הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג SS לבילדר שמסרב לחטב

Hamster

משתמש משקיע
2,522
1,772
נק' מוניטין:
4,274
2,522
1,772
ספרטה 302
אוקיי אז קצת פרטים,התאמנתי חודש בFBW וחודש בAB,עכשיו החלטתי לעבור לSS לעלות משקלי עבודה ולתת דגש חזק על טכניקה.
גובה:1.76 פעם אחרונה שנבדקתי
משקל:83.3
אחוז שומן:לא יודע אבל מספיק טוב בשביל מסה חזקה.

היום היה אימון ראשון,הלך סבבה רק חוסר שינה קל בלילה אבל עובד על לישון 8 שעות ביום יום.
סקוואט->80 ל3X5,יכלתי לסחוב עוד קצת משקל אבל מעדיף להתחיל ממשקל שהטכניקה שלי טובה.
דדליפט->105 ל1X5.
בנץ->70 ל3X5,סט אחרון הרגיש ממש קל.

אחפש מישהו שיצלם אותי באימון הבא.

התכנית:
A
Squat 3X5
Bench Press 3X5
Deadlift 1X5

B
Squat 3X5
Military press 3X5
Pull ups 3X5

לא יודע אם לעשות בנץ פרס עם עצירה על החזה או לא...
פלוס קלורי כרגע 500+- ואם אראה שאתחיל להתקע אוסיף טיפה אבל לא אגזים מעבר ל700+-.

אל תעשה עצירה על החזה, אבל אל תקפיץ על החזה.
לא הבנתי מה הקטע שאמרת שיכלת לסחוב עוד משקל בסקוואט אתה לא אמור לעשות משקל כבד באימון ראשון אתה צריך להתחיל מדילואוד..

• פותח/ת השרשור
טוב אז עדכון קל...
ישנתי טוב בלילה והרגשתי חזק באימון אבל לאחר כמה הארות מאנשים פה וגם מצפייה בסרטונים בעצמי ראיתי כמה(די הרבה)טעויות בטכניקה.
בכל מקרה האימון הרגיש טוב אבל אעבוד על תיקונים:
סקוואט 85 3X5

פרס 45 3X5

מתח 3X5(אין כל כך מה לצלם וגם לא מעניין)

כבר אמרו לי את רוב הטעויות אבל בשמחה אשמע מה עוד לתקן.

• פותח/ת השרשור
טוב לא יודע כל כך איך לערוך אז כותב תגובה חדשה
האימון הרגיש זוועה מבחינת טכניקה בסקוואט ומאוד מאוכזב מזה,קיבלתי כבר משוב לגבי הסקוואט אבל הערות טכניקה לגבי הדדליפט יועילו מאוד.
סקוואט 65 3X5-נאמר לי שאני עושה לואובר עם מוט בהיי.
בנץ 62.5 3X5-לאחר דילואד,היה קל מאוד.
דדליפט 95 1X5-עברתי לסומו בגלל שהרבה יותר נוח לי עם רגליים ארוכות וידיים קצרות יותר,אשמח למשוב לגבי הטכניקה.

סקוואט:

דדליפט:

אמשיך לעבוד על הטכניקה של הסקוואט...

• פותח/ת השרשור
טוב אז אימון סבבה היה היום,בגלל החג נאלצתי ללכת מוקדם מן הרגיל אבל בקטנה.

Squat 70 3X5-עלה מצוין ומאוד מרוצה מהטכניקה בכללי ומהעומק.
Military Press 40 3X5-היה סבבה אבל לצערי בסרטון שצילמתי מכונה הסתירה אותי אז ביאס טיפה.
Pull ups 3X5 5KG-עלה טוב.

סרטון כמו שצריך יש של הסקוואט ואשמח לביקורת:

• פותח/ת השרשור
Squat 80KG 3X5-מופתע שהצלחתי לעשות את הקפיצה הזאת במשקל,הטכניקה התפקששה לי טיפה...
Bench Press 67.5KG 3X5-התבלבלתי בהתחלה ואת הסט האחרון של החימום והראשון של הסטים עשיתי עם 70,אז הורדתי ועשיתי 3 סטים נוספים,היה קל.
Deadlift 105KG 1X5-היה גיהינום בעיקר בגלל שהגעתי לזה כבר סחוט,לא רגיל לזמני מנוחה ארוכים... בכל מקרה עלה בגריינד אבל עלה.

סרטון יש רק של הסקוואט,לא היה לי איך לצלם את השאר:

מיותר להעלות ב10 קילו את הסקוואט , תן לדילאוד לעשות את שלו ותקפוץ ב5 , לאט אבל בטוח , הייתי ממליץ לך להשאר עוד אימון על 80

מיותר להעלות ב10 קילו את הסקוואט , תן לדילאוד לעשות את שלו ותקפוץ ב5 , לאט אבל בטוח , הייתי ממליץ לך להשאר עוד אימון על 80
נכון מאד.

חוץ מזה, אני לא ממש מבין, אתה עושה HB או LB? כי זה נראה קצת משניהם.

• פותח/ת השרשור

אראה איך ארגיש באימון הבא אבל כן אני חושב להישאר עוד אימון על 80 עם יותר דגש על הטכניקה

נכון מאד.

חוץ מזה, אני לא ממש מבין, אתה עושה HB או LB? כי זה נראה קצת משניהם.

עושה HB ועדיין בשלבי למידה של טכניקה,מודע לטעויות בטכניקה.

עושה HB ועדיין בשלבי למידה של טכניקה,מודע לטעויות בטכניקה.
אה, אוקיי. אז בטח כבר אמרו לך שאתה צריך קצת להזדקף, יחסית ל-HB אתה יורד אופקית מדי עם הטורסו. אגב, אם אתה יודע שיש תקלות טכניקה, למה אתה מעלה משקלים? אין סיבה להתקדם כשלא מבצעים נכון, אין מה למהר סתם.

• פותח/ת השרשור
אה, אוקיי. אז בטח כבר אמרו לך שאתה צריך קצת להזדקף, יחסית ל-HB אתה יורד אופקית מדי עם הטורסו. אגב, אם אתה יודע שיש תקלות טכניקה, למה אתה מעלה משקלים? אין סיבה להתקדם כשלא מבצעים נכון, אין מה למהר סתם.

נאמר לי שהטכניקה באימון לפני זה הייתה טובה ולכן העלתי(עלייה דרסטית לפי מה שאני מבין),בכל מקרה תודה על הנקודה וכן אמרו לי שאני מוציא את האגן יותר מדי.
אשים לב לזה מחר ואעלה סרטון טכניקה.

עוד דבר שקפץ לי לעין: בדדליפט אתה עושה פשיטת ברך קטנה לפני הניתוק. צריך להימנע מזה, זה לא יעיל וגורם לזה שהארבע ראשי פחות עוזר בעבודה.

בסך הכול בסדר , גם הסקוואט למרות שאתה מיתכופף קדימה מאוד דבר שאופיני לכאלו שעושים LB אבל יש גם כאלה שעושים כמוך ב HB וזה בסדר גמור , כול עוד אתה לא מרגיש עומס או כאבים.סקא

סתם מסקרנות , למה אתה לא עושה LB ? אתה רגל וחצי שם רק להוריד תמוט למקום הנכון.

• פותח/ת השרשור
בסך הכול בסדר , גם הסקוואט למרות שאתה מיתכופף קדימה מאוד דבר שאופיני לכאלו שעושים LB אבל יש גם כאלה שעושים כמוך ב HB וזה בסדר גמור , כול עוד אתה לא מרגיש עומס או כאבים.סקא

סתם מסקרנות , למה אתה לא עושה LB ? אתה רגל וחצי שם רק להוריד תמוט למקום הנכון.

עניין של העדפה אבל אני מתכנן לנסות LB לראות מה נוח.

• פותח/ת השרשור
עדכון קל מהיום,ללא גישה למחשב אז אעדכן סרטון מחר.
האימון הרגיש סבבה,קניתי נעליים שטוחות.

Squat 85 3X5-התכנון היה 80 אבל SS זה SS וכל אימון מעלים,עשיתי עם 85 ואני מרוצה מהשני הסטים הראשונים,סט שלישי עם זמן מנוחה קצר מדי והיה טיפה פיקשושים...
Military Press 42.5 3X5-אין יותר מדי לשפר,עדיין לא PR.
Pull ups 3X5-הגב היה עייף ממתח אתמול והיום במהלך היום בשיעור ספורט ובאימון MMA.

יוסיף כנראה קלוריות טיפה...

• פותח/ת השרשור
אימון מהרגע,אין סרטונים לצערי בגלל פלאפון כושל,מ.ג מהבוקר 83,תנודות נוזלים כהרגלי...

אימון A התחיל סבבה והתדרדר במהירות.
סקוואט 90-סט ראשון גריינד רצח בגלל פיקשוש טכניקה אבל עלה,סט שני כשל בחזרה רביעית בגלל חבר שהפריע באמצע וזמן מנוחה קצר לא בשליטתי אבל תירוצים זה למוצצים אז סט שלישי קליל ביותר ברייג על עצמי על הכשל.

בנץ 70-עלה בקלות סט ראשון ושני,סט שלישי גריינד אבל עלה.

דדליפט 115-עלה חרא ומאוכזב מעצמי,חוזר ל105 לתרגל טכניקה פיקס וללמוד קלאסי,סומו זה לא פתרון אלא בריחה מהבעיה שלי.

בכל מקרה אימון מיוחד,בחיים שלי לא נהניתי מאימון כל כך!
מתנצל על חוסר סרטונים ואעלה סרטון אימון הבא.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית