- פותח/ת השרשור
- #1,001
Majin Buu עדכן/ה את הלוג ״המסע לחד ספרתי״:
עדכון לוג: 16/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 16/07/15
והנה לו עוד ערב שישי...
![]()
קרא את שאר עדכון הלוג...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
והנה לו עוד ערב שישי...
![]()
וואי החרא הזה כל כך מדגדגצפה בקובץ המצורף 27870
היא קנתה ואותי אכלו דגים..
רוצה שאצלם לך את ההעמסה שלי בשישי?
תתחיל לעבוד ותקפוץ כבר על קלן יא שמןרוצה שאצלם לך את ההעמסה שלי בשישי?
אני רוצה! (אני מסה 🤣)רוצה שאצלם לך את ההעמסה שלי בשישי?
אני מתחיל שבוע הבא, עכשיו עשיתי חושבים: אם אני עובד ומרוויח הרבה (בגלל הטיפים), למה ללכת על קלן? אפשר טרן 🤡תתחיל לעבוד ותקפוץ כבר על קלן יא שמן
שלחשלחשלחשלחרוצה שאצלם לך את ההעמסה שלי בשישי?
כן.סתם שאלה
אתם חושבים שבאמת אפשר להגיע לחד ספרתי [לא מדבר על להיות רזה כמו מקל] בלי חומרים או אפילו קלן? ועדיין להראות טוב יחסית?
אתה רציני..?סתם שאלה
אתם חושבים שבאמת אפשר להגיע לחד ספרתי [לא מדבר על להיות רזה כמו מקל] בלי חומרים או אפילו קלן? ועדיין להראות טוב יחסית?
בספק וגם אם כן, קשה וארוך מאודסתם שאלה
אתם חושבים שבאמת אפשר להגיע לחד ספרתי [לא מדבר על להיות רזה כמו מקל] בלי חומרים?
אפשר, אבל אז אתה כבר מתחיל לשחק עם המאזן ההורמונלי (טסט יכול לרדת משעותית ככל שאתה יותר מתחת לעשר) תגיד ביי ביי ללבידו.סתם שאלה
אפשר, אבל אז אתה כבר מתחיל לשחק עם המאזן ההורמונלי (טסט יכול לרדת משעותית ככל שאתה יותר מתחת לעשר) תגיד ביי ביי ללבידו.
אתה מתחיל להיחלש יותר ממה שקורה בדרך כלל בחיטוב.
איבוד מסת שריר גדול יותר.
אתה תתחרה בבילדינג?אז אתה אומר זה לא שווה את זה? עדיף לקחת משהו שיעזור או פשוט להשאר באזור ה12?
יש לך סיבה לרדת מתחת ל12?אז אתה אומר זה לא שווה את זה? עדיף לקחת משהו שיעזור או פשוט להשאר באזור ה12?
אתה תתחרה בבילדינג?
אז אין לך סיבה לרדת מתחת ל12ממש לא, אבל לא סתם עבדתי קשה בשביל להגיע לאיפה שאני עכשיו
תלוי במטרה שלך. אני לא רואה סיבה לבנאדם לרדת נגיד ל 6% רק בשביל לעשות כמה תמונות ולעלות חזרה. אבל אם אתה מתכנן לעלות על במה אז צריך להיות ברמת חיטוב מסויימתאז אתה אומר זה לא שווה את זה? עדיף לקחת משהו שיעזור או פשוט להשאר באזור ה12?
אין סיבה לרדת מתחת ל10-12.אז אתה אומר זה לא שווה את זה? עדיף לקחת משהו שיעזור או פשוט להשאר באזור ה12?