הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אופניים חשמליים

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
בעקבות השיגעון, גם אני רוצה...
איזה? מה ההבדל, כמה, למה וכו'.
ניסיתי לקרוא ולהתעניין אבל קראתי בעיקר ביקורות של ילדים ב FXP

היה נושא כזה פעם, אבל אני אשאיר את זה פה כי גם אני מעוניין קצת בפרטים ובנושא הקודם לא היה.
זה מה שחבר שלי כתב לי:

• הדברים החשובים:
    21 hrs · Like

• Bar Sagiv
    battery 36V/250W 10 AMPER minimum על מנת שיהיה להם מספיק כח ושיהיה להם טווח נסיעה ארוך
    21 hrs · Unlike · 1

• Bar Sagiv

בלמי דיסק לפחות באחד הדדים
    21 hrs · Unlike · 1

• Bar Sagiv

הצדדים
    21 hrs · Unlike · 1

• Bar Sagiv

בולמי זעזועים יכולים לאפשר לך נסיעה נוחה על הכביש ועל המדרכה אבל עם זאת גם קצת מאטים את מהירות האופניים כי הם סופגים את המכות trade off זה תלוי כבר בך
    21 hrs · Unlike · 1

• Bar Sagiv

רב הבטריות הן Litum רגילות שבנויות לבערך 800 מחזורי טעינה אך יש בטריות חדשות שנקראות LIFEPO 4 הן מחזיקות 1600 מחזורי שעון ואתה מקבל עליהן אחריות של שנתיים במקום שנה. זה לא סופר קריטי אבל בהחלט עדיף אם יש לך את האופציה לכך.
    21 hrs · Unlike · 1

• Bar Sagiv

זהו : כל הקטע של חברה שילדה וכיו זה שטויות זה הכל מדבקות אל תתיחס לזה

זה ממש נחמד,
במידה ואין לך ידית גז/נהרסת הידית אתה פשוט מפדל וזה נותן גז לפי השטח. (אם יש עלייה הוא יתן יותר גז ובירידה כמעט ולא יתן)
יש לך כל מיני סוגים אם אתה מחפש מהירות אני ממליץ לך על אופניי Lianmei 2014 מגיעות 38 קמ''ש והסוללה שלהם מספיקה ל40 ק''מ נסיעה (בפידול - בידית גז אין לי מושג)
המחירים שלה מגיעים ל 3500-4000 והם שוות 😃
אם תרצה לדעת עוד פרטים אתה מוזמן לצטט אני יענה לך 😃

זה ממש נחמד,
במידה ואין לך ידית גז/נהרסת הידית אתה פשוט מפדל וזה נותן גז לפי השטח. (אם יש עלייה הוא יתן יותר גז ובירידה כמעט ולא יתן)
יש לך כל מיני סוגים אם אתה מחפש מהירות אני ממליץ לך על אופניי Lianmei 2014 מגיעות 38 קמ''ש והסוללה שלהם מספיקה ל40 ק''מ נסיעה (בפידול - בידית גז אין לי מושג)
המחירים שלה מגיעים ל 3500-4000 והם שוות 😃
אם תרצה לדעת עוד פרטים אתה מוזמן לצטט אני יענה לך 😃

החוקיות זה עד 25 קמ"ש לא? זה שהאופניים מהירות בא על חשבון משהו?

החוקיות זה עד 25 קמ"ש לא? זה שהאופניים מהירות בא על חשבון משהו?

בתאכלס, כל אופניים מגיעות ל 25 קמ''ש !
אבל בחנות במידה ותקנה אתה מבקש ממנו לבצע ''פתיחה'' למהירות, הוא יבין כבר ויעשה פעולה שתפתח את האופניים למקסימום מהירות.
זה לא בא על חשבון כלום, אולי מוריד לך 1-2 או אפילו 3 ק'מ מטעינה מלאה בגלל שהוא משתמש ביותר חשמל..

בתאכלס, כל אופניים מגיעות ל 25 קמ''ש !
אבל בחנות במידה ותקנה אתה מבקש ממנו לבצע ''פתיחה'' למהירות, הוא יבין כבר ויעשה פעולה שתפתח את האופניים למקסימום מהירות.
זה לא בא על חשבון כלום, אולי מוריד לך 1-2 או אפילו 3 ק'מ מטעינה מלאה בגלל שהוא משתמש ביותר חשמל..

קראתי עליהם קצת נראה שהטווח שלהם הוא עד 40 ק"מ זה לא מעט? מה המחיר הממוצע של הדגם הכי טוב שלהם?

קראתי עליהם קצת נראה שהטווח שלהם הוא עד 40 ק"מ זה לא מעט? מה המחיר הממוצע של הדגם הכי טוב שלהם?

בינתיים הדגם הטוב ביותר שלהם הוא הLianmei 2014 אני קניתי ב 3500 אבל בחנויות אחרות המחירים הם 4000.
http://www.hobbynitro.net/#!----LIANMEI-36-V--/cewl/B6C7183E-1EE8-47CB-9EA4-71557D6E4B17

יש לך פה פרטים עליהם, ואם אני לא טועה גם מחיר ..

בינתיים הדגם הטוב ביותר שלהם הוא הLianmei 2014 אני קניתי ב 3500 אבל בחנויות אחרות המחירים הם 4000.
http://www.hobbynitro.net/#!----LIANMEI-36-V--/cewl/B6C7183E-1EE8-47CB-9EA4-71557D6E4B17

יש לך פה פרטים עליהם, ואם אני לא טועה גם מחיר ..

שמתי לב שאין להם בולמי דיסק כמו בשאר האופניים... זה לא בטיחותי ממה שהבנתי מה אתה אומר

שמתי לב שאין להם בולמי דיסק כמו בשאר האופניים... זה לא בטיחותי ממה שהבנתי מה אתה אומר

אין להם בולמי דיסק,
אבל זה לא קריטי כי הבולם דיסק באופניים מתפקד כמו ברקס רגיל בערך.. זה סתם בזבוז של כסף כדי להוסיף. לא הייתי ממליץ 😃
מה גם שהמעצורים של האופניים הם טובים לכשלעצמם !

אין להם בולמי דיסק,
אבל זה לא קריטי כי הבולם דיסק באופניים מתפקד כמו ברקס רגיל בערך.. זה סתם בזבוז של כסף כדי להוסיף. לא הייתי ממליץ 😃
מה גם שהמעצורים של האופניים הם טובים לכשלעצמם !

אוקי תודה על המיידע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית