מה זה המדחס לבורים בנינו?
לבורים מבינכם :
המדחס הוא חלק מרכזי של המזגן. המדחס דוחס את נוזל הקירור
מאפשרים את פעולתו על ידי שימוש בכפתור ה-AC.
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה המדחס לבורים בנינו?
לא מעניין אף אחד כמה דלק היא צורכת. Does she even lift?הכי הרבה שאני מגיע זה ל-5 וגם זה בקושי
בקיצור צריכת הדלק תשתפר בהמשך?
לבורים מבינכם :
המדחס הוא חלק מרכזי של המזגן. המדחס דוחס את נוזל הקירור
מאפשרים את פעולתו על ידי שימוש בכפתור ה-AC.
מה שאתה רושם פה בעצם זה שמזגן על 4 ומזדן על 1 משפיעים על הצריכת דלק בדיוק אותו דבר? (כאשר הAC פועל בשניהם).
אם כן על מה אתה מסתמך?
אני לא בור..אני פשוט נוהג עם מלווה עדיין.לבורים מבינכם :
למזגן אין עוצמות. זו העוצמה של המאוורר.
מה שאתה רושם פה בעצם זה שמזגן על 4 ומזדן על 1 משפיעים על הצריכת דלק בדיוק אותו דבר? (כאשר הAC פועל בשניהם).
אם כן על מה אתה מסתמך?
לא מדויק בכלל.ברכב זה נכון, אבל במזגנים עם טכנולוגיית אינוורטר זה לא נכון. לאינוורטר יש "עוצמות".
זה לא מה שאני טוען, בדיוק, אלא רק ברמה של צריכה ברת מדידה. זה כמו, שתשאל עד כמה משפיעה נורת הלב האדומה של הטלויזיה על צריכת החשמל הביתית....
מדחס מזגן ממוצע, ברכב, צורך כ-4 כ"ס, בפעולה מקסימלית. העומס של המאוורר, לעומת זאת, הוא פחות מעשירית מכך, כאשר הוא פועל על עוצמה מקסימלית.
כעת, השווה זאת להספק של מנוע ממוצע (נניח 100 כ"ס) ותבין עד כמה זה זניח.
בקיצור, אם תקפיד על לחץ אוויר תקין בצמיגים, תחסוך יותר דלק...
לא מדויק בכלל.
ראשית, ברכבים מודרנים יש" אינוורטר" (God knows מדוע הם נקראים כך....). בכך, הכוונה למדחס אשר מסוגל לעבוד בעוצמות חלקיות, בדר"כ ע"י שליטה על אורך המהלך של הבוכנה שלו. זאת בניגוד למדחסים רגילים, אשר מסוגלים או לעבוד או לא לעבוד.
פעולת המאורר , לעומת זאת, לא קשורה ולא תלויה בפעולת המדחס ולא משנה איזה סוג מדי יש לך.
למזגן אין עוצמות. זו העוצמה של המאוורר.
ידוע שצבע כסוף צורך פחות דלק מצבע אדום, כמו שיש ל @Leviathanיש לי אותו רכב (נקנה לפני 3 חודשים) רק צבע כסוף 😃 קודם כל תמיד הנתונים של היצרן שונים ממה שקורה בתאכלס כי אלו נתונים שניתנים בנהיגה בתנאי מעבדה. בנוסף גם אני הרגשתי בהתחלה שהוא קצת טוחן דלק ואח״כ זה הסתדר... זה גם מאוד תלוי איך אתה נוהג - אם אתה רוצה להיות חסכן בדלק תשתדל לא להאיץ מהר מדי בתחילת נסיעה/רמזורים ולא לנסוע מהר מדי (שים לב למד של הטורים). בנסיעה רגועה יוצא לי בערך 1:17, כשאני לא מקפיד ולוחץ על הגז יוצא לי 1:12-1:13. חוצמזה הוא אחלה רכב, תהנה ממנו ותתחדש!