עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק מה שהוא אמרהוא לא בקטע של בילדינג, הוא "מוכרח" להיות בקטע של בילדינג.
תודה חברבכל מקרה שיהיה לך בהצלחה
מה זה בנץ בילדרים?אני לא יודע אם אתה עושה בנצ' בילדרים אבל אני אגיב בכל זאת
לדעת אתה נופל מהר מדי , יש מצב שזה גורם לך לאבד כיווץ
פרק כף היד שלך לא יוצר קו אחיד עם האמה , למה אתה לא משתמש בTHP שלך ?
סט אחרון חזרה אחרונה , הבנצ' הכי מזעזע שראיתי בחיים , התחת שלך עלה מטר מהספסל , אל תזלזל בגלל שזה בילדינג
תוכנית חדשה בעזרת @Kartalajan !
כבר מעכשיו אני במתח..האם יש כיוון לעתיד מזהיר?היכול להיות שתחזור להרים כבד שנית?
תגלו את התשובות לכל השאלות האלו בפרק הבא.
פירוט?
האם יש כיוון לעתיד מזהיר?היכול להיות שתחזור להרים כבד שנית?
תגלו את התשובות לכל השאלות האלו בפרק הבא.
"סקירה כללית"פירוט?
תודה, יש לך רעיון לאיפה בערך אמור להיות המוט לפני שמוציאים אותו אם אין מי שיוציא בשבילי? בקו עם הסנטר או באיזור הצוואר?
הקטע של המהירות הייתה כי באמת ניסיתי למהר, אני מנסה לפמפם את המשקל כמה שאני יכול הכי מהר שאני יכול. זה עוזר לי להרים כבד יותר.ראיתי את הבנץ', אתה לוחץ רע. אפילו רע מאוד.
מחזק את מה ש @BarBibas אמר ובנוסף, שים לב כמה התנועה שלך לא אחידה וכמה שהמרפקים משתוללים.
למה אתה כל כך רץ עם המוט באקצנטרי? מה עם איזשהו טמפו קל? טמפו של שנייה כמעט ואין לך..
ובתור משהו שסיים GVT צריך להיות לך ניסיון עם טמפו.
הייתי ממליץ לך לקרוא את המאמרים הנפלאים של @moo בקשר לבנץ' שתקבל יותר אינדיקציה איך ללחוץ ולשמור על הכתפיים. כי בלחיצה הנוכחית הכתפיים שלך צועקות הצילו. שלא לדבר על החזרה האחרונה..אף פעם לא מחזירים את המוט למעמד לפני נעילה.
הגעתי גמור כי אני אידיוט.
תזכורת לעצמי, לאכול.
אז אלתרתי קצת:)
פרונט סקוואט 3*3 8*2 80קילו בערך, שמתי לב שהאחיזת קלין ממש מעלה לי את המשקל אבל בעקבות מה שקרה ל @WhiteOwl אני מחזיק באחיזת בילדרים.
סומו דד 120*5*2 קל
בנץ הרגיש כבד יותר מאי פעם, בטח בגלל האוכל, אה ובטח בגלל שאני אידיוט. 77.5*5*2
77.5*4*1 כי אני לא יודע לספור, 75*5*2
פנדליי 70 5*5 הרגיש מוזר
הנפות לצדדים 10*4*12.5
בייספס 10*3
מקבילים עם משקל 10*4
הסרטון בהעלאה, אין לי למה לעשות ריסט בבנץ, היה לי כבר 90 לפני חיטוב.הסרטון לא זמין.
ובחייאת, תעשה ריסט בבנץ'..המשקל כבד לך מידי.
כזה קריטי הקטע של הלאטס? מקסימום מסט לסט אשנה את היד העליונה.לא הייתי הולך על אחיזת בילדרים. יותר קשה להיכשל כי לזרוק את המוט מסובך משמעותית אז צריכים לרדת לתחתית ולהניח על הכלוב, וזה גם גורם לדיספרופורציה בלאטס. מה שקרה לי זה מוזר, ראיתי כבר מיליון אנשים שקורסים, אפילו פה בפורום, עם משקלים גבוהים ברבה מ-110 אבל הם לא שוברים את היד.
אם אתה רוצה תעבוד עם רצועות חזקות וספוטר שיעזור לך גם בהרמה וגם יעזור לך לתקן את הקריסה בכשל, או שתתרגל כשל עם פרונט עם פאוז בחלקים שונים עם משקלים קלים כדי שתוכל לזייף כשל בכל מיני מקומות של התנועה.
עלההסרטון לא זמין.
אתה בטוח?אין סיבה לא לעשות אחיזת קלין.
תתקן את עצמך ותחזור אליי עם תשובה מתוקנת:P:.הבנץ' נראה יותר טוב, אתה שולט טוב יותר מפעם קודמת בתנועה באקצנטרי אבל יש מה לשפר. שים לב שהמרפקים שלך עדיין נוטים קצת לברוח.
בנוסף, בחלק מהחזרות זה נראה שאתה מוריד רחוק מידי את המוט מאשר על קו החזה התחתון(תקן אותי אם אני טועה).