הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר אנרגיה

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
שלום לכולם, אני בדיוק מסיים pct אחרי סייקל מסה ראשון סטאנדרטי עם pct סטאנדרטי על פי הנעוצים בפורום.

בשבועיים האחרונים אני מרגיש ירידה באנרגיה והיום הירידה שברה שברה שיא ונטשתי אימון לפני שסיימתי אותו.

החשק המיני שלי תקין, מתוך 13 קג שהעליתי ירדתי 4-5 קג בערך.

מה נסגר עם החוסר אנרגיה המטורף הזה? מתי זה אמור לעבור החרא הזה?!

לפני הסייקל מעולם לא חוויתי כזאת חוסר אנרגיה. יכול להיות שזה קשור לתזונה ? אני על תפריט נייטרלי +

זה חלק מהמחיר של הסייקל
הקראש של אחרי,תמשיך להתאמן חזק תנסה לשמור על משקלי עבודה,תאכל נכון ותנוח מספיק,זו תקופה שתעבור בסוף

תצרוך כל תוסף אפשרי שיעזור לך באנרגיה לפני אימון.
קפאין 200-300 מלגרם.
טהורין
ארגנין AKG
בטא אלנין
Citrulline Malate
גארניום (אם תצליח להשיג)
BCAA
Q10
מאוד עוזר.

• פותח/ת השרשור
את מרבית התוספים האלו יש לי, לקחתי אותם בתחילת ה PCT והתמדתי איתם שבועיים ואז זנחתי אותם. אתחיל איתם שוב. הלבידו שלי מעולה, מספיק לי לגלוש 5 דקות בפייסבוק בשביל להרגיש שהצנרת עובדת . הקטע הוא שאתמול לפני האימון לקחתי PRE WORKOUT ואחרי 6 מתוך 8 תרגילים הרגשתי שהגוף לא יכול לתת... אף פעם לא הרגשתי ככה למעט כשהייתי חולה במחלת הנשיקה ואז הגוף נתקף בחוסר אנרגיה שפשוט מפיל אותך לישון.

אני יודע שאחת הסיבות שמקשות על הגוף להתנהל בצורה תקינה ומביאים לחוסר אנרגיה זה ערכים גבוהים בכבד, האם כלומיד וטמוקסיפן רעילים ברמה גבוהה לכבד ?

ואם זה בסך הכל קראש של אחרי סייקל, כמה זמן זה יימשך ?

תודה על התשובות

למר מים מינרלים, אל תשכח שיש כאן הרבה גם מהפן הפסיכולוגי, המון חברה יורדים מהסייקל לא מסוגלים להתאמן בכלל.
אני לא טוען שהכל פלצבו, ברור שיש לך תסמיני "כל הזין" אבל זאת התקופה, דווקא כאן אתה חייב להיות הכי חזק פסיכולוגית ולהמשיך לתת את המקסימום. אתה צורך את רוב הדברים הנחוצים, גם ה-PCT שלך היה נכון, זה עניין של זמן מעכשיו.
כמה זמן ? קשה להגיד, כל מקרה לגופו, אבל הממוצע חוזרים אחרי חודשיים, חודש PCT ועוד חודש של מחשבות מה אני עושה בסייקל הבא.
יכול להיות שגם אתה פשוט עייף, ושבוע עם משקלי עבודה נמוכים יכולים גם לעזור. בשורה התחתונה, אל תהיה קשה עם עצמך, גם אם אתה אסטרוגני (אני יודע זה קשה), תמשיך לתת בראש, גם אם לא הלך זה בסדר, אל תתיש את עצמך מנטלית. אחרי הבידקות דם שתעשה יהיה אפשר לקבל אינדקציה מה אפשר לעשות הלאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית