- פותח/ת השרשור
הפריסת חזרות וסטים מורכבת מידי, כל מספר שאני אומר לך יהיה לא פחות מניחוש או משקל שכבר עשיתי לחזרות:)איך אתה קורא לעצמך בנצ'ר אם אתה לא יודע מה המשקל שלך בבנץ' 😲
כשאבדוק 1RM אפתח נושא
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הפריסת חזרות וסטים מורכבת מידי, כל מספר שאני אומר לך יהיה לא פחות מניחוש או משקל שכבר עשיתי לחזרות:)איך אתה קורא לעצמך בנצ'ר אם אתה לא יודע מה המשקל שלך בבנץ' 😲
סבבה תעדכן כשיהיה RM1 או RM5 אני אשמח לשמוע 😃הפריסת חזרות וסטים מורכבת מידי, כל מספר שאני אומר לך יהיה לא פחות מניחוש או משקל שכבר עשיתי לחזרות:)
כשאבדוק 1RM אפתח נושא
82.7 \ 82.9
ישנתי, הכלבה העירה אותי ב7, נשקלתי 82.9, חזרתי לישון, התעוררתי ב12, נשקלתי 82.7
אני לא מייחס חשיבות למשקל הזה ממאילה, רק למשקל ביום שבתהמלצה שלי, כשאתה מעדכן משקל גוף תכתוב למעלה מתי נשקלת פעם אחרונה ומה היה המשקל אז.
אני לא זוכר זוכר מתי נשקלת פעם קודמת ומה היה המספר אז ה82.7 הזה לא אומר לי כלום על ההתקדמות שלך
איך הייתי אמור להבין שזה עדכון בנץ'? איך הייתי אמור לדעת שבמכון שלו יש פלטות של 0.35?? איך אפשר לשים משקל כזה על המוט בכלל?הוא בכלל עדכן את הבנץ הנוכחי
לוקחים את הפלטה, ושמים אותהאיך הייתי אמור להבין שזה עדכון בנץ'? איך הייתי אמור לדעת שבמכון שלו יש פלטות של 0.35?? איך אפשר לשים משקל כזה על המוט בכלל?
😣😣😣לוקחים את הפלטה, ושמים אותה
ניצלתי מנסיון חנק כשקשרתי הרגע שרוכים, כולי נהייתי אדום...
אני עירקי טריפולטאי...
ג'ינס, כי ג'ינסים לא אוהבים אותי, במיוחד כשאני קושר שרוכיםמי ניסה לחנוק אותך? ולמה?
אני כל כך מבין אותך... 🫤ג'ינס, כי ג'ינסים לא אוהבים אותי, במיוחד כשאני קושר שרוכים
היי באר פאוס סקוואט 65 75 90 100 110*5
אימון של תרגיל בודד?
התוכנית שלי לבנץ חסויה, אז כל הפלג עליון חסוי.אימון של תרגיל בודד?
כי המאמן שלו לא מרשה לו לחשוף.למה היא חסויה?