הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על קיקבוקסינג

Coral93

משתמש מתחיל
153
41
נק' מוניטין:
78
153
41
שיעור קיקבוקסינג, מה זה אומר ?

למה תמיד שאני מחפשת את זה ביו טיוב אני רואה כל מיני מתלהבות סטייל זומבה שבועטות באוויר?

קיקבוקסינג זה לא שמישהו מלמד אותך איך להרביץ נכון?
לא עושים שיעורים עם שק אגרוף?

מה את מחפשת?

קיקבוקסינג זה שיעור אירובי
אם את מחפשת מכות תחפשי MMA או אגרוף תאילנדי , יש גם בחורות שמתאמנות

קיקבוקסינג זה הגרסה האמריקאית למואי תאי התאילנדי.

ההבדל בין 2 השיטות הוא שבמואי תאי מותר ללוחמים להשתמש במרפקים ובברכיות בקרב ובקיקבוקסינג לא.

הקיקבוקסינג נהפך לאיזשהו טרנד(כמו כל דבר בארה"ב) והפכו אותו לשיעורי אירובי עם מוזיקה.

מבחינת שיעורים זה כמו זומבה לחלוטין! זה אולי ילמד אותך את התנועות קצת... אבל בגלל המהירות הגבוה שהם עובדים בה (כי זה שיעור אירובי לכול דבר) לא באמת תוכלי לעבוד כל הטכניקה....

אני ממליצה לקנות כפפות ולהתחיל לעבוד עצמאית על השק. או להירשם למכון אגרוף מסודר, לא חסר היום.
אחלה אירובי! אחלה פורקן לעצבים! לא יודעת מה זה נותן מבחינת השרירים והכוח... אבל אני מתה על זה!!!

תהני 😵‍💫🥊

קיקבוקסינג זה הגרסה האמריקאית למואי תאי התאילנדי.

ההבדל בין 2 השיטות הוא שבמואי תאי מותר ללוחמים להשתמש במרפקים ובברכיות בקרב ובקיקבוקסינג לא.

הקיקבוקסינג נהפך לאיזשהו טרנד(כמו כל דבר בארה"ב) והפכו אותו לשיעורי אירובי עם מוזיקה.
איפה מואי טאי איפה קיקבוקס
לא צריך סתם לרשום דברים

הייתי מתאגרף באיגרוף תאילנדי אני לא צריך חוות דעת שנייה.

הייתי מתאגרף באיגרוף תאילנדי אני לא צריך חוות דעת שנייה.
ועדיין רשמת משהו לא נכון.
קיקבוקס הוא בעצם שילוב של שיטת האיגרוף הקלאסי לידיים עם בעיטות מעולם הקראטה.
מואי טאי היא שיטת לחימה תאילנדית שעברה הסווה לענף לחימה ספורטיבי בתאילנד, יש לה שורשים עמוקים בשיטות לחימה תאילנדיות מסורתיות.
עד כמה שזה נראה דומה שיטת האיגרוף שונה בין השתיים ובכל זאת קיימים לוחמים ואף אלופים באגרוף תאילנדי שהעדיפו את טכניקת האגרוף(רק הטכניקה בידיים) של האיגרוף הקלאסי(כמובן בשילוב עם מכות מרפק).

בארץ אתה תמצא הרבה מאמנים שמלמדים קיקבוקס עם מכות מרפק וברך שטוענים שמלמדים מואי טאי.

בקיצור, שתי שיטות לחימה שונות (שלעתים דומות)מקצוות שונים בעולם עם שיטת ניקוד שונה.

Back
למעלה תחתית