הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם בסייקל

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
הי,

אני חוזר ואומר להרבה שפונים אליי וחשבתי שאולי כדאי לכתוב את זה גם פה לאור מקרה אחרון שנתקלתי (אחד מיני רבים) ואולי אפילו חלק יסכימו להיחשף ולספר על בעיות שנגרמו להם עקב סייקלים.

א. אני אשמח אם מישהו מכם יסכים לשתף לגבי חוויות לא טובות מבחינה בריאותית שנגרמו לו עקב סייקלים (השבתות ארוכות, אישפוזים, כל דבר..)
המטרה היא לא כמובן לרדות באף אחד או לצחוק אלא לנסות גם לראות וגם להראות שלא מדובר במשחקים.

ב. פנה אליי בחור לאחרונה שהסכים שאכתוב את זה כאן (ואף, אפרסם את בדיקות הדם שלו - אך זה יותר מאוחר), אך מבקש שלא להחשף.
מדובר בבחור שרץ כשנה על סייקלים כאשר בכל פעם החליף חומרים ולא טרח לבצע שום בדיקות דם, עד שבאופן אקראי יום אחד חש מעט בצריבה במתן שתן וחשב שייתכן ומדובר כמובן בדלקת בדרכי השתן.

הבחור פנה לרופאת המשפחה וזו חשדה בכך גם ולכן הפנתה אותו לתת שתן לתרבית + בדיקות דם כלליות. לציין שלא היה לו חום ומלבד מעט צריבה בשתן הרגיש מעולה.

הבחור ביצע בדיקת שתן כאשר בסטיק הכל נראה תקין (לפני תרבית עושים גם סטיק כללי שמדגים אם יש חלבון, או WBC בשתן) והשתן עצמו נשלח למעבדה יחד עם בדיקות הדם לביצוע תרבית.

יום למחרת הוא מקבל טלפון מהרופאה שמבקשת שיגיע למרפאה, היא מבשרת לו שתרבית השתן נקיה אמנם ואין לו דלקת אך לפי התוצאות מדובר באי ספיקת כליות. בנוסף רמת כולסטרול הHDL (הטוב) נמוכה מאוד (20+/-) כאשר המינימום הוא 40 לגברים, לעומת רמות הLDL (הרע) גבוהה מאוד (180+/-) - ההפרש ביניהם חשוב מהערכים הטוטאליים.

הבחור מקבל מהרופאה המשך בדיקות לבירור הסיבה לערכים הגבוהים של קריאטנין (1.5) וכרגע הוא בהמשך טיפול אצל נפרולוג (רופא כליות).
התקשר אליי מודאג רצח, כמובן שניסיתי להרגיע אותו עד כמה שניתן, קשה לדעת האם מדובר בהרס של הנפרונים, אך ניתן להסיק שערכי הLDL הגבוהים שכנראה רצים באבי העורקים ומגיעים בסופו של דבר לסינון כלייתי הסבו נזק מסויים, ייתכן זמני, ייתכן קבוע, קשה לדעת ללא בירור.

חברים, שורה תחתונה -

א. דאגו לבצע בדיקות דם גם באמצע סייקלים ארוכים ! לא קרה כלום.
ב. לא לטמון את הראש בחול, רוב המחלות לא מעלות תסמינים עד שיש בעיה רצינית.
ג. קחו הפסקה מסייקלים .
ד. הקפידו על התזונה שבעתיים בסייקלים.

אי אפשר להגיד את זה שוב, חוסר אחריות יגרור תוצאות כאלו, זה לא משחק ולמינונים יש משמעות.

1,200 מלגרם טרן ? לבחור אם וותק של שנה אם חומרים ? אתה אמיתי ? 😵
עשיתי סייקל אחד אם טרן 600 מלגרם וזה הדבר הכי קטלני שיש מכל החומרים. מבחינת תוצאות במאסה חיטוב כוח ומראה והרגשה באימונים אין דברים כאלה התאוששות טובה וחשק לתת אימון כל יום כל השבוע.
התופעות לוואי דיי גמרו אותי בחודשים האלה קשה לישון מזיעים אמון הרבה עצבים פיוז קצר מאוד.
* יש לך מושג כמה ליטרים של מיים ביום הוא היה שותה? וכמה גרם חלבון ביום היה מכניס?
תאמת זה קצת לא נקלט לי לראש איך אפשר לדחוף 1,200 טרן ו-2 גרם טסט לבחור שמתאמן שנה אם חומרים..איך הוא "שרד" את זה.

שמע אני לא חושב שהוא הכניס 1,200 מג טרן למה הבן אדם היה גומר באישפוז , אני נתתי 600מג והרגשתי את הלחץ דם בשמיים זה היה ממש סיוט

חבר'ה , לא בא פה בקטע של להשוויץ, אבל זה מאוד תלוי בבנאדם ואיך שהוא מגיב לחומר כזה או אחר.
אני כרגע בסייקל ראשון שלי של טרן.
טוטאל שבועי 1200 מ''ג.
הכל טוב.
בהתחלה קצת בחוסר שינה.... אבל זה היה גם מדקה.
גלי חום - ברגיל כמו מטסט....
לא משתעל....

וכן הגוף משתנה מטרן. אין מה להגיד אני מאוהב. זה הדבר האמיתי....
* לגבי מינון והחומר עצמו - אין לי ספק שבספק שהמינון מדוייק והחומר ברמה הכי גבוהה.

חבר'ה , לא בא פה בקטע של להשוויץ, אבל זה מאוד תלוי בבנאדם ואיך שהוא מגיב לחומר כזה או אחר.
אני כרגע בסייקל ראשון שלי של טרן.
טוטאל שבועי 1200 מ''ג.
הכל טוב.
בהתחלה קצת בחוסר שינה.... אבל זה היה גם מדקה.
גלי חום - ברגיל כמו מטסט....
לא משתעל....

וכן הגוף משתנה מטרן. אין מה להגיד אני מאוהב. זה הדבר האמיתי....
* לגבי מינון והחומר עצמו - אין לי ספק שבספק שהמינון מדוייק והחומר ברמה הכי גבוהה.
אני מקנא בך , כי אני גם חולה על החומר הזה ... רק חבל שאני לא יכול לגעת בו או בחומרים כאלה ואחרים 😭

אני הזכרתי פה לא פעם את הנזקים שניגרמו לי ואת הסיבות לכך, במטרה שאנשים ילמדו מטעויות של אחרים במקום על בשרם.
אני לא משלה את עצמי, אנשים ימשיכו לקחת => אנשים ימשיכו לגרום לעצמם נזקים. בעולם האינסטנט של היום, עולם של כוכבים נולדים ושל האח הגדול, זה אפילו יותר חזק מאשר לפני 20 שנה. כולם רוצים הכל כאן ועכשיו ו"מה איכפת לי עכשיו מה יהיה בגיל 40".

יש המון תוספים(טבעיים יותר טבעיים פחות)שיכולים לתמוך בכליות, בכבד, להוריד לחץ דם, לשפר את פרופיל הליפידים בדם ולשלוט בכולסטרול.
אשמח לשמוע

מחר אני עושה בדיקה מקיפה של טסט, טסט חופשי, LH, FSH וSHBG.
כנ''ל אשמח אם תוכל לפרסם את התוצאות, עשית בדיקות מלפני הסייקל? אני כמוך אחרי סייקל שלי אפי אמנם יותר קצר וחצי מהזמן הייתי על 40 מ''ג אבל גם סובל מירידה קטנה בחשק מיני ומעייפות כללית.

למען האמת, אני לא יודע איך אפשר לראות את הסרטון הזה ולהישאר אדישים אליו. מאוד מפחיד וגורם לחשוב פעמיים על שימוש בחומרים.

הסרטון מראה את הסיכונים, אבל אני לא מאמין.שיש כאן אפילו.אחד שיעצור שימוש

אגב, אספר לכם בקצרה
בסייקל הראשון שלי (בלאסט, קרוז, בלאסט) שארך חצי שנה
אנסתי קשות את בלוטת האדרנל ועוד כמה מערכות
בסופו של דבר זה הגיע למצב שאני לא הייתי מסוגל לישון 5 ימים ברצף (בלי שניה של שינה!!)
ולא שהייתי ערני, הייתי עייף מת ותשוש באופן קבוע, פשוט חצי מת תמיד.

אני לא מאשים את החומרים או את התזונה, זה שילוב של שניהם. הייתי על תזונה דלה מאוד בפחמימה ושומן, ורוויה מאוד בחלבון
אוליי התוצאות הויזואליות היו מדהימות, אבל אני לא מתכוון שוב לחוות דבר כזה
אני עובד עכשיו עם הראש, לא עם הלב והתחושות

נערך לאחרונה:

דוריאן ייטס מדבר על שימוש בסטרואידים. ראיון מעניין מאוד ונטול בולשיט, אם כי ייטס מצייר תמונה קצת מעוותת. אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לראיון

הכל טוב ויפה עם הסרטונים.
רק קחו בחשבון שהמקצוענים משתמשים במינונים בערך פי ארבע מהמינון הכי חזק שלקחתם.... הכל בכמה גרמים.

הכל טוב ויפה עם הסרטונים.
רק קחו בחשבון שהמקצוענים משתמשים במינונים בערך פי ארבע מהמינון הכי חזק שלקחתם.... הכל בכמה גרמים.
בדיוק, ועל ייטס מדבר בראיון. הוא אומר שכל נטילה של תרופת מרשם אחרת במינונים כפולים מהמומלץ למשך שנים הייתה מביאה לבעיות רפואיות ואף גרימת מוות, בניגוד לסטריאודים שבמצב שלו לא גרמו לבעיות לטווח הארוך, לטענתו. הוא אף ענה על השאלה "מה יקרה אם הבן שלך ירצה להתחיל סייקל?", בכך שאמר שזה כבר קרה ואין לו שום בעיה עם זה.

• פותח/ת השרשור
שמע אני לא חושב שהוא הכניס 1,200 מג טרן למה הבן אדם היה גומר באישפוז , אני נתתי 600מג והרגשתי את הלחץ דם בשמיים זה היה ממש סיוט

למה שיגמור באשפוז? אני בעצמי עשיתי 800 טרן לבד בלי כלום בחיטוב, ואתה יודע איזה טרן עשיתי והייתי בסדר גמור.
לא עלה לי הלחץ דם והרגשתי מעולה.

מי שזה קורה לו עם טרן זה אומר שיש בעיה מתחת לפני השטח שצריך לגלות אותה, אם אתה בריא לא אמורה להיות כזו קפיצה גם ב2 גרם טרן.

בדיוק, ועל ייטס מדבר בראיון. הוא אומר שכל נטילה של תרופת מרשם אחרת במינונים כפולים מהמומלץ למשך שנים הייתה מביאה לבעיות רפואיות ואף גרימת מוות, בניגוד לסטריאודים שבמצב שלו לא גרמו לבעיות לטווח הארוך, לטענתו. הוא אף ענה על השאלה "מה יקרה אם הבן שלך ירצה להתחיל סייקל?", בכך שאמר שזה כבר קרה ואין לו שום בעיה עם זה.

עם כל הכבוד הוא מזיין בשכל. יש תרופות כרוניות לחולי איידס, או כאלה שעברו השתלה שלא הורגות אותם מה זה הזיוני מוח האלה?
ובוא רק תסתכל פה בארץ על מספר הנערים שזקוקים לTRT ואז תדבר על נזקים לטווח הארוך.

ואיך אתה ממליץ לבן אדם בלי ידע בכימיה,ידע ברמת החומרים האנאבוליים - להתחיל את הסייקל הראשון?
אני כרגע התחלתי סוסטנון ווינסטרול. קראתי קצת באינטרנט- אבל האם זה מכין אותי לסייקל בצורה חכמה? חוץ מלעשות בדיקת דם ותפקודי כבד אחרי הסייקל- אני לא ממש יודע האם השילוב הוא ראוי,תופעות לוואי אפשריות וכו. כל הקטע הוא אינדיבידואלי וכל חומר פועל בצורה שונה על אנשים שונים. נגיד בן אדם עם בעיות לב,או בעל כליות חלשות(או מה שזה לא יהיה) - עדיף להמנע מחומר מסוים או מכל משפחת הסטרואידים?

למה שיצטרך ידע בכימיה? הוא מתכוון ליצר את החומרים או להשתמש בהם?

קודם כל תקרא את כל הפרופילים של כל החומרים, דע את ההבדלים בין כל חומר ואת התרומות והסכנות שבו.
דבר שני, תרכיב סייקל לפי הצורך שלך.
דבר שלישי, תעלה אותו פה להתייעצות, את השיפצורים כבר יעזרו לך.

-------------------

חברים יקרים, אתם לא מבינים משהו נורא נורא פשוט, רוב הבילדרים בסרטונים לא היו מודעים שמתחולל אצלם משהו בכלל.
רוב הבילדרים בארץ כלל לא יודעים מה מצבם הבריאותי כרגע.
כל תעשיית הסטרואידים בארץ תפסה גל בשנים האחרונות כאשר בשנות ה90 היו מעטים בארץ שהתעסקו בזה והיום זה נהיה מכת מדינה והגיע כבר לכתבה בעקבות קלן - מישהי כמעט מתה מפאקינג קלן.
כולה ידע פשוט לגבי התסמינים של היפוקלמיה היו מצילים אותה מהלגיע בכלל למיון.
התכווצויות שרירים בזמן נטילת קלן מרמזות על רמות נמוכות של אשלגן בדם - מה הבעיה לצרוך כדור אשלגן?

כמה מכם ייתכן וחווים תסמינים מסויימים ומתעלמים מהם מבלי לדעת שהם עלולים לבשר משהו על מצבכם המתדרדר.
הנה כמה דוגמאות:

א. שתן מוקצף- קצף בשתן עלול להעיד על המצאות חלבונים בשתן מה שעלול להעיד על דלקת בגלמורונים בכליות ועל בריחת חלבון מהדם אל השתן - מה שלא אמור לקרות במצב תקין.

ב. קצב לב לא סדיר - פרפור עליות קצר, רגעים של פעימה לא סדירה - כל אלה יכולים להעיד על היפרטרופיה של מחיצת הלב או על בעיה בזרימת הדם ובקצב החשמלי של הלב.

ג. כאבים בגב תחתון - בצד או באמצע: עלול להעיד על בעיה בכליות.

ד. בחילות חוסר תאבון - עלול להעיד על תפקודי כבד גבוהים, עלול להעיד על בעיות בכליות, עלול להעיד גם על גידולים בקיבה.

ה. קשיי נשימה - יכול להעיד גם על בעיה כליות עקב קושי בפינוי נוזלים מהריאה, עלול להעיד גם על דם סמיך עקב רמות המוטוקריט גבוהות מה שיקשה מאוד על שריר הלב ויעלה את הסיכון להתקף.

ו. פצעונים - עלול להעיד על רמות קורטיזול גבוהות אך עלול גם לסמן רמות כולסטרול LDL בשמיים - אחד המנגנונים של הגוף להימנע מסתימת עורקים היא הוצאת המוגלה דרך העור. הידעתם כי יש שבט באיטליה המחוסן באופן טבעי ויש להם עורקים שמנקים את עצמם, ב2003 רופאים הצליחו ליצור את התרכיב שיאפשר ניקוי העורקים אך הוא יקר מדיי להפקה כרגע.

ז. לחץ דם גבוה - לחצ דם גבוה הוא אחד הדברים המסוכנים ביותר שסייקל מביא איתו מאחר ולחץ הדם הוא בשליטת הכליות בין היתר כאשר מערכות הגוף מתקשות להתמודד עם לחץ דם גבוה, איברים רגישים נפגעים מאוד כמו: עיניים, נפרוני הכליות, אבי העורקים, המוח. מדובר בתהליכים ארוכים, אך הנזק הוא משמעותי.

ח. נוזלים באזור הרגליים התחתונות והפנים - הצטברות נוזלים באיזורים אלו עלולה להעיד על קושי של הכליות בפינוי הנוזלים והרעלים מהגוף.

ט. נפיחות, חוסר תאבון, עייפות כרונית - עלולה להצביע על רמות אסטורגן גבוהות מאוד, כמו-כן אחראיות על בריחת סידן מהעצם ושקיעת סידן בכליות גם כן.

י. דופק +לחץ דם גבוה - יגרמו לגדילת שריר הלב (עם סטרואידים) , ברוב המשתמשים שעברו נתיחה רואים בבירור לב ומחיצה מוגדלת ועם-זאת חדר שמאלי מוקטן עקב גדילת השריר.

---

זו סתם רשימה קטנה לדברים שחלקכם אולי חווים ואפילו לא מבינים מה עלול להסתתר מאחורי זה.
יש עוד המון תסמינים קטנים שלא דיברנו עליהם.

נשים כמט ולא סובלות משבץ, זה לא קצת מוזר שנשים שצרכו סטרואידים חוו מחלות כלי-דם ולב כמו גברים?

חלק לא מבוטל מרשימת התסמינים שרשמת הינם תופעות לוואי די שכיחות בנטילת סטרואידים. דופק, לחץ דם, קשיי נשימה, פצעונים, כאבים בגב התחתון. אין יותר מדיי מה לעשות עם תופעות הלוואי האלה בסייקל, למעט לרדת ממנו.
אני מאוד מסכים עם מה שאתה כותב שנוגע לבדיקות שגרתיות של הגוף, אך יש תסמינים שצריך להבין שהם חלק מהסייקל וללא הסייקל לא היו מופיעים. אז אני לא יודע כמה זה נכון להגיד מתעלמים כמו, מה לעשות... אלו תופעות לוואי.

• פותח/ת השרשור
חלק לא מבוטל מרשימת התסמינים שרשמת הינם תופעות לוואי די שכיחות בנטילת סטרואידים. דופק, לחץ דם, קשיי נשימה, פצעונים, כאבים בגב התחתון. אין יותר מדיי מה לעשות עם תופעות הלוואי האלה בסייקל, למעט לרדת ממנו.
אני מאוד מסכים עם מה שאתה כותב שנוגע לבדיקות שגרתיות של הגוף, אך יש תסמינים שצריך להבין שהם חלק מהסייקל וללא הסייקל לא היו מופיעים. אז אני לא יודע כמה זה נכון להגיד מתעלמים כמו, מה לעשות... אלו תופעות לוואי.

אבל למה סתם להגיד?
אני לא חוויתי שום עליה בלחץ הדם - אולי מינורית ביותר, לחץ הדם שלי במדידה הוא 114/70 בסייקל והוא בתחום שמוגדר OPTIMAL.
120/80 מוגדר כנורמל 1.

פצעונים לא אמורים להופיע בסייקל אלא בחלק קצר בPCT בצורה של חררה קטנה. פצעונים רציניים מצריכים התייחסות לבירור ממה הם נובעים לרוב יהיה קשר לרמות כולסטרול. קח בחשבון שככל שיש לך יותר LDL ופחות HDL כך למעשה יותר כולסטרול נצמד לדפנות העורקים שלך מבלי שיש מי שיאסוף אותו חזרה לכבד (HDL)

קשיי נשימה יכולים להגרם בשימוש עם טרן - לוקחים אספירין. מלבד-זאת שוב יש להתייחס לסיבה.
יותר מדיי נוזלים מסכנים אותך!! מי שלוקח קריאטין + דקה עושה לעצמו נזקים אם כמות הנוזלים בגוף גבוהה מדיי.

אתה צריך להבין שלא צריך להשלים עם תופעות לוואי, סייקל אמור להיות שקט, נעים ונוח.

אני הרצתי סייקל קל מאוד של 500 אנתת רפואי בשבוע וסבלתי מתופעות לוואי של פצעונים, קשיי נשימה (נעזרתי באספירין) ועליה בלחץ הדם.
כנראה שכל גוף לגופו, הלוואי והייתי עובר סייקל שקט נעים ונוח. אני אמור להתחיל סייקל של 600 פרופ + 400 פרימו ולמען האמת, אני חושש מאוד.

• פותח/ת השרשור
אני הרצתי סייקל קל מאוד של 500 אנתת רפואי בשבוע וסבלתי מתופעות לוואי של פצעונים, קשיי נשימה (נעזרתי באספירין) ועליה בלחץ הדם.
כנראה שכל גוף לגופו, הלוואי והייתי עובר סייקל שקט נעים ונוח. אני אמור להתחיל סייקל של 600 פרופ + 400 פרימו ולמען האמת, אני חושש מאוד.

יש לך אולי תוצאות בדיקות דם של אמצע סייקל להציג לנו?

יש לי רעיון @Tom -אולי נעשה שבוע בדיקות דם, כל אחד יבצע (מי שירצה כמובן) ויפרסם באנונימיות וסתם נזרוק חוות דעת כלליות.
זה יתן גם לאנשים מוטיבציה וגם רעיון נחמד ככה לראות.

יש לי תור לבדיקות דם למחר, קבלתי לעשות את כל הבדיקות. בלי בעיה למען האמת, אמרתי שאני עייף, שמן, בלי חשק מיני... לאחר מכן ממש אמרתי לרופא אילו בדיקות אני מבקש כולל טסט והוא אמר סבבה. אני שוקל לדחות את הבדיקות ליום ראשון.

למרות שהיה לי קל לקבל את בדיקות הדם אני לא רואה איך רופאים מחלקים מספר בדיקות דם חופשי לאותו מטופל בטווח זמנים של 4-5 חודשים.

אשמח לשמוע

כנ''ל אשמח אם תוכל לפרסם את התוצאות, עשית בדיקות מלפני הסייקל? אני כמוך אחרי סייקל שלי אפי אמנם יותר קצר וחצי מהזמן הייתי על 40 מ''ג אבל גם סובל מירידה קטנה בחשק מיני ומעייפות כללית.
אהלן
אפרסם בטח שאפרסם
לפניי הסייקל היה לי חשד לטסט נמוך עקב פגיעה בפוריות שלי מהצבא...התעצלתי לעשות ככה ש...אין לי תוצאות מלפניי הסייקל.

תגידו, מה דעתכם על lipid stabil ועל n2guard?
קראתי עליהם ביקורות מאוד חיוביות

@Tom @Aviad Barak

נערך לאחרונה:
יש לך אולי תוצאות בדיקות דם של אמצע סייקל להציג לנו?

יש לי רעיון @Tom -אולי נעשה שבוע בדיקות דם, כל אחד יבצע (מי שירצה כמובן) ויפרסם באנונימיות וסתם נזרוק חוות דעת כלליות.
זה יתן גם לאנשים מוטיבציה וגם רעיון נחמד ככה לראות.

שמע הצלחת להבהיל אותי. איזה בדיקות לבקש מהרופא? אני אפרסם פה כרגע אני בפיסיטי
(כולל כליות והכל)

• GLUCOSE - BLOOD - יש לצום 8 שעות לפני הבדיקה. (בבדיקת מעקב אקראית, אין צורך בצום אך יש לציין שהבדיקה נלקחה שלא בצום.)
  • CREATININE - BLOOD - מומלץ להתייעץ עם הרופא אם יש להפסיק ליטול תרופות מסוימות לפני הבדיקה.
  • PHOSPHORUS - BLOOD - מומלץ להתייעץ עם הרופא אם יש להפסיק ליטול תרופות מסוימות לפני הבדיקה.
  • IRON - יש לצום 8 שעות לפני הבדיקה. בבדיקה אצל ילדים יש להתייעץ עם הרופא על שעות הצום הדרושות. מומלץ להתייעץ עם הרופא על הפסקת שימוש בתכשירי ברזל כ־10-7 ימים לפני הבדיקה.
  • VITAMIN B12 - יש לצום 8 שעות לפני הבדיקה. מותר לשתות מים בלבד. בבדיקה אצל ילדים יש להתייעץ עם הרופא על שעות הצום הדרושות.
  • TSH - מומלץ להתייעץ עם הרופא אם יש להפסיק ליטול תרופות מסוימות לפני הבדיקה.
  • T3-TOTAL - מומלץ להתייעץ עם הרופא אם יש להפסיק ליטול תרופות מסוימות לפני הבדיקה.
  • T4 - FREE - מומלץ להתייעץ עם הרופא אם יש להפסיק ליטול תרופות מסוימות לפני הבדיקה.
  • LIPID PROFILE - יש לצום 12 שעות לפני הבדיקה. מותר לשתות מים. בבדיקה אצל ילדים יש לפעול לפי ההנחיות של הרופא המטפל בנוגע לשעות הצום הדרושות.
  • TESTOSTERONE- TOTAL

פוסט מאוד חשוב. אבל במקום להתווכח אני ממש אשמח אם אנשים ימשיכו לתת המלצות וסיפורים. הנושא הזה מאוד חשוב במיוחד למתחילים שלא מבינים בין חומרים..
לא מתווכחים פה על כלום. כמו שכבר אמרו ברור שצריך לעשות בדיקות. בגדול זה מינימום כל חצי שנה לבדוק הכל.
לרוב כל פעם שאני שומע על בעיות אצל מפתחי גוף (בישראל/ או בחו'ל זה לא משנה) זה בדרך כלל אצל חברה כבדים 100 קילו + הבעיות נגרמות בעיקר בגלל לחץ דם לא תקין שלא מטפלים בזה בזמן זה יכול לדפוק לך הכל. כולל כליות.
הרבה אנשים אוכלים כמויות אדירות של חלבון כל השנה על בסיס קבוע 3.5-4 גרם חלבון מלא לכל קילו משקל גוף שזה דיי הרבה.
ולא מקפידים לשתות מספיק מיים 3 ליטר זה לא מספיק. אני שותה -8 בשקט.
עוד גורם זה מינונים גבוהים מאוד של החומרים לא צריך להשתגע אני לא ישנתי כל הלילה היום זה לא נקלט לי בראש איך הוא ישב על 1,200 טרן שאני אם 600 תיפסתי על הקירות. ידוע שטרן יכול לפגוע בכליות.
אינסולין. גורם להרבה בעיות - מכיר מספר חברה בארץ שהגיעו לבית חולים.
לעשות בדיקות דם זה חשוב אבל צריך גם להקפיד על הדברים האלה בשביל לא להגרר לבעיות בבריאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית