הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר יש לי טיול של שלושה ימים בקרוב + החג.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

רציתי לדעת מה לעשות,אני במסה ויש לי טיול של שלושה ימים בקרוב,חשבתי לקחת 2 סקופים (יום ראשון ושני ביום שלישי אני כבר בבית) + לקחת חמאת בוטנים ולאכול בעיקר פחמימות וחלבון שיהיו שם בתפריט.

עוד שאלה,יש לי חג,בארוחת חג זה משתנה,לפעמים יש כוסכוס עם שעועית ובשר וכו',מה ההמלצה לאכול?מבחינת ערכים....לאכול הרבה חלבון ופחמימה בארוחה?

אתה באדיבילדר מתחרה? ספורטאי? מתכונן לתחרות כלשהי ? יש לך דדליין קרוב? אם לא, תהנה , תאכל ותחזור לשגרה שלך אחרי החג. לא צריך להפוך את העולם בשביל זה

• פותח/ת השרשור
אתה באדיבילדר מתחרה? ספורטאי? מתכונן לתחרות כלשהי ? יש לך דדליין קרוב? אם לא, תהנה , תאכל ותחזור לשגרה שלך אחרי החג. לא צריך להפוך את העולם בשביל זה
לא,מן הסתם שאין צורך להפוך את העולם ואני גם לא מתכון,אבל חשבתי אם כבר אני אוכל אז לאכול קרוב להערכים שלי,לא כדי לקחת סקופ לטיול?כיון שאני בקושי יאוכל שם חלבון ובטיול כפי שאתה יודע התזונה לא הכי טובה.

לגבי הערב חג,אני חושב לאכול פשוט הרבה פחמימה וחלבון,למשל פחמימה מקוסקוס או שעועית וחלבון מבשר.

לא,מן הסתם שאין צורך להפוך את העולם ואני גם לא מתכון,אבל חשבתי אם כבר אני אוכל אז לאכול קרוב להערכים שלי,לא כדי לקחת סקופ לטיול?כיון שאני בקושי יאוכל שם חלבון ובטיול כפי שאתה יודע התזונה לא הכי טובה.

לגבי הערב חג,אני חושב לאכול פשוט הרבה פחמימה וחלבון,למשל פחמימה מקוסקוס או שעועית וחלבון מבשר.

סקופ אחד? מה זה יתן לך? תקנה קופסת טונה ותאכל מה הבעיה?

• פותח/ת השרשור
סקופ אחד? מה זה יתן לך? תקנה קופסת טונה ותאכל מה הבעיה?

זהו טונה טיפה עושה ריח לא טוב,אבל זה מה שאני אעשה אני אקנה טונה עדיף מלבזבז סקופים סתם.

תקח חמאת בוטנים. לחם בטוח יהיה שם
כמה סקופים, טונה בטח יהיה גם בשר וביצים לא?
כן זה מה שאעשה.

תודה רבה לכם 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית