ייעוץ שאלה על התפריט להורדת אחוזי שומן וחיטוב

• פותח/ת השרשור g_guyy
  • פורסם בתאריך

g_guyy

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום רב!

קודם כל האתר מעולה, מעניין, מקצועי, מרתק ובעיקר עוזר!
התחלתי לאכול לפי התפריט שמוצע באתר למטרת הורדת אחוזי שומן וחיטוב הגוף. רציתי לשאול אם יש תחליפים לחלק מהמזונות שמוצעים שם כגון: דנונה 0% + 6-7 חצאי שקדים? ורציתי לדעת האם מותר לי לאכול פירות? חטיפי אנרגיה? האם שניצל טבעול (ללא ציפוי, 5% שומן) יכול להיות תחליף ל150 גרם חזה עוף/הודו/דג?

מעבר לזה התפריט מותאם למי שמתאמן 3 אימוני כוח ו-4 אימונים אירוביים. אני מתאמן 4 אימוני כוח בשבוע ושני אימונים אירוביים, האם זה בסדר?

תודה רבה
גיא.

בגדול מה שחשוב זה שתהייה על מינוס קלורי אם המטרה שלך היא חיטוב במקום דנונה לדוגמא אתה יכול לצרוך קוט'ג 1% לדוגמא מה הבעיה עם עוף ןבשר אתה צמחוני? אני הייתי מאוד ממליץ לך להעלות את האימונים האירוביים שלך פעמיים בשובע לחיטוב זה מעט מדי אבל לאט לאט

• פותח/ת השרשור
אין בשר בתפריט הזה, רק חזה עוף, הודו ודגים... אני לא צמחוני, אבל אוהב גם את השניצלים של טבעול... אם אני מעלה את האימונים האירוביים שלי זה אומר שייצא לי לעשות חצי שעה ריצה ועוד שעה ורבע בערך אימון כוח... זה יותר מדי לא? (פשוט אין לי זמן כל יום להתאמן)

אפשר להתחטב בקלות (וגם בכיף) ללא אימונים אירוביים.
מאחר ואתה ממילא כבר עושה 2 אימונים אין שום בעיה.

שורה תחתונה - מאזן קלורי

דנונה 0% + 6-7 חצאי שקדים

אפשר להחליף בכל דבר שיש לו ערך קלורי דומה, דנונה = 60 קל' לערך 6-7 שקדים = 50 קל', סה"כ 110~ קלוריות.
אתה יכול לקחת משהו שווה ערך כדוגמא חטיף "בריאות" או מה שמתחשק, לכן אלו רק תפריטי דוגמא וכל תפריט צריך להיות מותאם אישית לאורח חיים, נתונים פיזיולוגיים והעדפות של הבן אדם.
כנ"ל לגבי החזה עוף, 150 גרם חזה עוף הם משהו כמו 230-250 קלוריות, תקח כמה שניצלים טבעול או כל דבר כזה או אחר שהם שווי ערך (וזה לא יהיה הרבה).
בקשר לאימונים, עדיף לעשות אירובי כמו שצויין שם, אם אתה לא עושה אזי התפריט צריך להיות פחות קלוריות (משמע להוריד מזון).

• פותח/ת השרשור
תודה ו...

תודה לכם. כעקרון אני 1.81 ושוקל 78, אני בכושר מגיל 13 וחלק ניכר מהזמן גם ספורטאי. בשנתיים האחרונות אני סטודנט ולכן מאד זילזלתי בתזונה נכונה ואימונים סדירים. אני עדיין בנוי טוב וחטוב, פשוט אני רוצה להגיע לרמה הכי גבוהה של חיטוב, כבעבר (8 ריבועים, חזה מעוצב וכ'ו). בהצמד לתפריט ואימונים כפי שציינתי למעלה - כמה זמן אתם מעריכים שייקח לי? כי אני מאד אוהב לאכול ולא אוכל לחיות על-פי התפריט הזה כל חיי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית