הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל קצר של EPI ללא טודקה

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
האם יש סיכון בסייקל של HAVOC 30-40 מג עם LIV52 ללא טודקה וללא PCT ..כאמור הסייקל עדין מאוד !
דרך אגב משך הסייקל חודש .ואני מדבר פה סיכונים ,תופעות לוואי וכו ..

האם יש סיכון בסייקל של HAVOC 30-40 מג עם LIV52 ללא טודקה וללא PCT ..כאמור הסייקל עדין מאוד !
דרך אגב משך הסייקל חודש .ואני מדבר פה סיכונים ,תופעות לוואי וכו ..
TUDCA/UDCA משמש לטיפול בעימדון משאבת מלחי המרה, תופעה שיכולה להתרחש (ואכן תתרחש לאחר שימוש ממושך) בשימוש בסטרואידים מסוג 17aa.
ברור שהסבירות שהכבד יחווה כזאת התדרדרות לאחר שימוש בודד לתקופה כה קצרה, במינונים נמוכים שכאלה של אפיסטן נמוכה מאוד.
עדיף להשתמש ב-TUDCA כמנהג קבוע בעת שימוש בסטרואידים עם קבוצת מטיל מוצמדת ל-C17. אין אז אין... 😃

• פותח/ת השרשור
TUDCA/UDCA משמש לטיפול בעימדון משאבת מלחי המרה, תופעה שיכולה להתרחש (ואכן תתרחש לאחר שימוש ממושך) בשימוש בסטרואידים מסוג 17aa.
ברור שהסבירות שהכבד יחווה כזאת התדרדרות לאחר שימוש בודד לתקופה כה קצרה, במינונים נמוכים שכאלה של אפיסטן נמוכה מאוד.
עדיף להשתמש ב-TUDCA כמנהג קבוע בעת שימוש בסטרואידים עם קבוצת מטיל מוצמדת ל-C17. אין אז אין... 😃
תודה רבה על התשובה המהירה ,אם כרגע יש לי HACOV וLIV52 אך אין TUDCA ,מה אתה חושב ..להתחיל את הסייקל מחר או שאתה אומר שחייב טודקה .
ואם תשובתך היא שאני יכול להתחיל ..מה אתה ממליץ 30/40 מג ?במטרה שלקחת פחות סיכונים כתוצאה מזה שאני בלי TUDCA .
ומה בנוגע לזה שהכוונה היא להיות בלי PCT ?

תודה רבה על התשובה המהירה ,אם כרגע יש לי HACOV וLIV52 אך אין TUDCA ,מה אתה חושב ..להתחיל את הסייקל מחר או שאתה אומר שחייב טודקה .
ואם תשובתך היא שאני יכול להתחיל ..מה אתה ממליץ 30/40 מג ?במטרה שלקחת פחות סיכונים כתוצאה מזה שאני בלי TUDCA .
ומה בנוגע לזה שהכוונה היא להיות בלי PCT ?
אין לי המלצה. אם אתה "חם" על הסייקל ומרגיש קטאבולי, תתחיל...
TUDCA אינה תרופה מצילת חיים והכבד יכול לקרוס איתה או בלעדיה משימוש מוגזם באוראליים מסוג 17aa.
לגבי המינון זה מאוד אינדיבידואלי, לא סביר שההתאוששות תיפגע מאוד מ-40mg לעומת 30mg. למרות זאת אני נוהג להמליץ על 3 שבועות של שימוש בכלומיד לאחר סייקל אפיסטן, מאחר ואני יודע שלמרות שהפגיעה בייצור הטסט העצמי היא מינורית, היא קיימת ועדיף הן מבחינת שימור הרווחים והן מבחינת פעולתו התקינה של הציר לחזור להומאוסטזיס מהר ככל שניתן.

אין לי המלצה. אם אתה "חם" על הסייקל ומרגיש קטאבולי, תתחיל...
TUDCA אינה תרופה מצילת חיים והכבד יכול לקרוס איתה או בלעדיה משימוש מוגזם באוראליים מסוג 17aa.
לגבי המינון זה מאוד אינדיבידואלי, לא סביר שההתאוששות תיפגע מאוד מ-40mg לעומת 30mg. למרות זאת אני נוהג להמליץ על 3 שבועות של שימוש בכלומיד לאחר סייקל אפיסטן, מאחר ואני יודע שלמרות שהפגיעה בייצור הטסט העצמי היא מינורית, היא קיימת ועדיף הן מבחינת שימור הרווחים והן מבחינת פעולתו התקינה של הציר לחזור להומאוסטזיס מהר ככל שניתן.
אגב הומיאוסטזיס חוץ מבדיקות דם איך אפשר לדעת שאני על המסלול מבחינת התאוששות?

אגב הומיאוסטזיס חוץ מבדיקות דם איך אפשר לדעת שאני על המסלול מבחינת התאוששות?
האמת, קצת קשה...
חשק מיני לאחר pct, ליבידו דומה לזה שטרם הסייקל הם אינדיקטור טוב, לפחות לחלק הקשור בטסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית