הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חתונה של חרדים

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="">Post</a> by ‎<a href="https://www.facebook.com/itayg1">איתי גדסי</a>‎.</div></div>

הדבר הכי הזוי שראיתי בחיים שלי. מצטער שהפוסט יצא מבולגן

רצה הגורל (או הקב"ה?), ובדיוק הרגע חזרתי מחתונה של חבר'ה מ"המגזר". חתונה הזויה לגמרי.

• פותח/ת השרשור
זה קצת מוזר שאני עוד מעט מסיים תואר במדעי המחשב ולא יודע איך מוציאים מפה קישור, אני מודה. אפשר עזרה עם זה?
לא מצליח אחי מצטער זה אוטומטית הופך אותו לסרטון פה

כחילוני גמור חייב לומר שאני מאוד נהנה משמחות של בני משפחה חרדים. בעיקר החלק שצריך לעשות צעד תימני. אבל רק אחת בשנה, יותר מזה זה כבר קשה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית