קנייה של LG G3

Ubalaish

משתמש פעיל
461
32
נק' מוניטין:
79
461
32
שלום חברים,

אני מתכוון לקנות מכשיר טלפון חדש- LG G3 32GB מאייבורי באילת.
עכשיו שמתי לב שהוא מגיע עם 2 גרסאות שונות:

1. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=13680 - ללא FOTA שכוללת שנתיים אחריות עולה 2436 שקל.

2. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=13406- שנתיים אחריות על ידי היבואן הרישמי כולל FOTA עולה 2835 שקל.

עכשיו קיים הפרש של 400 שקל, זה משהו משמעותי! אני הבנתי שה- FOTA הזה זה בסה"כ עדכונים למכשיר עצמו(דרך פשוטה ונוחה, המכשיר מזהה לבד שיצאה גרסה חדשה ובאמצעות ממשק פשוט מוריד ומתקין בצורה הכי פשוטה וידידותית+האחריות שעל המכשיר היא אחריות יצרן למשך שנתיים) לעומת זאת אם אני רוכש ללא FOTA אז זה עסק קצת "מסובך" וצריך לחפש כל הזמן עדכונים(אם מוצאים בכלל- הבנתי שזה לא תמיד זמין וכו') ולעדכן לבד בקיצור תעשו לי בבקשה סדר כי אין לי מושג?!?

על מה כדאי ללכת? האם ההפרש שווה את זה(מבחינת כאבי ראש,סיבוכים וכו')? ונניח ואני לא הולך על ה-FOTA איך אני מסתדר עם העניין של העדכונים? זה מסובך?יש פה סיכון כולשהו בלבצע עדכונים לבד(כי ממה שקראתי בגוגל פה ושם מתוצאות חיפוש הבנתי שהיו מפנים למעבדה את המכשירים כדי לבצע את זה)?..

הייתי רושם לך שבאייפון לא משלמים על העדכוני OTA (עדכון דרך האוויר)
אבל באנדרואיד אתה יכול לעדכן לגרסאות (שאנדרואיד מוציאה) דרך ההגדרות אתה לא ממש צריך את הגדרות ה FOTA האלה.
יש לך בהגדרות ממש כמו שלי יש בגלקסי 3 וממש כמו שאחי שידרג את הפלאפון לגרסא הכי מתקדמת.

• פותח/ת השרשור
הייתי רושם לך שבאייפון לא משלמים על העדכוני OTA (עדכון דרך האוויר)
אבל באנדרואיד אתה יכול לעדכן לגרסאות (שאנדרואיד מוציאה) דרך ההגדרות אתה לא ממש צריך את הגדרות ה FOTA האלה.
יש לך בהגדרות ממש כמו שלי יש בגלקסי 3 וממש כמו שאחי שידרג את הפלאפון לגרסא הכי מתקדמת.

היום בגלקסי שלך יש לך FOTA? אם לא איך אתה מעדכן? זה מסובך? יש סיכונים בזה או שזה עידכון בדומה לאייפון עם האייטונס וכו'?

יש לי G2 ואני קניתי דרך היבואן הרשמי. אני יודע שהסיפורים על היבואן הם לא הכי טובים, אבל שמעתי סיפורים גרועים
יותר על אנשים שקנו את המכשיר מיבוא מקביל. בעיות מוזרות בטלפון שקורות בגרסאות שונות (הם מביאים מכשירים ממדינות מוזרות)
קופסאות שמגיעות כבר פתוחות עם אביזרים שונים מהמקור, תוכנה אחרת, שפה אחרת, ואני לא אוהב את ההרגשה המפוקפקת הזאת..
היה גם סיפור עם איזו חנות שכל היבוא המקביל שלה היה דפוק עם הסוללה.

היום בגלקסי שלך יש לך FOTA? אם לא איך אתה מעדכן? זה מסובך? יש סיכונים בזה או שזה עידכון בדומה לאייפון עם האייטונס וכו'?

בעדכונים של המפעילה למשל בגלקסי אז סמסונג,
אין סיכונים.
אם אתה מתקין רומים או גרסאות לא מאושרות יכול להיות לך וירוסים או חוסר פרטיות כי כל המידע יעבוד ל - X שהכין את מערכת Y סתם דוגמא.
אייפון יותר טוב במיוחד עכשיו שיצא ה 6

באמת שאני לא רואה שום סיבה לקנות G3 על הG2, השיפור הוא כל כך מינורי, רזולוציית וידאו יותר גבוהה, מעבד קצת יותר מהיר, חריץ הרחבת זיכרון ולא הרבה דברים מרשימים שיוצרים הבדל באמת משמעותי שיצדיק את ה1000~ שקלים הפרש.

האמת שאני גם קונה פלאפון חדש השבוע, עד כה בניתי על הZ1 של סוני, אבל גיליתי שמדובר בפאנל TFT ולא IPS ושהמצלמה לא כל כך טובה כמו שמתואר, אני כנראה אלך על הG2.

@Psycho גם המצלמה של הG2 לא הכי טובה אבל הוא ובן הדוד שלו הנקסוס 5 הם אחלה תמורה למחיר.

@Psycho גם המצלמה של הG2 לא הכי טובה אבל הוא ובן הדוד שלו הנקסוס 5 הם אחלה תמורה למחיר.
לא אמרתי שהיא הכי טובה, אבל היא בהחלט בין הטובות ביותר.
אאל"ט של הגלאקסי 5 הכי טובה.
הנקסוס 5 פחות קורץ לי לעין, מצד שני מאוד מציק לי העובדה שאין חריץ הרחבה בG2.

לא אמרתי שהיא הכי טובה, אבל היא בהחלט בין הטובות ביותר.
אאל"ט של הגלאקסי 5 הכי טובה.
הנקסוס 5 פחות קורץ לי לעין, מצד שני מאוד מציק לי העובדה שאין חריץ הרחבה בG2.
לא רואה צורך בכלל בחריץ הרחבה. 32GB מספיק להמון ויש לך עוד אפשרות להשתמש בגוגל דרייב או דרופבוקס

לאחי יש את ה-G3 ולצערי הרב המכשיר אחרי פחות מחודש כבר בתיקון בגלל בעיות תכנה.

והוא אחד שעבר מאייפון לאנדרואיד אז בכלל שהוא מתבאס, הוא רוצה לקנות אייפון 6 במקום.

אם אתם לא מקובעים על יצרניות מסוימות , תנו את הONE PLUS ONE , אפשר להזמין מאתר סיני ב1,600 לגרסא של 64GB.

ובאמת שה LG G3 לא כזה טוב..
אם כבר אנדרואיד הייתי ממליץ לך על גלקסי 5

אם אתם לא מקובעים על יצרניות מסוימות , תנו את הONE PLUS ONE , אפשר להזמין מאתר סיני ב1,600 לגרסא של 64GB.
הבנתי שכרגע צריך הזמנה ממישהו שקנה אחד כדי שתוכל לקנות בעצמך.
וגם לדעתי המכשיר שווה בדיקה. על הנייר הוא מציע אחלה מפרט

• פותח/ת השרשור
לאחי יש את ה-G3 ולצערי הרב המכשיר אחרי פחות מחודש כבר בתיקון בגלל בעיות תכנה.

והוא אחד שעבר מאייפון לאנדרואיד אז בכלל שהוא מתבאס, הוא רוצה לקנות אייפון 6 במקום.

מאיפה אח שלך קנה את המכשיר? יבוא מקביל או יבואן רישמי? כמה עלה לו? גרסה של ה- 32GB ?

הוא נמכר גם בgo mobile ב2000 שקל עם אחריות לשנה. 16 ג'יגה. הוואן פלוס וואן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית