מישהו דיבר על עצמי?
אני מניח שאתה מייצג אותו אם אתה כל כך אובססיבי אליו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו דיבר על עצמי?
אתה מניח הרבה שטויותאני מניח שאתה מייצג אותו אם אתה כל כך אובססיבי אליו
משקל בוקר: 86
האומנם?
בדיוק 10 קילו יותר ממני
אם הוא היה עושה את זה כי הוא באמת אוהב אשכוליות אז סבבה, אבל תמורת כסף, איכס...אתה מעריץ מישהו שמזיין אשכוליות תמורת כסף?
היה נואש באותו זמן לכסף ושנואשים לכסף.. מוכנים לעשות הכל כנראהאם הוא היה עושה את זה כי הוא באמת אוהב אשכוליות אז סבבה, אבל תמורת כסף, איכס...
אבל ככה לנצל אשכולית תמימה שהאמינה לו שהוא באמת אוהב אותה בגלל מה שהיא??היה נואש באותו זמן לכסף ושנואשים לכסף.. מוכנים לעשות הכל כנראה
ואם היא אהבה אותו? *טוויסט בעלילה*🥷אבל ככה לנצל אשכולית תמימה שהאמינה לו שהוא באמת אוהב אותה בגלל מה שהיא??
נו ברור שהיא אהבה אותו, אבל הוא סתם ניצל אותה, דפק וזרקואם היא אהבה אותו? *טוויסט בעלילה*🥷
מתי אתה מעדכן את הלוג? אני כבר יודע מב אשלח שם היום...נו ברור שהיא אהבה אותו, אבל הוא סתם ניצל אותה, דפק וזרק
היום, אבל בבקשה אל תשלח לי סרטונים של קאי מזיין אשכוליות, או את קאי מזיין כל דבר אחר. בוא נשמור על טהרת המתכתמתי אתה מעדכן את הלוג? אני כבר יודע מב אשלח שם היום...
בגרות בתנך זה ארוך
שינו את המתכונת, זה כבר לא קש"ן (קטע שלא נלמד) זה קל"ן - קטע שנלמד לניתוח..כמה אופייני שהקטע שאמור להיות unseen דווקא מוכר
נראלי שמי שכתב את הבחינה לא הבין את הפירוש
טוב לדעתשינו את המתכונת, זה כבר לא קש"ן (קטע שלא נלמד) זה קל"ן - קטע שנלמד לניתוח..
כמו שאר המבחןטוב לדעת
הקטע הזה היה כל כך קל
נו זה בטח כי לא למדתבגרות עשוית קקי
איך לעזאזל קל
סיימתי אחרי 1:50 שעות (ככה סיימתי גם במתכונת) והלך פשוט חרא
חירטטתי בהכל (במיוחד הפרק של פרקי חובה)