עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן בחזרה השלישיתאתה מתכוון לברכיים?
כן בחזרה השלישית
הוא לא היחיד. הרבה משקולנים לא ממש מקפידים על הטכניקה בסקוואט. לא יודע למה.
ובכל זאת לא נפצע... זה קטע אני גם לא מבין זאת.
אנחנו לא מדברים על זה ברמה של פציעות. ידוע שלא כל כך קל להפצע מדברים כאלה. הטכניקה חשובה כי היא מאפשרת להרים משקל יותר גדול, וברכיים גולשות בתחתית לא יכולות לעזור בזה. עובדה שמלניצ'ב לא עושה את זה במשקלי שיא. במקרה של הסרטון שאתה שמת אני מניח שהמשקלים שהוא קם איתו הם במילא לא מקסימליים וזה לא מה שמשפיע לו על התוצאה.
ובכל זאת, לפי מה שאני רואה ממשקולנים אצלנו, כל מה שקשור שם לסקוואט הוא מוזר מאוד ומעבר להבנה שלי.
זה כנראה כי המאמן שלהם לא מאמין ב"לשבור מקביל" ובכלל הטכניקה שלהם מוזרה רצח ולא נלמדת בשום מקום בעולם חוץ משם. קטע הזוי
אתה מכיר אותו?
אלכס כנראה שיש דברים בעולם הליפטינג שהם מעבר להבנתך... זוהי כל הפואנטה שלי
זה לא משנה , למלאניצב יש שיא עולם לכל האיגודיםהמונח שיאן עולם הוא בעייתי כשיש לך מיליון ארגונים וכל אחד עם תנאים ודרישות משלו. אין הרבה ארגונים שיש להם ייצוג רציני מכל מדינות העולם.
הכוונה שלי שיש דברים שגם מעבר להבנתי, אם היית מכיר אותי אישית היית רואה שאני ממש לא מתיימר לדעת הכל. בארץ האגם יותר קטן אבל פה באוסטרליה אני דג רקק שרק מקשיב ולומד מאחרים.
לגבי ברכיים גולשות יש לא מעט ליפטרים שמעדיפים גלישה של ברכיים או למטרות באונס או למטרות שמירה על טורסו יותר אנכי. תסתכל על תחרויות של ipf תראה ששם זה יחסית נפוץ כמובן גם בגלל הפונקציה של העומק היותר משמעותי.
שיש שיאני עולם או ליפטרים בטופ העולמית שמבצעים טכניקה פחות פופולרית אני לא אומר שצריך לחקות אותם בצורה עיוורת, אני אומר שכנראה יש הגיון ונסיון מסויים מאחורי הסיבה שהם עובדים ככה.
זה לא משנה , למלאניצב יש שיא עולם לכל האיגודים
הוא קיבל באן מIPF על זה שהחרה בRUMאוקיי, למה שתרצה באונס מהברכיים לעומת באונס מההאמסטרינג? ולמה אתה חושב שזה מאפשר טורסו יותר אנכי?
גם אם נניח שכל זה נכון, זה לא מסביר למה דווקא במשקלי שיא הוא לא עושה את זה.
אתה מעדיף להאמין שיש היגיון ולנחש מה הוא, כי אתה חושב שחייב להיות כזה רק בגלל שהם חזקים. אבל אתה שוכח שעל כל מי שעושה משהו עם טכניקה לא סטנדרטית יש עשרות שעושים כן בצורה סטנדרטית ולא שואלים את עצמם למה מלניצ׳ב או בולטון עושה אחרת.
איך זה עובד? מלאניצ׳ב קיבל באן מ-IPF על שימוש בסמים.