הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת בילדינג קצת זה [הוסר]

מצב
השרשור נעול
DonBaron עדכן את הלוג ״All Star(ting) Strength״:

עדכון לוג: 13/11/14

אימון מעייף A -אני שוקל לעשות את יום חמישי יום קל משני סיבות:
1. אני ישר אחרי בצפר הולך למכללה ללמוד והאוכל שלי לא סדיר ממש, רק אם אני מבריז כמו היום.. היה שווה את זה, תמונות אח"כ
2. אני חוזר מהמכללה באיזור 9וחצי-10 אחרי יום לימודים מ8 - מעייף מאוד ובדכ אני חושב שלא אצליח לתת את המקסימום שלי

לעניין!
סקוואט הגעתי מותש לגמרי ונתתי 120 ל5 5 5 עם השרוולים החדשים, הרגיש כבד, יש סרטון
בנץ 85 5 5 4 בסט האחרון 2 חזרות אחרונות היו גריינדר ולא רציתי לנסות חמישית בשביל לא להיכשל, הייתי אומר שעלה קצת...

קרא את שאר עדכון הלוג...

חלפונוזארוס, למה 120 סקבט קשה לך, איך השרוולים הרגישו איזה מידה הזמנת

חלפונוזארוס, למה 120 סקבט קשה לך, איך השרוולים הרגישו איזה מידה הזמנת
הגעתי גמור, שקלתי לדחות את האימון למחר בכלל אבל ממש אין לי זמן ויש לי מועד ב' בסי שארפ פלוס מלא שיעורים באלגברה לינארית ומערכות ספרותיות ובנוסף יש לי מבחן יום ראשון בביולוגיה ויום חמישי במתמטיקה:suicide:
את השרוולים הזמנתי מידה לארג, היקף הברך שלי 38ס"מ ובגלל שאני מתכנן לגדול ( 🤡 ) לקחתי לארג, המידה שלי היא בדיוק בין איפה שזה הגבול של החימום לבין הגבול של הלוחץ
445340679154.png

השרוולים מאוד קשיחים ופחות גמישים מהרהיבנד, מחממים טוב, טוב מאוד אפילו, כשאני מוריד אותםהברך שלי ספוגה זיעה וכשהם על השוקיים השוקיים נראות אחרי מקלחת, את האמת אני לא מרגיש ככ הרבה משקל נוסף, לא משהו שישבור לי פיאר בכל מקרה, יכול להיות שאני סתם לא שם לב לזה אבל לך תדע.. אם הייתי מחפש משקל על המוט הייתי קונה מידה מתחת.

נערך לאחרונה:
תודה אחי, אני אלך על מדיום כי היקף ברך 36 ואני פוחד שלארג יהיה רפוי מדי

תודה אחי, אני אלך על מדיום כי היקף ברך 36 ואני פוחד שלארג יהיה רפוי מדי
זה לא יהיה רפוי, סמוך עליי, בנוסף בוא נגיד שיש לך עוד לאן לשאוף מבחינת גודל, אל תשכח 90 דולר רק לשרוולים זה לא כסף קטן

זה לא יהיה רפוי, סמוך עליי, בנוסף בוא נגיד שיש לך עוד לאן לשאוף מבחינת גודל, אל תשכח 90 דולר רק לשרוולים זה לא כסף קטן
וואלה.. שאני אלך לקנות אותם אני אשאל אותם מה הכי מתאים

עדכון לוג: 16/11/14

אימון A:
הוחלט לתת בנץ פעמיים בשבוע
סקוואט 137.5 5 5 5 (יהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה)
בסהכ רגוע (אימון הבא פלטות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

בנץ 85 5 4 4 אני לא יודע מה קרה פה

חתירה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

שלישי שלוש פלטות בראבק!!! מקנא1

עדכון לוג: 19/11/14

משקל גוף: 80~ 176ס"מ
סט 2: אפשר לשמוע את ביבי מפריע לי בסט, סליחה על האיכות הטלפון שלי החליט לשבוק חיים ברגע האמת.

עדיין בSS, עלה 5 5 4:sporty074-39:.
כן קרסתי חזרות אחרונות והברכיים גולשות, אבל לפחות 3 פלטות!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פרס הגעתי גמור ועייף 60 5 4 3
דדליפט 120 3 עייפות+טכניקה חרא
היה לי soft knees , שבוע הבא אימון עם ברבי @BarBibas

קרא את שאר עדכון הלוג...

DonBaron עדכן את הלוג ״המסע לMagin Buu״:

עדכון לוג: 22/11/14

דחיתי את האימון מיום חמישי לשישי כי לא היה לי זמן
אני באמת כבר לא יודע את האותיות של האימונים
עייפות של סוף שבוע:cray:
סקוואט 140 5 5 3
בנץ 90 4 3 3
דדליפט 140 3
בילדר פשוט אתגר אותי כל פעם מחדש והוא נכנס איתי לסוג של תחרות תוך כדי שהוא זלזל בליפטינג, היה כיף סך הכל.
בבנץ אחזור למשקל הקודם שלי 87.5(זה היה 87.5 נכון?😳)
בדדליפט דווקא הטכניקה היתה סבירה אבל אין סרטון אז אני יכול לדבר עד מחר:🤦‍♂️:

דרך אגב ניצחתי בסקוואט והוא ניצח בדד ובבנץ כן הפסדתי לבילדר מוזרק:suicide:

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית