הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה אתם אוכלים בעבודה ?

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
אהלן חברה לכל הליפטרים שבמסה ביננו
מה אתם אוכלים בזמן העבודה / בית ספר .
אשמח לשמוע רעיונות חדשים
אני בדכ או שייק / פיתה / שיבולת שועל

תודה לכולם

לפני כמה ימים לקחתי לבית ספר סלט עם טונה (מעורבב כמובן) וזה היה פשוט מעדן.
זה לא ממש משביע כמו ארוחה אבל מחזיק אותך לאיזה שעתיים 🫤

לוקח אוכל
ביום של אימון לוקח 3 ארוחות כדי ללכת ישר אחרי העבודה לאימון
ביום מנוחה בד"כ לוקח רק ארוחת בוקר וצהריים

צהריים זה בד"כ אורז וחזה עוף
בוקר/לפני אימון 2 פרוסות לחם עם גבנ"צ/חביתה

• פותח/ת השרשור
לוקח אוכל
ביום של אימון לוקח 3 ארוחות כדי ללכת ישר אחרי העבודה לאימון
ביום מנוחה בד"כ לוקח רק ארוחת בוקר וצהריים

צהריים זה בד"כ אורז וחזה עוף
בוקר/לפני אימון 2 פרוסות לחם עם גבנ"צ/חביתה

באיזה שעה אתה מסיים את העבודה אני בדכ עד השעה 1
ואם אני הולך למכון ישר אחרי העבודה עדיף איזה 30 דקות לפני לאכול פירות ?

באיזה שעה אתה מסיים את העבודה אני בדכ עד השעה 1
ואם אני הולך למכון ישר אחרי העבודה עדיף איזה 30 דקות לפני לאכול פירות ?

בד"כ אזור 5:30-6 אני יוצא ומגיע למכון ב-6:30-7
לגבי מה לאכול ומתי - כל אחד וההעדפות שלו, לא מאוד משנה כל עוד אתה לא בא אחרי הרבה שעות בצום (שוב אין מספרי קסם, אבל 6-7 שעות זה הרבה למשל)
יש כאלה שחצי שעה לפני יעשה להם לא טוב במהלך האימון

לוקח לעבודה קופסאות עם אורז וחזה עוף.
לפעמים לוקח עם החזה עוף בטטה במקום האורז, מגוון מידי פעם.
בדרך כלל מוסיף גם ירקות(חסה, מלפפון, גמבה) וביצים.
בחלק מן הזמן אני מוסיף קופסאות אוכל נוספת של תפוחי אדמה לאחרי אימון, תלוי מתי אני מסיים וכיצד התנהל היום מבחינת ערכים ומסיבות כאלה ואחרות.

נערך לאחרונה:
קוטג' או טונה ועגבניות שרי בד"כ ועוד חטיף חלבון למקרה ואני ממש גווע. במקרה הכי גרוע, קופצים לילו עם הרכב של הסיור.

אני לומד מ9 עד 2 וחוץ מקפה עם חמאה ושמן קוקוס אני לא צורך כלום עד הצהריים (אולי מעט אגוזים ושקדים)

אני בעבודה כל יום אוכל סלט ירקות וקוטג', כבר מעל לשנה.
בערב בשר, ביצים, גבינה צהובה ודייסת שיבולת שועל.

4.jpg
5.jpg

במסה ממליץ בכל מקום מחוץ לבית על פנקייק שיבולת שועל. 200 גרם ש"ש, גביע שמנת, 6 ביצים, סקופ חלבון, אפשר גם לטחון אגוזים בפנים. הכל בבלנדר, לטגן בשתי חתיכות על מחבט עם שמן קוקוס. אפשר גם להוסיף אבקת אפייה יהיה יותר טעים, אני לא שם. לאכול עם ריבה או דבש ובננות. כמעט 2000 קלוריות. אצלי אגב במסה זה חלק בלתי נפרד מהתפריט, ככה ממלאים את ערכי הקלוריות והחלבון בלי להכניס חלב וג'אנק לגוף.

• פותח/ת השרשור
במסה ממליץ בכל מקום מחוץ לבית על פנקייק שיבולת שועל. 200 גרם ש"ש, גביע שמנת, 6 ביצים, סקופ חלבון, אפשר גם לטחון אגוזים בפנים. הכל בבלנדר, לטגן בשתי חתיכות על מחבט עם שמן קוקוס. אפשר גם להוסיף אבקת אפייה יהיה יותר טעים, אני לא שם. לאכול עם ריבה או דבש ובננות. כמעט 2000 קלוריות. אצלי אגב במסה זה חלק בלתי נפרד מהתפריט, ככה ממלאים את ערכי הקלוריות והחלבון בלי להכניס חלב וג'אנק לגוף.
ואיך מבחינת טעם איך הולך השמנת עם שש והביצים ?

הטעם סבבה לגמרי, מתקתק, כמובן שהכמות כזאת שבסופו של דבר אתה לא ממש נהנה, אתה דוחף את זה בכוח, אבל זה תלוי גם בכמה קלוריות את צריך, כמה כמות אתה מכין, ופעם בכמה זמן אתה אוכל את זה.
במסה אני אוכל את זה פעם עד פעמיים ביום בכמות הזאת או קצת פחות אם זה פעמיים. אז די נמאס. בזמן האחרון התחלתי לגוון יותר עם דייסת שיבולת שועל וחביתות מרובות ביצים עם בייקון.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לרשום איך נראה יום האכילה שלך במסה ?

אצלי המסה די מלוכלכת. מסה הבאה אני מתכוון לאכול שני ארוחות שיבולת שועל וביצים ביום, בין אם זה הךנקייק או הדייסה. ועוד ארוחה במורכבת בעיקר מהרבה חזה עוף להשלמת החלבון. הכיוון הוא להכניס את כל הדרוש בכמה שפחות ארוחותכי אני שונא להשתעבד לאוכל, 3 ארוחות וחטיםי ביינים כמו פירות זה בערך מה שאני עושה. אבל אני גם לוקח דברים אחרים אז אני לא הכי דוגמא תאמת. מדובר על 4500 קלוריות 300 גרם חלבון ביממה יותר מזה אין באפשרותי לפרט..

• פותח/ת השרשור
אצלי המסה די מלוכלכת. מסה הבאה אני מתכוון לאכול שני ארוחות שיבולת שועל וביצים ביום, בין אם זה הךנקייק או הדייסה. ועוד ארוחה במורכבת בעיקר מהרבה חזה עוף להשלמת החלבון. הכיוון הוא להכניס את כל הדרוש בכמה שפחות ארוחותכי אני שונא להשתעבד לאוכל, 3 ארוחות וחטיםי ביינים כמו פירות זה בערך מה שאני עושה. אבל אני גם לוקח דברים אחרים אז אני לא הכי דוגמא תאמת. מדובר על 4500 קלוריות 300 גרם חלבון ביממה יותר מזה אין באפשרותי לפרט..

תודה רבה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית