הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם חושבים על הסייקל הראשון הזה?

• פותח/ת השרשור Nirer
  • פורסם בתאריך

Nirer

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
סייקל ראשון שלי.

שבוע 1-12
Test Enenthate 500 כל שבוע (הזרקה בשני ובחמישי)
HCG 250IU פעמיים בשבוע (גם הזרקה בשני וחמישי)
Arimidex 0.5gram פעמיים בשבוע (אם אצתרך להוסיף - אוסיף)

שבוע 14 (שבוע בדיוק אחרי זריקת הטסט האחרונה)
Chlomid 100 כל יום

שבוע 15-16
Chlomid 50 כל יום.

עצות? טענות לשיפור?

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על העזרה, אני מעריך את זה שאתה עוזר לכל הפורום מזמנך החופשי, זה אינו מובן מאליו.
לגבי הARIMIDEX אתה אומר שלא לקחת ARIMIDEX בכלל?

קודם כל תודה רבה על העזרה, אני מעריך את זה שאתה עוזר לכל הפורום מזמנך החופשי, זה אינו מובן מאליו.
תודה...😃
לגבי הARIMIDEX אתה אומר שלא לקחת ARIMIDEX בכלל?
בדיוק.
מעניין אותי האם הסייקל (כולל ה-AI וה-PCT) הומלצו לך ע"י מישהו. (נתקלתי בו לא אחת)

• פותח/ת השרשור
הומלץ לי ע"י
Undercover IFBB, או כך לפחות רשום בפורום בו אני פעיל. אם תרצה - אשמח לספר לך יותר בפרטי

אין לך עבור מה לנסות להימנע מג'ינו. אתה בסייקל ראשון ועדיין אין לך מושג אם אתה כלל רגיש לג'ינו. אסטרוגן הוא הורמון חשוב, מינון האדקס (המיותר גם כך) עלול לרסק את רמות האסטרוגן, הגם שמדובר במינון גבוה מדי. אל תשתמש ב-אדקס ובוודאי לא בלטרו. פשוט הקפד להיכנס לסייקל בא"ש נמוך וסביר שלא תפגוש בג'ינו.
ה-PCT, בהנחה שתזריק 250mg פעמיים בשבוע, יחל כ-18 יום לאחר מועד הזריקה האחרונה. הקפד להפסיק את הפרגניל לפחות שבוע טרם תחילת ה-PCT.
פרוטוקול ה-PCT הדרוש הוא:
כלומיד: 100-100-50-50mg/ed
נולבדקס: 40-40-20-20mg/ed.
נולבדקס הוא ה-SERM העדיף לצורך ויסות פעילות אסטרוגנית מוגברת שתתרחש בתום הסייקל כתוצאה מארומטיזציה של הטסט (גם בריקמת השד). כלומיד כ-SERM תורם בפעולתו במוח לגירוי הפרשת gnrh, כמו גם הגברת התדירות והמשרעת של פולסי ה-gnrh שבתורו יביא להפרשת גונדוטרופינים ומפעולתם באשכים לייצור הטסט הטבעי ולבסוף להחזרת פעילות תקינה של ה-HPTA במשוב (שלילי וחיובי) מתאים.
כמו תמיד אתה פותר את כל הבעיות 😃, אני ירשום לעצמי את מה שהזכרת פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית