כן, חברים. הגיע הזמן שתסתירו טוב-טוב את הכרטיסים שלכם, כדי שמשתמשי אייפון החמדנים, לא יגנבו לכם את הפרטים באמצעות צילום פשוט.

איך יתבצע התשלום? בעזרת חיישן NFC, אלא מה?
רגע, מה? אתם אומרים שלסמסונג, HTC ו-LG כבר יש את זה מלפני שנתיים? וואלה.

ולסיום, המכשיר שכולם ציפו לו, המכשיר הכי מיותר בסביבה, שהגיע שנה וחצי אחרי שכל המתחרות כבר הוציאו מוצרים דומים, ה-Apple Watch.
כן, אפל החליטה לוותר על השם iWatch בכדי להמנע מתביעות זכויות עיצוב מ-Swatch.

ואיך לומר בעדינות?
אומר זאת כך, יונית: לפני יומיים ג'וני אייב טען שהשעון כל כך מהפכני, שהשוויצרים נמצאים בצרות צרורות.
התגובה הכי טובה פה היא גם הקצרה ביותר: פחחח…
או בשתי מילים: הצחקת אותי.

בתכל'ס, זהו עוד שעון חכם סטנדרטי עם עוד כמה גימיקים, רק חלקם הקטן מעניינים. לא יותר. כפתור גלילה שהופך לכפתור 'בית' בלחיצה? חיישני דופק? זוהי החדשנות של אפל? מתברר שמזה כולם כל כך התלהבו.. והמחיר? 349 פאקינג דולר! במחיר הזה אני קונה נקסוס 5, אלוהים אדירים!

אבל אני חייב לסיים עם המשפט הכי גדול של קוק הערב: "זה מדהים מה אפשר לעשות עם היד".

אני עדיין לא מאמין שהוא אמר את זה (ודי בטוח שהוא לא מבין את האירוניה)… 😃

בקיצור, גוגל, לא נראה שיש לך ממה לדאוג. גם לא ליצרניות מכשירי הסלולר. תמשיכו לייצר מכשירים טובים. מתישהו אפל תוציא מכשירים דומים, רק באיחור של שנתיים.

גם לי פעם הכל היה מסונכרן. ואז המערכת הפעלה החכמה של אפל החליטה לסנכרן לי הפוך, מהמחשב לפלאפון, אבל זה היה מחשב חדש. לעצור את זה היה בלתי אפשרי, ונשארתי עם פלאפון ריק מתמונות ואנשי קשר. מאז יש לי אנדרואיד ואני לא מבין איך אנשים עוד מחזיקים איפונים.

הדבר הכי טוב שאני יכול להגיד על האייפון זה שזה אחלה מכשיר לאנשים שרוצים להתחיל להשתמש בסמרטפונים אמיתיים..סוג של חימום.

וכמו שאמרו כבר מקודם החידושים באייפון 6 או 6+ הם בסה"כ קצת מדביקים את הפער העצום שיש להם מגוגל. אני כבר אמרתי מזמן שעוד כמה שנים לא ישאר כלום מאפל והם רק מוכיחים את זה כל פעם מחדש.

מה אתה מצפה לעשות איתו? אם תפרוץ אותו (JailBreak) תוכל לעשות איתו כל מה שיכלת לעשות עם אנדרואיד ועוד יותר.

אנשי האנדרואיד יבינו יום אחד שלא הכל זה specs. יש דבר כזה שנקרא מערכת הפעלה וכרגע מערכת ההפעלה של אפל:
1. מסונכרת באופן אבסולוטי עם OS X עד למצב שב iOS8 אפשר יהיה להוציא שיחות מהמחשב. כל האפליקציות שלי מסונכרנות עם המחשב + הפלאפון. פתקים, לוח שנה, אפליקציות ללימודים, 1Password, דרופבוקס ודברים רבים אחרים.

2. מערכת ההפעלה של אפל נחשבת לבטוחה ביותר כיום בתחום הסלולאר (וגם בדסקטופ/לפטופ אחרי גרסאות מסויימות של לינוקס).

3. עד עכשיו המצלמה של אפל עם כל מכשיר חדש הוכיחה את עצמה מחדש בהתאם ל 50,000 מגה פיקסל אצל מכשירי האנדרואיד. רק מוכיח שהעדשה היא מה שעושה את איכות התמונות ולא להפציץ עם גימיקים כמו מצלמות של 13-15MPX בטלפונים עם עדשה פח אשפה.

4. TouchID

ג'ימייל, דרייב, כרום, קלנדר וכו'. כל אחד מגבה מסנכרן הרבה דברים. אין משהו שלגוגל אין פה.

בשביל לחטוף וירוס באנדרואיד אתה צריך להיות די מפגר. לינוקס הרבה לפני מק.

המצלמה בנקסוס 5 שלי/ ג'י 2 של חברים עדיפה על האייפונים שראיתי.

מדהים, זה מה שהיה חסר בסמארטפונים. ממש לא מיותר. הכי מאובטח שיש.

ממש חדשני, זה לא שזה קיים אצל גוגל שנים.

מה לגבי הקוד הסגור, חוסר האפשרויות, המחירים המופקעים, היחס והסחיטה של המפתחים, סוללה חלשה, כמעט שום שיפור וגם כשמשפרים מעתיקים, רומים/קרנלים, אייטונס, בעיות אבטחה, מניפולציות עמ שיקנו אייפון חדש (כל מערכת חדשה מאטה את הדגמים הישנים כדי שיחליפו) וכו'?

כל אפליקצייה שתיארת פה תסתנכרן לך גם באנדרואיד.
מה זה הבטוחה ביותר? אם מישהו רוצה לפרוץ לך הוא יכול לפרוץ גם לאנדרואיד וגם לIOS. ויותר מזה, אני לא שמעתי על דליפת תמונות מהדרייב של גוגל..
שזה נורא חשוב להמון דברים, כגון:
-
-
-
הטכנולוגייה קיימת כבר זמן רב באנדרואיד ( בצורת NFC). כן צריך לתת קרדיט לאפל שהם גם כנראה יעשו מהפך בנושא.
העדשה היא באמת מה שעושה את ההבדל. מצד שני, להוציא את גוגל שבאופן בעייתי בוחרת לשים מצלמה חלשה נורא בנקסוס, כמה מכשירי דגל יש שנופלים מאפל עשרות מונים? רובם די שווים לה בעדשה.

תתחדש על האייפון דרך אגב, אני בטוח שתפיק ממנו את המירב 😃

HTC סוגרת את כל הפינות למשתמשי האנדרואיד
מצחיק שזה החברה הכי פחות רווחית מבחינת מכירות,
תוכנה מעולה, מהירה כמו הפיור אנדרואיד, UI יפיפה והרבה אפשרויות....
סנכרון בין התכנה לחומרה, איכות בניה, ואיכות רכיבים...שלא תראו בשום מכשיר של LG/Samsung
גיבוי וסנכרון נוח שמגבה גם הגדרות מכשיר. מסך מדהים והכיול שלו עוד יותר, בהירות גבוהה מאוד....
רמקולים הכי טובים שקיימים, והעיצוב של המכשיר מדהים!

לגבי אפל שמח שסוף סוף יצאו מהארון והתחילו לייצר מכשירים מעל 4' זה רק יעזור להם במכירות
והרבה אנשים שעברו לאנדרואיד בגלל גודל המסך יחזרו לאפל, הצורך שלהם להישאר על רזולוציה נמוכה
זה בגלל המעבד היחסית חלש שלהם, נירא איך ה6 פלוס יסתדר עם הרזולוציה ואולי הגענו לעידן חדש באפל...

תתחדש משה!

איך פורצים אייפון? מה הייתרונות והחסרונות של לעשות את זה?

יש מדריכים באינטרנט, לא צריך להיות גאון בשביל זה.
החסרון העיקרי שהאחריות יורדת,מחוץ מזה לא מוצא עוד חסרונות. והיתרונות כמו שאמרו לך שאתה פותח את האייפון לאין סוף אפשרויות.

פריצת אייפון זה לא דבר קשה, פשוט תחפש מדריך
בד"כ זה להוריד תוכנה לחבר את הפלאפון וללחוץ על כפתור

יתרונות:
המערכת של אפל סגורה אתה לא יכול לשנות בה כלום חוץ מלהוריד אפליקציות בעיקרון
אם באלך מקלדת כחולה אכלת אותה, אם באלך ככה אכלת אותה אבל באנדרואיד אפשר לדוג' (פשוט כדי להבין את הכוונה של מערכת סגורה)
פריצה נותנת לך את האפשרות לערוך את המערכת ולהוריד דברים שלא היו קיימים אם לא הייתה פריצה
למשל לפני הIOS 7 לא היה אפשר לשלוט על הWIFI וכו' כמו שאתה שמרים את תפריט מלמטה למעלה אז בפריצה קיבלת תוסף בשם SBSETTING שהיה נותן את אותם אפשרויות כמו שיש לך בNOTIFICTION BAR באנדרואיד באותה תקופה עד שיצא הIOS 7 והביא לך את האפשרות הזו של שליטה על WIFI וכו' למרות שהוא עדיין בחיתוליו כיוון שהוא לא נותן את כל מלוא הפוטנציאל שלו כמו באנדרואיד
זה יתרונות של פריצה, מביא לך תוספות שבצורה רגילה לא היית יכול לשים

חסרונות:
לא נתקלתי בחסרונות כלכך שהייתי עם אייפון פעם
אבל עכשיו אני מבין יותר בעניין הפלאפונים והמערכות הפעלה שלהם אני מכיר חיסרון אחד
האייפונים מהירים מאוד למרות החומרה הקטנה שלהם בגלל שהמערכת של אפל צורכת פחות אנרגיה ויש יוצר סנכרון בין החומרה למערכת אז צריך פחות רכיבים חזקים (לכל חסידי אפל אם ישימו IOS על HTC הוא גם ירוץ בטיל אז די להשתמש בטיעון הזה, סתם אומר כי נזכרתי בזה שרשמתי עכשיו)
קיצר, בשביל זה צריך סינכרון מלא בין הרכיבים והמערכת, אז שאתה פורץ אתה משנה קבצי מערכת
מה שיכול לגרום לאיטיות במכשיר (לא ברמה מוגזמת שהוא יתקע כל שנייה) ולחיי סוללה קצרים יותר לכן צריך לדעת שפרוץ את המכשיר יכול דווקא להזיק לו ולא לשפר אותו

זה הדעה שלי לגבי פריצת המכשיר אם אתה שואל אותי

נערך לאחרונה:

4. TouchID

ברור שיש כזה דבר מערכת הפעלה. והמערכת הפעלה של אפל היא חרא טהור.
אתה צריך להבין שקוד סגור בחיים לא יוכל להשתוות לקוד פתוח וזה ההבדל הגדול.
הדוגמא הכי טובה שאני יכול להביא לך היא לינוקס. (וניצחונה על ווינדאוס כמובן)

למכור אותו, לקנות נקסוס 5 חדש ובעודף לעשות צניחה חופשית (נשאר מספיק כסף, אל תדאג)

שני מכשירי LG G2 עם 32GB בארה"ב עולים בערך 380$ ליחידה, אפשר לקנות 2 מכשירים ועוד להישאר עם עודף
לעומת מכשיר אחד של אפל 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית