הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Howlett and Malan working out in Russia

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
אני עוקב אחרי מלאניצב לא מעט זמן ולא רואה הבדל רציני בין הסטים שהועלו כאן למשקלי שיא.

לגבי למה להעדיף באונס מהברכיים על באונס מההאמס? כל אחד והחוזק / חולשה שלו.

לא בריא לא מעניין ספורטאי עלית.

אופיר שאל למה להעדיף באונס מהירך מאשר מהברך אז כתבתי שבאונס מהברך לא בריא.

וצודק לא מעניין ספורטאים עלית' אבל הרבה משקולנים הפסיקו לעשות את זה בזמן האחרון וכמעט לא ראיתי פווארליפטר עלית' שמקבל באונס מהברך שהוא יוצא מהמונוליפט או מהראק (יופי עכשיו תביא לי סרטון, אז על כל אחד יש 50 שלא עושים...)

לא הכל הוא חד צדדי לחלוטין, אבל יש לא מעט ליפטרים שבתחתית בבור גולשים ממש טיפה בסוף הירידה לקבל את הבאונס הזה.

עכשיו לא קשור לכן התחרה/לא התחרה, יש כאן הרבה ביקורת על סקוואט עם רצועות, אני לא יודע אם מי שנתן את הביקורות עשה פעם סקוואט עם רצועות - זה ממש לא אותו דבר.

אני אישית דיברתי על סקוואט בלי רצועות, אין לי מושג מה אמור לקרות ששמים אותם או איך זה מרגיש

אני עוקב אחרי מלאניצב לא מעט זמן ולא רואה הבדל רציני בין הסטים שהועלו כאן למשקלי שיא.

לגבי למה להעדיף באונס מהברכיים על באונס מההאמס? כל אחד והחוזק / חולשה שלו.

נעזוב רגע את זה שאתה מפסיד המון כוח כשאתה מקבל באונס מהברכיים. אתה באמת לא רואה את ההבדל בין מה שקורה בסרטון באשכול למה שקורה כאן?

ברור שרואה, אבל זה יכול לנבוע מהרבה סיבות, אני ממש לא חושב שבהכרח יש שינוי בטכניקה, מאמין שהרצועות קשורות מאוד חלש (רצועות אחרות גם) המשקל הנמוך וכו'. ברצועות כמו שאמרו בתחילת השרשור הדגשים קצת שונים וניתן לדחוף חזק ברכיים, שהמשקל נמוך והרצועות חלשות יחסית אני מניח שזה מה שמתקבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית