נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
את התוכנית שאני כותב לה, עבודה על בטן כמו L-סיט משרתת מטרות נוספות חוץ מעבודת כוח כמו ג'ימנסטיקסאיזו תוכנית את עושה? ומאיזו סיבה משלבים עבודה על בטן?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את התוכנית שאני כותב לה, עבודה על בטן כמו L-סיט משרתת מטרות נוספות חוץ מעבודת כוח כמו ג'ימנסטיקסאיזו תוכנית את עושה? ומאיזו סיבה משלבים עבודה על בטן?
מה המטרה של התוכנית?את התוכנית שאני כותב לה, עבודה על בטן כמו L-סיט משרתת מטרות נוספות חוץ מעבודת כוח כמו ג'ימנסטיקס
כי השאיפה היא לייצר קצת יותר מאשר רק כוח אלא גם יכולות נלוות - עמידות ידיים, תליות, עבודה על טבעות וכו'מה המטרה של התוכנית?
ולמה צריך לעבוד על ג'ימנסטיקס? מה זה בכלל אומר? ('התעמלות')
וזה לא פוגע בהתקדמות או הבנייה של הכוח או בהתאוששות?כי השאיפה היא לייצר קצת יותר מאשר רק כוח אלא גם יכולות נלוות - עמידות ידיים, תליות, עבודה על טבעות וכו'
גב תחתון צד שמאל עם מתיחה לכיוון הישבן.ב זה מקום גדול. איפה בגב?
קודם כל כי זה מעניין!למה צריך לעבוד על ג'ימנסטיקס? מה זה בכלל אומר?
גב תחתון צד שמאל עם מתיחה לכיוון הישבן.
קודם כל כי זה מעניין!
אני לוקחת בחשבון שבמשקל שלי (ובגיל שלי) ההתקדמות במשקלים קרובה לקצה.
הלוג שלי יעיד שלא.וזה לא פוגע בהתקדמות או הבנייה של הכוח או בהתאוששות?
כזאת אני! קלאסית!קלאסי. אבל זה עובר מהר, אם ממשיכים להתאמן.
טוב לא התכוונתי שאין לי עוד הפתעות בשרוול רק שבלי עלייה משמעותית במשקל...היא לא!
טוב לא התכוונתי שאין לי עוד הפתעות בשרוול רק שבלי עלייה משמעותית במשקל...
אני עדיין מתאפקת 🤢 אבל זה לא יחזיק הרבה. הכפתור במכנסיים מורגש ואני לא קונה מידה גדולה יותר 😆
באמת קיוויתי שמכאן תבוא הישועה שלי אבל האהבה שלי למתוק פשוט מפילה אותי כל פעם מחדש...גם בלי עלייה במשקל. רק עזבי את הפלאו 🙄
אני לא מאמין שנשים אכלו פלאו גם בתקופה הפלאוליתית. זה היה משמיד את המין האנושי.
בלי להכנס בכלל לדיון הזה התזונה הזו היא הדבר הכי נכון שקרה לי.סינים אוכלים אוכל סיני בבייג'ינג?
מה מוזר בזה??גילית שאת אוהבת בשר אדום? גילית??
מה מוזר בזה??
עד לא מזמן אכלתי בשר פעם בחודש, אולי...
אצלי זה קרה אבל עם נוטלה, עוגות שמרים, פסטה ושוקולד מריר..לא יודע, תמיד חשבתי שכולם אוהבים בשר ויודעים את זה מהרגע שהם טועמים אותו בפעם הראשונה.
חחחחחאגב, שוקולד מריר זה פלאו, סתם שתדע
בלי להכנס בכלל לדיון הזה התזונה הזו היא הדבר הכי נכון שקרה לי.
גיליתי שאני אוהבת בשר אדום, אבל יותר חשוב מזה, הגוף שלי אוהב בשר אדום. אני אוכלת ארוחות גדולות בלי שום כאבי בטן, נפיחות, קשיי עיכול, צרבות, בחילות... אלא שקיוויתי ש
(1) בהנתן מצב שאני אוכל לאכול ללא הגבלה
(2) זה יבלום קצת את הרצון במתוק, ואז
(3) בחיטוב הבא (may he rest in peace) כל מה שאצטרך לעשות זה רק להקפיד על הכמויות.
לצערי זה לא יקרה, החיטוב הבא יהיה קשה כמו זה שלפניו (ואלה שאחריו)
אבל, אני כבר יודעת מה יהיה בתפריט:
סטייק אנטריקוט וכוס יין אדום!