הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אופניים חשמליים

היה לי קורקינט אקסטרים שנמכר לא מזמן כשהוא בן 3+ (לא זוכר כל כך), ולפני האופניים שיש לי עכשיו היה לי אופניים ב״בנייה עצמית״, מישהו שלקח שלדה של DAHON, וחיבר עליה חלקים משלו, שם איזה סוללה שהוא רוצה, איזה צמיגים שהוא רוצה, ובעצם חוץ מהשלדה לא היה שם חלק מקורי אחד.
דאם איט, הסוללה שלי הייתה שבורה מ4 כיוונים, כבלים חשופים בחלקם וכן הלאה, אין לי כוח לפרט יותר מדי.
פעם לקחתי אותם לתיקון בחנות (אופני רמי אם אתה מכיר), הוא ישב לי 4 שעות רק על הסוללה, פתח את הבקר לחלקים, ופשוט פירק הכל כדי ליצוא את הבעיה.
אתה יודע מה הייתה הבעיה? אפילו פיוז לא היה לי, המניאק שקניתי ממנו השתמש בנייר אלומיניום במקום פיוז, שם דבק בכל מקום בסוללה.
מה שזה גרם, הוא שאחרי הטיפול בחנות, הסוויץ׳ בסוללה היה מחובר בנקודה אחת ופשוט זז לו בתוך הסוללה.
עזוב, הוא אפילו שינה את המנגנון של הסוויץ׳ בדרך מסויימת דבר שגרם שהמנגנון של הנעילה עבד אחרת. בקיצור, איש מוזר ומניאק.

בכל מקרה, התעסקתי עם חרא המון זמן, ואני יודע לזהות חרא גם היום (בכל הקשור לאופניים וקורקינטים), ואצלי לפחות, אחרי שנה של שימוש יש שוני מאז ההתחלה, אמצע וסוף.

ודרך אגב, לדוד של חבר טוב (מאוד) שלי יש חנות אופניים.
אני מבין את התסכול שלך. קרה עם האופניים של אימא שלי- אין ספק לקנות ביד 2 רק אם אתה יודע לזהות איכות.
לגבי האופניים שיש לך עכשיו אם יש הבדל בתקופות כניראה שזה מעיד שהן לא מהאיכות הכי גבוהה.
DAHON זה חברה סוג ב', פישר ידועים במלא תקלות, רוליטק אופניים חמודות אבל לא יציבות.
אני אומר לך מניסיון עם המון חברות האולטרה לוקס הדגם הישן בעיקר מדהימות מבחינת יציבות וסוללה שלא מאבדת את חיי הסוללה שלה אחרי זמן.
QB גם טובות אבל הסוללה שלהם משתנה בכל זוג ולכן קשה לתת עליה את הדעת.

אני מבין את התסכול שלך. קרה עם האופניים של אימא שלי- אין ספק לקנות ביד 2 רק אם אתה יודע לזהות איכות.
לגבי האופניים שיש לך עכשיו אם יש הבדל בתקופות כניראה שזה מעיד שהן לא מהאיכות הכי גבוהה.
DAHON זה חברה סוג ב', פישר ידועים במלא תקלות, רוליטק אופניים חמודות אבל לא יציבות.
אני אומר לך מניסיון עם המון חברות האולטרה לוקס הדגם הישן בעיקר מדהימות מבחינת יציבות וסוללה שלא מאבדת את חיי הסוללה שלה אחרי זמן.
QB גם טובות אבל הסוללה שלהם משתנה בכל זוג ולכן קשה לתת עליה את הדעת.
האמת שמאוד אהבתי את האולטרלוקס הישנות, אבל לחבר שלי יש את האולטרלוקס איביזה החדשות, והאמת, יפות מאוד, אהבתי אותן.

לי יש את הסיטי20 שקניתי רק בגלל שהייתי מאוהב בםן (ועד היום אני מאוהב בהם), וההבדל היחידי הוא שלפעמים אחרי נסיעה לעבודה/מכון בחזרה הביתה כשהסוללה כבר גמורה הפ נוסעים טיפה יותר לאט מפעם, אבל עד היום, אפילו שהקאליפר של הברקס הקדמי לוחץ טיפה על הדיסק,
הם עדיין מצויינים, ועדיין הייתי קונה אותם עוד פעם, כי האופניים האלו באמת מצויינים (ביחס לכל השיט שנמצא בשוק), ואני רואה אופניים שחבר שלי קנה באותה חנות כמוני (אצל רמי), והם דגם שנמכר ביותר זול (זארומי סטארק) ועכשיו הם פשוט נראים כמו חרא אחד גדול.
לא מזמן הוא נתקע במישהו על אופניים והלך לו הבקר (למזלו האחריות כיסתה את זה), פשוט חרא איכות.

ואגב, האופניים הקודמים שלי נקנו כשעוד לא הבנתי כלום מהחיים שלי, ונקנו בגלל קשרים בלבד דרך מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו (צריך 3 מישהו 🤣).
והם גם לא היו יד שנייה, הם היו במחסן של מישהו שיש לו שם עוד 2 אופניים שהוא לא מוכן להראות לאף אחד (וספק אם קיימות) והוא בכלל לא נסע בהם כי יש לו אופניים בנייה עצמית מטורפות.

אבל למזלי הרב, הצלחתי למכור אותם לחנות ממצב שהם לא שוות 400 שקל, ב 1300 שקל, בפוקס מטורף.

אני כן מתגעגע למטען אבל, היה לי מטען מטורף (אפילו שעשה קצת בעיות), הטעין את האופניים בשעתיים ממצב סוללה 0.

האמת שמאוד אהבתי את האולטרלוקס הישנות, אבל לחבר שלי יש את האולטרלוקס איביזה החדשות, והאמת, יפות מאוד, אהבתי אותן.

לי יש את הסיטי20 שקניתי רק בגלל שהייתי מאוהב בםן (ועד היום אני מאוהב בהם), וההבדל היחידי הוא שלפעמים אחרי נסיעה לעבודה/מכון בחזרה הביתה כשהסוללה כבר גמורה הפ נוסעים טיפה יותר לאט מפעם, אבל עד היום, אפילו שהקאליפר של הברקס הקדמי לוחץ טיפה על הדיסק,
הם עדיין מצויינים, ועדיין הייתי קונה אותם עוד פעם, כי האופניים האלו באמת מצויינים (ביחס לכל השיט שנמצא בשוק), ואני רואה אופניים שחבר שלי קנה באותה חנות כמוני (אצל רמי), והם דגם שנמכר ביותר זול (זארומי סטארק) ועכשיו הם פשוט נראים כמו חרא אחד גדול.
לא מזמן הוא נתקע במישהו על אופניים והלך לו הבקר (למזלו האחריות כיסתה את זה), פשוט חרא איכות.

ואגב, האופניים הקודמים שלי נקנו כשעוד לא הבנתי כלום מהחיים שלי, ונקנו בגלל קשרים בלבד דרך מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו (צריך 3 מישהו 🤣).
והם גם לא היו יד שנייה, הם היו במחסן של מישהו שיש לו שם עוד 2 אופניים שהוא לא מוכן להראות לאף אחד (וספק אם קיימות) והוא בכלל לא נסע בהם כי יש לו אופניים בנייה עצמית מטורפות.

אבל למזלי הרב, הצלחתי למכור אותם לחנות ממצב שהם לא שוות 400 שקל, ב 1300 שקל, בפוקס מטורף.

אני כן מתגעגע למטען אבל, היה לי מטען מטורף (אפילו שעשה קצת בעיות), הטעין את האופניים בשעתיים ממצב סוללה 0.
חחח אחי שורה תחתונה אתה אומר כמוני גרין בייק מובילים הסיטי 20 זה של גרין בייק.
מהחבר שעובד בחנות הבנתי שהאולטרה החדשות הבעיה בהם שיש להם תקלות בחלק מהזוגות בשל תקלה בפס הייצור ואז הן פשוט צריכות הרבה תיקונים.

חחח אחי שורה תחתונה אתה אומר כמוני גרין בייק מובילים הסיטי 20 זה של גרין בייק.
מהחבר שעובד בחנות הבנתי שהאולטרה החדשות הבעיה בהם שיש להם תקלות בחלק מהזוגות בשל תקלה בפס הייצור ואז הן פשוט צריכות הרבה תיקונים.
אז במקרה הכי גרוע חוזרים אחרי שבועיים לחנות ואומרים למוכר שישלח אותם חזרה ליבואן ושיחליף אותם.
וכן גרין בייק באמת חברה טובה, אבל אהבתי יותר את התקופה שלפני ששינו את האולטרלוקס, אז האופניים היו מצויינים.
מה שאני אוהב בסיטי20 שיש לי זה גם שהם כמו הסיטי20 פרימיום רק בלי הג׳אנטים, ואז בעצם הכבלים נכנסים בתוך השלדה והם הרבה יותר מסודרים, הרבה יותר נוח, ובהשוואה לדגם שישן בשנה של חבר שלי, הרבה יותר טובות.

אם אתה צריך "רכב" אמין שישרת אותך באמינות ובבטיחות לאורך זמן
יש היום בשוק רק את NEO שהם כמדומני הדגם היחידי בארץ שתוכל לראות גם באירופה
מחירם בהתאם הבעיה שכולם בארץ רצים אחרי מחיר ומשלמים בעמבים תיקונים ובעיות.
גם המשקל שלך קטן על NEO כנס לאתר שלהם ולפייסבוק הם נחשבים הרמה הכי טובה בארץ.

אלפא 48v
סיטי20 48v (אפשרי, תשאל בחנות כמה זה עולה)
ניאו, אם יש אפשרות תקציבית לכך

ובעצם, כל דגם מוכר עם 48v יספק אותך, כיוון שאתה צריך לנסוע מרחק גדול, אבל גם שלאורך זמן לא ירד הקצב והמהירות בקילומטרים האחרונים.

יש כמה מפעלים בסין שמייצרים אופניים עבור רוב היבואנים בארץ.
המפעל בסין גם מדפיס להם על האופניים את הלוגו של היבואן וגם מדפיס את החוברת הוראות ותעודת אחריות בעברית.
בנוסף, המפעל בסין מוכר ליבואן את האופניים כבר עם אישור תקן אירופאי, מה שמקל עליהם מאוד את תהליך היבוא.
לדעתי חוץ מהרמה של השלדה(שזה נושא בפנה עצמו), יש רק את המנוע, הסוללה והבקר.
מנוע: ממולץ בעיקר מנעוע של 8fun אם אתה רוצה להיות חוקי אז הוא צריך להיות בהספק 250W 36V.
כמובן שיש מנועים גם של 1000W בהספקים גבוהים שמגיעים למהירויות גבוהות יותר, אבל זה כבר מנוגד לחוק.
סוללה: בסוללה יש "תאים", תאים תוצרת סין של מותג לא ידוע יחיו פחות מסוללה עם תאים של סמסונג.
בהתאם המחיר של התאים של סמסונג יקר יותר.
הסוללה יכולה להיות 8 אמפר או 10 או 12 או 15, ככל שיש יותר אמפר כך הטווח נסיעה שלך בין טעינה לטעינה יגדל.
הסטנדרט זה 10 אמפר.

אתן גם המלצה פרקטית,
אתה יכול להזמין מנעול מ
http://www.koo-bikes.com/accessories/locks-security.html?cat=1229
קריפטונייט ניו יורק עולה בארץ 600 שקל, יצא לך כולל משלוח מאנגליה קצת יותר מ 300 ש"ח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית