הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרחים, איך אתם מגלחים את הראש?

Mathi Tik

משתמש מתחיל
138
9
נק' מוניטין:
25
138
9
שאלת אוף טופיק קלאסית -

קרחים יקרים, איך אתם מגלחים את הראש ? מכונת תספורת, מכונת גילוח, סכין ? אשמח לקבל רעיונות ודעות.

• פותח/ת השרשור
אני כבר כמה שנים משתמש במכונות שונות בשביל לגלח את הראש (לפעמים משתמש בסכין, אבל זה נראה לי לא שווה כלכלית) והמכונה האחרונה דיי מגמגת לי ... יש לכם המלצות מעניינות ? אני מחפש משהו אמין ואיכותי שיעבוד לאורך זמן ויספק תוצאות קרובות ככל שניתן לקרקפת 😃

אגב, מישהו כאן פשוט משתמש במכונת גילוח (כזאת לפנים) ?

מישהו יודע להשתמש בתער חד פעמי,כזה שהספר משתמש בו להעיף את השיער שגודל בחלק העליון של העורף?
חשבתי להשתמש בזה במקום להשתמש במכונה,הרבה יותר נוח,וראיתי שנמכר גם ב30 ש''ח ל100 יח'

• פותח/ת השרשור

זאת בדיוק המכונה שאני משתמש בה היום. היא שירתה אותי נאמנה והיא גם לא יקרה (130 ש"ח+-) , אבל לאחרונה היא נותנת לי טיפול לא אחיד והיא חלשה מבחינת עוצמה. יכול להיות שלא טיפלתי בה כמו שצריך ? אשמח לדעת אם מישהו דאג לה באופן מיוחד ויוכל להעביר לי את התורה.

בעבר הרחוק ניסיתי להתספר עם זה,היה סיוט וגם הרס קליל את המכונה (פיליפס כלשהי)

היה לך שער ארוך יחסית ? אני מדבר על גובה אפס. "על הסכין". זה לא אמור להתאים ?

12 שנה על הסכין.... יכול לגלח את הראש והפנים מתוך שינה....
ברמה הכלכלית זה משתלם ? נשמע לי עסק יקר.

panasonic er1610 אצלי כבר שלוש שנים, מגלח זקן+שיער, מכונה מפחידה.

ברמת גימור של "על הסכין" ?

זאת בדיוק המכונה שאני משתמש בה היום. היא שירתה אותי נאמנה והיא גם לא יקרה (130 ש"ח+-) , אבל לאחרונה היא נותנת לי טיפול לא אחיד והיא חלשה מבחינת עוצמה. יכול להיות שלא טיפלתי בה כמו שצריך ? אשמח לדעת אם מישהו דאג לה באופן מיוחד ויוכל להעביר לי את התורה.

היה לך שער ארוך יחסית ? אני מדבר על גובה אפס. "על הסכין". זה לא אמור להתאים ?

ברמה הכלכלית זה משתלם ? נשמע לי עסק יקר.

ברמת גימור של "על הסכין" ?
לא, הכי נמוך שאפשר להגיע איתה זה 0.8MM

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית