עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להפך, אין צורך בקריאטין בחיטוב,
יכול לעזור הבעיה היא צבירת נוזלים שמקשה קצת לראות את תוצאות החיטוב..למה?
למרות שאני אישית מתנקה מקריאטין בחיטוב.. למה עדיף שלא?
הרי דווקא בחיטוב רובנו עובדים במשקלים עצימים ובמספר חזרות מועט יחסית..
אמור לעזור לשמור על המשקלים לא?
אבל עדיין יש לו יתרונות של שמירה על משקלים ומסת שריר.יכול לעזור הבעיה היא צבירת נוזלים שמקשה קצת לראות את תוצאות החיטוב..
אבל עדיין יש לו יתרונות של שמירה על משקלים ומסת שריר.
מה שאתה אומר אכן נכון, אבל אפשר להתנקות מהקריאטין לקראת סופו של החיטוב, גם ככה הפחמימה נמוכה.
זה מה שאני גם עושה אגב.
רציתי לרשום את זה כבר בתגובה קודםאבל עדיין יש לו יתרונות של שמירה על משקלים ומסת שריר.
מה שאתה אומר אכן נכון, אבל אפשר להתנקות מהקריאטין לקראת סופו של החיטוב, גם ככה הפחמימה נמוכה.
זה מה שאני גם עושה אגב.
אם אין לך בעיה עם הנוזלים אז תשתמש לחטב הוא בטוח לא יפריע לךבסופו של דבר אז לקחת או לא?
אני משתמש כבר שלושה חודשים ונשאר לי הרבה
או לעשות הפסקה ואז בתחילת המסה להשתמש שוב
אין לי שום בעיה עם הנוזלים..
כמו שאמרו לך מעליי - בהנחה ואתה לא צובר נוזלים במהירות אין בעיה להשתמש.בסופו של דבר אז לקחת או לא?
אני משתמש כבר שלושה חודשים ונשאר לי הרבה
או לעשות הפסקה ואז בתחילת המסה להשתמש שוב
אין לי שום בעיה עם הנוזלים..
אני צובר נוזלים במהירות..עליתי 3 קילו נוזליםכמו שאמרו לך מעליי - בהנחה ואתה לא צובר נוזלים במהירות אין בעיה להשתמש.
גם אם כן, זאת בחירה שלך, אבל מומלץ להתנקות מהקריאטין לקראת סופו של החיטוב על מנת להיות פחות "נוזלי".
בהצלחה בחיטוב.
קפאין באירובי זה אחלה רק תעשה ממנו הפסקות שאתה מרגיש שהוא לא משפיעאני צובר נוזלים במהירות..עליתי 3 קילו נוזלים
אבל בכל מקרה אני ישתמש
איזה עוד תוספים אפשר לשלב
אני יקנה אומגה שלוש
ואני חושב לכיוון של קפאין באימוני ארובי
יש לי די הרבה חומצות אמינו בחלבון שליbcaa !! לפי דעתי אבל יש הרבה שיגידו שלא צריך אבל bcaa זה מוצר מעולה למי שנמצא בחיטוב בשביל לשמור על איכות השריר..
ואני יעשה הפסקות אין בעיה עם קפאין וקראטין? כי אני יודע שקפאין משתן וקראטין אוגר נוזליםקפאין באירובי זה אחלה רק תעשה ממנו הפסקות שאתה מרגיש שהוא לא משפיע
לא חושב שיש בעיה אבל אין לי תשובה ברורה לתת לך לגבי זה על סמך משהו שקראתי או מהנסיון שלי..יש לי די הרבה חומצות אמינו בחלבון שלי
ואני יעשה הפסקות אין בעיה עם קפאין וקראטין? כי אני יודע שקפאין משתן וקראטין אוגר נוזלים
קפאין מייבש, אבל זה הופך לקריטי רק בצריכה של כמויות גדולות.יש לי די הרבה חומצות אמינו בחלבון שלי
ואני יעשה הפסקות אין בעיה עם קפאין וקראטין? כי אני יודע שקפאין משתן וקראטין אוגר נוזלים
אין הגבלת תקציבקפאין מייבש, אבל זה הופך לקריטי רק בצריכה של כמויות גדולות.
במצבים חריגים אף גורם לעילפון בצריכה של למעלה מגרם וחצי, אך בכדור קפאין אחד יש רק 200 מ"ג ככה שאין לך לדאוג יותר מידי. אתה יכול גם לקחת 2 ולא יקרה לך כלום.
בקשר לשילוב עם קריאטין אתה לא צריך לדאוג יותר מידי. אם זה בכל זאת מפריע לך אל תצרוך את הקריאטין בטווח הזמן של צריכת הקפאין.
תוספי מזון תמיד אפשר לתסף בכל צורה שהיא, השאלה היא אם זה אכן נחוץ והכרחי.
תשקיע את הכסף שלך בבסיס - קריאטין, מולטי ואומגה 3.
בהנחה ואין לך בעיות תקציב(למרות שמדובר במחירים דיי נמוכים בהנחה שאתה מזמין מחול), אפשר לתסף גם סידן, מגנזיום ואבץ.
השאלה היא אם באמת יש לך מחסור באחד מהם.
במגנזיום ואבץ כמעט ובטוח ויהיה לך מחסור. הצריכה המומלצת בשניהם היא 400-500 מ"ג ו40-50 מ"ג בהתאמה.
בסידן סביר להניח שלא, במיוחד אם אתה אוכל הרבה מוצרי חלב וטחינה. אם יש מחסור, תתסף.
תבדוק במחשבון קלוריות לכמה סידן אתה מגיע בסה"כ.אין הגבלת תקציב
אני יקנה לפי דעתי קפאין מולטי ואומגה שלוש
חלבון וקראטין יש לי כבר
ולגבי סידן לא יןדע אם זה מספיק אני צורך חצי ליטר חלב ביום
נשמע שאתה עושה השקעה נכונה, סידן לא סביר שאתה צריךאין הגבלת תקציב
אני יקנה לפי דעתי קפאין מולטי ואומגה שלוש
חלבון וקראטין יש לי כבר
ולגבי סידן לא יןדע אם זה מספיק אני צורך חצי ליטר חלב ביום
יש עוד תוספים שאתה ממליץ להשתמש בהם?נשמע שאתה עושה השקעה נכונה, סידן לא סביר שאתה צריך