הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג של אשה חזקה

לוג של אשה חזקה

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-10/12/16
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אתמול הבנתי שהשבוע לא יהיה אימון שבת ולכן הקדמתי את האימונים ביום.
אימון יום שני:
SQ 5*5 60kg
PR 3*5 30kg (+1kg
BOR 3*5 47.5 (+1.5kg
Chinup 3*5 +4kg

אימון טוב.
הסקוואט שלי צולע (יש איזה מתיחה בחיבור שבין הארבע ראשי לאגן שמציקה בתחתית). הכוונה היא לתת את כל מה שיש באימון סוף השבוע 67.5kg.
הפרס ממש על הקצה, כלומר עולה אבל לא ברור איך.
החתירה הרגישה קל מהצפוי.
מתח עם משקל, אחרי הפוגה ארוכה שבה עשיתי מקסימום חזרות בלי משקל ציפיתי למתח קליל אבל זה לא קרה. היה כשל 4,4,3.

הפליאו הולך טוב מהצפוי לא נרשמו חריגות בחג. תכף סוגרת שבועיים. הנסיון הקודם שלי בדל פחמימה הראה שאחרי שבועיים התחילה המצוקה, אז מאוד מעניין אותי מה יקרה עכשיו. מצד שני הנסיון הקודם שלי היה בחיטוב והיום אין שום בעיה להוסיף עוד ארוחה בסוף היום.
לכל מי שמתקשה פסיכולוגית עם מסה (כמוני) זאת האופציה האופטימלית כי למרות שיש עליה במשקל (אמנם השקילה ביום שישי אבל לדעתי אני עולה משהו כמו 300 גר' בשבוע) אין בכלל תחושה של נפיחות. קמה בבוקר עם בטן שטוחה כאילו לא עליתי במשקל בכלל מאידך, הישבן והחזה שולחים תודה.
😆

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מתקדם יותר לאט מרוב האנשים בפורום 😭
זו לא חוכמה כשנקודת ההתחלה שלך היא נקודת הסיום של מרבית המין האנושי..
אתה עדיין שייך למין האנושי נכון?!?

רק כי אני יותר עקבי מהם.
מבטיחה לך שאתה לא.
אני לא מפספסת אימונים, לעולם!
(טפו, טפו, טפו)

זו לא חוכמה כשנקודת ההתחלה שלך היא נקודת הסיום של מרבית המין האנושי..
אתה עדיין שייך למין האנושי נכון?!?

אני חושב שיש לך רעיון שגוי לגבי נקודת ההתחלה שלי. דרכתי בחדר כושר פעם ראשונה לפני 16 שנים. עשיתי בנץ' עם 25 קילו, לא יכלתי לעשות מתח אחד ואף אחד לא דיבר איתי על סקוואט או דדליפט.

וכן, לצערי אני עדיין שייך למין האנושי :(

מבטיחה לך שאתה לא.
אני לא מפספסת אימונים, לעולם!
(טפו, טפו, טפו)

לא דיברתי עליך!

אכן התלבטתי וכנראה גם שהייתי אופטימית שבתקופת הפציעה היה בכל זאת איזה שיפור בכוח.
תכלס עדיף קפיצות קטנות של חצי קילו והעיקר להתקדם.
איך את מתקדמת ככה? מה מוסיפה למוט בשביל חצי קילו?

• פותח/ת השרשור
סוגרים 😆
300 גר כל אחד
או לחלופין משחקת עם משקל המוט. יש אצלנו מוט של 11 ק"ג.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית