עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לחזור בהדרגה עם FBW, ווליום נמוך ועצימות קלה עד בינונית למשך שבוע.
לאחר 3 אימונים(שבוע) תתחיל לאט לאט לעלות משקלים ומשם לעבוד עם FBW סטנדרטית כשהגוף נכנס אל מסלול האימונים באופן סדיר.
כתף הוא מפרק מאוד בעייתי שמצוי בסכנת פציעה מתמדת.
מה הייתה הפציעה שלך? האם החלמת מהפציעה לגמרי? זה צריך יותר להטריד אותך.
ווליום נמוך זה מספר סטים וחזרות נמוכות באימון(מתייחס בעיקר לסטים).תודה על התשובה קודם כל
כשאתה אומר ווליום נמוך ועצימות קלה למה אתה מתכוון??
לגבי הפציעה יש לי Mftp- myofascial trigger point זה תיאור מצב של מספר סיבי שריר תפוסים
בגדול עברתי טיפול בדיקור אבל לדעתי אני אצטרך עוד אחד..עדיין מרגיש קצת כאבים בבנץ
תודה רבה אחי מעריך מאוד את העזרה..ווליום נמוך זה מספר סטים וחזרות נמוכות באימון(מתייחס בעיקר לסטים).
SS למשל היא תכנית עם 9 סטים באימון, מה שאומר שהוולים בה מאוד נמוך. ככל שהתכנית עם יותר סטים, הוולים בה נחשב נמוך-בינוני-גבוה בהתאם לתכנית והסטים.
עצימות קלה - עבודה עם משקלים קלים, שהם לכאורה המשקלי חימום למשקלי עבודה רגילים.
אם אתה עדיין מרגיש כאבים בבנץ', אין לך סיבה לחזור להתאמן.
המטרה היא למנוע את הכאבים באופן סופי, ברגע שתמשיך להתאמן עם כאבים אתה תעכב את זמן החלמה.
תמשיך לקחת מנוחה ותעבור עוד טיפול.
בהצלחה בהמשך ההחלמה.
בשמחה, אני פשוט רוצה לחדד לך שלהתאמן עם הכאב פשוט לא מועיל ויעכב את זמן ההחלמה שלך. במקום שתנוח שבוע, זה יכול להיגרר גם לשבועיים ואף יותר(זמני המנוחה שציינתי הם בסה"כ דוגמא, אבל הבנת את הנקודה).תודה רבה אחי מעריך מאוד את העזרה..
אני אשקול את מה שאמרת..
מבין את מה שאתה אומר אני יודע שזה מה שאני צריך לעשות אבל אני כבר חודשיים בלי אימונים אני משתגע..בשמחה, אני פשוט רוצה לחדד לך שלהתאמן עם הכאב פשוט לא מועיל ויעכב את זמן ההחלמה שלך. במקום שתנוח שבוע, זה יכול להיגרר גם לשבועיים ואף יותר(זמני המנוחה שציינתי הם בסה"כ דוגמא, אבל הבנת את הנקודה).
אין ספק שזה מייגע, אבל תחשוב על זה ככה:מבין את מה שאתה אומר אני יודע שזה מה שאני צריך לעשות אבל אני כבר חודשיים בלי אימונים אני משתגע..
נקווה שזה יעבור בקרוב..אין ספק שזה מייגע, אבל תחשוב על זה ככה:
כמו שיש משפט מוכר בחיים - "עדיף לאבד רגע בחיים מאשר לאבד חיים ברגע"
בגדר האימונים תחשוב על זה ככה - "עדיף לנוח עוד שבוע מאשר לנוח חודש"
😃
מנוחה ללא ספק.נקווה שזה יעבור בקרוב..
בכל מקרה אתה ממליץ לא להתאמן בכלל? מנוחה לכל הגוף?